Scudo Sports

''performans hazır ol ''

yeni gelecek olan arkadaşlar,,,,
hızdan hoşlanan arkadaşlar ile avrupa yakada garipçe rampalarında çalışma yapabiliriz kısa mesafe olacak 63 km lik etapta durma az olacak,,,,kontenjan 10 kişiden fazla olmayacak sahil yolları dardır dönüş maslaktan yapılacağı için kavşak fazladır ,,,,
evet beşiktaştan sarıyere kadar durmadan gidilecek,,,sarıyerden rumeliden içerden koç üniversitesine ve durmadan garipçe ,,,,,bedava çay mola,,,dönüş koç üniversitesinden girerek maslak a ,,,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe

1.50 de yol tutus nasil peki bende ilk ince olsun dedim schwalbe marathon plus in 700*25 lastikleri var ama bazen toprakta suruyoruz , hemde yol tutusu virajlar sakat deniyor o yuzden daha kalinlara yoneldim.

@yilmaz kaynak

yılmaz ogün -bugsbunny in kesin teşhisi en doğrusu evet kenda 26 yalnız teker 1.50 değil şimdi ,,,,1,50 olacak hem sert arazide gidecek hem yağmurlu havalarda, su yolu olacak tekerde böyle bi teker varmı acaba ..bende bilmiyorum, benim maxxis sadece kuru asfaltta iyi, stabilizede iyi, düz sert toprak zeminde iyi, oynayan çakıl taşlı yollara gelemiyor kaydırıyor yağışlı havada kullandım bu tekeri aşırı su yiyince bu teker ile hız yapamıyorsun ,,,,,

http://cdn.mos.bikeradar.com/images/bikes-and-gear/components/tyres/Kenda/MBK212.group.kenda_tracker-399-75.jpg

kenda short tracker her zeminin tekeri ama 1.50 değil,,,

http://www.maxxis.com/Repository/Images/xenith_1.5.jpg

evet benimki bu bu teker mtb de sürat yapmak isteyenler için ama offroad çatlak toprakları unutun parasıda tuzlu 120 lira toplam,,,ama 26 göre en iyi hız bunla yapılır,,80 hava basılıyor tabi ben 75 basıyorum ...

bana en uygun bu gibi tabi 28'i maxxiss overdrive. (link)

(link)

bu teker 28 evet ,,sen 28 kullanıyordun unuttum ,,,,şimdi bu teker üzerinde su yolları var tam silik değil yağmurlu havalarda hız yapılır bunla ,,
stabilizede gider sert düz toprak yollarda gider,,,,,,,,oynak çakıl taşlı zeminlerde şüpheliyim offroad'u unut bu tekerle ,,,kenda short un 28 i varmı bakmak lazım ...

kenda short beni asar :) birisinden feragat etmet lazim offroad pek yapmiyorum zaten.

@yilmaz kaynak

offroad kısa zamanda bitiriyor kompenantları,,,,

bayramdan sonraki haftalarda antremanlara başlarız inşallah :)

@burak durel

13 yağmurlu gözüküyor ,,,,evet yağmura çare yok,,hasta olmayada niyetimiz yok, biz lay lom lom sürmüyoruz ,,,hız yapıyoruz haliyle rampa çok oluyor ve terliyoruz üstüne yağmur yersek ayvayı yeriz, ayaklar ıslanmayacak ayaklar su yerse işimiz biter her şey para ile kışın evde treynır olacak aslında ,,,
evet cumartesi akşamı bakacağım hava durumuna ona göre ekrem polinez diyordu ...bostancıdan çıkmaca ,,,sabah üsküdar ters oluyor çünki dudulluda çok trafik oluyor sabah dudulludan geçersek trafik yok tam ring olacak çavuşbaşı sapaktan kavacık a ineceğiz beykoza değil o vakit yol uzar ..kavacıktan az bi trafiğe raslarız ordan üsküdara ama ben beylerbeyinden acıbadem yaparım ,,

kudret abi poleneze katılabilirim erkanla beraber

salı veya çarşamba polenez düzenlesen süper olur kudret abi

Kudret abi internete dolaşırken schwalbe'nin bir slick lastiğini buldum.Bilmiyorum Türkiye'de satılıyorumu.Ama güzel gibi duruyor.Ortası tırtıklı değil.Kenarlarında dişleri var.1,75 ölçüsü var.

(link)

Tekinin fiyatı 13 euro. 65-70 lira fiyatı var.Dışardan getirmeye kalksak kaça gelir acaba?

@bahtiyar közen

bahtiyar beklemedeyiz,,,polinez bostancıdan olacak ve kavacıktan üsküdara ben beylerbeyinden yukarı acıbademe, yalnız polinez ile işimiz yok ,etaplar aynen bıçkıdere gibi olacak tam ring ,gidiş farklı dönüş farklı,,,

@bahtiyar közen

bayram dolayısı ile ben doluyum bahtiyar,, pazara bakacağız ,ayrı topik açacağım ,,,hava önemli ,yağışta aynen yatmaca,,

@Lütfü Ekşioğlu

evet bu tekerin üzerinde su kanalları var bu teker yağmurlu havalarda randıman verir benimki tam silik olduğu için su ,tekeri tutuyor ve çok fazla gücümü emiyor, zati artık yağmurda ben yatacağım maraton yapacağım ,
dışardan kargo parası ile daha ucuza patlayabilir araştırmak lazım,,,bana göre değil ben kafayı artık 1.50 'e takdım tekerin çapı büyüdükçe hızdan kaybedersin ,inceldikçe hıza geçersin ,,

İyice koptum turlardan.Vallahi içim bi buruk bu yüzden ama elimden birşey gelmiyor.Verdiğim kiloları almamaya uğraşıyorum.
En kısa zamanda bisiklete,performans turlarına geri dönebilmek dileğiyle performans ekibine selamlar

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
kudret abi pazar ola hayrola

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi bayramın mübarek olsun :) Biliyorum abi içinden bana kızıyorsun katılmıyorum turlara diye ama hep bu eğitim sistemi yüzünden herkes gibi bende 1 senemi tüm aktivitelere kapatmak zorunda kaldım.
Bende çok istiyorum tekrar turlara katılabilmeyi inşallah bir aksilik çıkmaz bu sene üniversite olayını aradan çıkartır bisikletime-hayatıma geri kavuşurum :)
Sınavdan sonra katılamadığım tüm turları telafi edicem söz

@bahtiyar közen

evet aynen,,,,cumartesi akşam havaya bakacağım ya polinez ya garipçe olur,,,

Geri