Scudo Sports

Performans 216 kış sezon topiği

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10635758_873911535974755_343518801507955733_n.jpg?oh=74942dcb02483c4fd0ba0bbd9e6abeca&oe=551A08FE

üsküdarda hasanı beklerken ,,

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p417x417/10635758_873911539308088_7883799325823891834_n.jpg?oh=b532504f6ce9a4c75bf6293ab8ba1a12&oe=54E25F81

uyyyyyyyyyyyyyyy hasan celdü da,,,,,,300 km 'in fatihi ,büyükçekmece -edirne ,,,çiğer yemek için gider ,hasan budur ,,öyle çiğer ekşın ise ekşın bu olur,
tuzla köfte ekşına benzemez..:)

Maxxis overdrive lastikler ne oldu kudret abi

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/s240x240/10635758_873911545974754_5248788721704753817_n.jpg?oh=4028b71a1568ca3c6a5b97f08e63bfdf&oe=551E730C&__gda__=1423625962_6cb857747dab086a533ae4078c56623f

dudullu-göçbeyli non stop eski rekor 50 km 'de 2 saat 10 dakika bugün egale edildi evet 2 saat 5 dakika ,kartepe elimde artık :)

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10635758_873911542641421_6995153445601017112_n.jpg?oh=62215ff45f5a6dd7285f1b81c5339a86&oe=54DA1DC7

@mehmetsunu

onlar çoktan öldü bana dayanırmı :islik::)yeni olanlar cst traveller 700x 32

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10635758_873911532641422_7516923355810735062_n.jpg?oh=1502bc6e00d8b7db5d74590dce2a84d1&oe=54DFAA62&__gda__=1427581118_a7c6dd902cc4a4b056d97307fed8f612

evet hasan burayı unutma bi dahaki sefer buradan çıkacağız gene 50 km non stop pedal dudullu-göçbeyli yalnız artık havalar berbatlaşacak tabi 23 kasım yağış var ,,

Kaptan bugün avrasya koşusuna giderken Haydarpaşa rampasında gördüm seni. Sanırım Üsküdar'a gidiyordun. Ama Avrasya koşusuna bisikletle kaynak yapacaksın sanmıştım. Parkur boyunca sana baktım. Bu arada bayağı bir bisikletli koşuya kaynak yapmıştı. Bilginize

@kenan.bozkurt.1969

dostum ,yalnız bırakmaz olmaz idi tabi hasanı eski dostum ne de olsa ,,

@Erkan Közen

erkan haftaya çalışma var tabi her pazar olmasa bile 15 günde bir çalışma olmalı ama tabi artık önümüz kış ,geçen sene bi:)liyorsun kış topiğinde ne oldu 4 ay yattık yahu ,,

(link)

23 kasım durum yengen ,,:)

tüzük,,,

ekibin disiplin anlayışıdır

1- bu ekip 50 km pedal kesmeden gider çalışma sahası dudullu-göçbeyli,dudullu- teke 'dir
2- biz asla yemek ile antremanı karıştırmayız bilirizki antreman üstüne ağır yemek sakıncalıdır ,aynı gün olmaz,
3- antreman sonu evimizde protein yükleniriz,
4- geliştirdiğimiz metod verimli olmuştur bu erken yatıp kalkmak ,gece yarılarına kadar oturmamak ,vücud tam zamanında uykuya çekilecektir,
5- sabah kahvaltıları 1 saat öncesinden yapılır ,bu ekip 50 km durmadan bastığı için aç karnına asla antremana gelmez ,aç karnına gelenler ise tarafım tarafından uyarılmıştır,
6- neden karbonhidrat ,vücut karbonhidratları yakar sonra protein yağ,100 km 'lik bir antreman yapılacak ise bunun 50 km 'sinde basılacak asla durulmayacak ise bir gece öncesinden yüzde 70 karbonhidrat yüklenmenin bir sakıncasını görse idim size buradan yazar idim ama benim metabolizmam farklı olabilir, başkasında ne olur onu bilemem ,yalnış yaparak doğruyu öğrenirsiniz.
7- bu geçen pazar energeller bende yan tesir yapmadı 2 adet devirdim tek kullanın dediği halde ama uzun zaman sonra ne olur bilemem, fakat neticede energeller beni eğimlerde aynen uçurmuştur ,
8- performans olayı nankördür 3 ay bisiklete binmeyin değil 50 km 'de basmak 10 km gidemezsiniz uzun zaman çalışmış iseniz sorun az olabilir ama bu 50 km non stop olayı bence boşlamaya gelmez,boşlayan sonra toplayamaz 1 ay içinde toplama olabilir oda uzun zaman çalışanlar içindir ,
9- bizim kitabımızda eğlence yazmaz ,biz sele üstünde eğlenmek değil acı çekmeye talibimiz ve de bütün bisiklet gruplarından farklıyız ,nedenmi ,kim sürekli kartepe yapabilir o sadece performans 216 'ın işidir ,bu konuda iddalıyız ,kimileri face 'de tutturmuş dondurmacı ali diye bizde tutturmuşuz kartepe diye 203 km 'in hikayesi anca sahada yaşanarak öğrenilir,
10 -disiplin disiplin diyoruz ,bu disiplin herkesin üzerine düşeni yapmasıdır ,bu nedir ,bu ,iç lastiğini yanında taşımak ve pompasını ,ve de iç lastiğini anında değiştirip ekibe yetişmek durumudur, bu konuda bu ekip asla taviz vermeyecektir,
11- profesyonel çalışmaya aday isek ,50 km durmadan basmaya adayız demektir ,bu forumda hobisi bu olanları örgütlemekte isteriz ,foruma yeni katılan arkadaşlar olacaktır ,bu arkadaşlardan isteğimiz eğer bu tarz ,yani 50 km durmadan basıyorlar ise ,strava kayıtlarını bu topiğe koymalarında asla mahsur yoktur ,yeterki çalışma yapsınlar onların başarılarından feyz alırız,ve alkışlarız
12-kendimizi çok yükseklerde görmek herkesi küçümsemek gibi derdimiz yok ,ama bir derdimiz var tabi amatör bisiklet sporunu layıkı ile yapmak ,bunun için çalışmak ,bilgilenmek,doğru beslenmeyi araştırmak bisiklet sürüş tekniklerimizi sahada kesin olarak geliştirmek

son olarak performans 216 'ekibinin en çok çalışanı erkan közendir kendisine buradan tekrar teşekkür ederim ,, -

@Kudret Kurtcebe

Eyvallah abi 2015 kartepeye hazırlık yapmak lazım dediğin gibi boşlamaya gelmiyor

@Erkan Közen

23 kasım ,30 kasım ,iki pazar var gerçi ben çalışma yaptım ,ama seninle çalışma yapalım ,bu hafta sonu paso yağış üç gün, per-cuma -ct ,pazara yerler ömerlide gene ıslak olur,bu nedenle 30 kasıma bi ayar çekeriz ,ama görüyorsun yağmur artık muhalefet artı rüzgar

(link)

erkan 29 kasım rüzgar iyi yağmur yok çalışmıyor isen bakalım bi göçbeyliye ,,,

@Kudret Kurtcebe

Malesef çalışıyorum 29 kasım

@Erkan Közen

o.k 30 kasıma bakarız ,erkan çürük raporu geldi,
binaya kadıköy belediyeden 45 gün içinde gelecekler ,
17 kasımda rapor elimize geçti,ocak başı belediye gelir açık olan kolonlara bakacaklar zati demirler oksitlenmiş vaziyette ,alttan kolon kesilmiş bina yengen senin anlayacağın ,60 gün süre verecek belediye mart başı ben binadan çoktan ayrılmış olurum,2015 martta kadıköye kiraya çıkacağım ,bu nedenle seninle bundan sonra kesin olarak hekimbaşında buluşarak oradan teke yapacağız ve göçbeyli,tabi start noktası dudullu olacak
kartepeye gelince sen aynen bende kalacan yeni adreste ,,,

@Kudret Kurtcebe

İnşallah abi hayılırlısı olsun

@Erkan Közen

erkan kartepe bisiklet takımı olarak forma olayı değişecek ,evet ocak 2015 de bi adet kendime örnek yaptıracağım ,bi tanede sana olacak bahtiyarada olacak tabi,,

kartepe fedaileri bisiklet takımı olsa daha iyi olur bence abi :D :)

@Melih Çolak

olabilir melih dostum ama uzun oluyor cümle ,kartepe bisiklet takımı kısaltılmışı karbis yazısı olabilir forma arkasına kartepe bisiklet takımı öne ise karbis bu performans 216 çünki zamanla anlamını yitirecek bunun nedeni 2 yıl sonra ben yalovada olacağım ,

@Kudret Kurtcebe

abi iyide kartepe bisiklet takımı sanki kartepe ilçesinin takımı gibi anlaşılıyor :) yinede sen bilirsin abi bi formada bana hediye edersiniz artık :utn: yalova olayı olursa senin için harika olur bi yanın uludağ bi yanın kartepe hemde yakın sayılır :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
kudret abeyy bu kış sert geçecek gibi iyi havaları yakaladığımızda kaçırmamak lazım, kartepeten 2 ay önce çalışmaya başlayıp formumuzu buluruz gerçi :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Melih Çolak

kesin sanada bi adet forma çünki sen göğüsledin o eğimleri,,,

@Kerim A.

evet bugün hava çok soğuk artık kara kış geldi,,,

(link)

evet ekibin demirbaşları dostlarım (kerim-furkan-erkan ),30 kasım güzel ısı 14 derece sıkı giyinme olayı,içe termaller,kar maske,dudullu çıkış dudullu-göçbeyli bakalım ,50 km bi basalım ,kasımdan bi adet ekipçe çalışma olur,evet aralığa hiç çalışma olmayabilir ve hatta ocak -şubat- mart kötü geçebilir,4 ay, riskli aylar başlıyor,
kartepe mayıs ortalarına denk gelir,nisandan yoğun çalışmalar olacak tabi,,

etap

(link)

güncelleme ,,

önemli anektot

performans216 'ın çalışan elemanları diğer gruplara katılınca gördülerki bizim ekibin çalışma disiplini farklıdır ,ayrıca performansı yüksek olan eğimlerde asla beklemez pedal kardeşliği performans216 'da geçerli değildir ,bu ekipte herkes kendi başının çaresine bakar tekeri patlasa bile asla motivasyonunu bozmaz ve ekibe yetişmek için tekerini onarır, çalışma disiplinimiz aynen profesyonel anlayıştır, biz sadece 50 km pedal kesmeyerek ve asla durmayarak tekerimiz patlasada anında değiştirerek ekibe yetişiriz, eskortumuzda yok, bu açıdan profesyonel anlayışa sahibiz ,100 km pedal kesmeden gitmek içinde derdimiz yok, bunu anca, bu ekip büyük ödül için yapar

tüzük,,,

ekibin disiplin anlayışıdır

1- bu ekip 50 km pedal kesmeden gider çalışma sahası dudullu-göçbeyli,dudullu- teke 'dir
2- biz asla yemek ile antremanı karıştırmayız bilirizki antreman üstüne ağır yemek sakıncalıdır ,aynı gün olmaz,
3- antreman sonu evimizde protein yükleniriz,
4- geliştirdiğimiz metod verimli olmuştur bu erken yatıp kalkmak ,gece yarılarına kadar oturmamak ,vücud tam zamanında uykuya çekilecektir,
5- sabah kahvaltıları 1 saat öncesinden yapılır ,bu ekip 50 km durmadan bastığı için aç karnına asla antremana gelmez ,aç karnına gelenler ise tarafım tarafından uyarılmıştır,
6- neden karbonhidrat ,vücut karbonhidratları yakar sonra protein yağ,100 km 'lik bir antreman yapılacak ise bunun 50 km 'sinde basılacak asla durulmayacak ise bir gece öncesinden yüzde 70 karbonhidrat yüklenmenin bir sakıncasını görse idim size buradan yazar idim ama benim metabolizmam farklı olabilir, başkasında ne olur onu bilemem ,yalnış yaparak doğruyu öğrenirsiniz.
7- bu geçen pazar energeller bende yan tesir yapmadı 2 adet devirdim tek kullanın dediği halde ama uzun zaman sonra ne olur bilemem, fakat neticede energeller beni eğimlerde aynen uçurmuştur ,
8- performans olayı nankördür 3 ay bisiklete binmeyin değil 50 km 'de basmak 10 km gidemezsiniz uzun zaman çalışmış iseniz sorun az olabilir ama bu 50 km non stop olayı bence boşlamaya gelmez,boşlayan sonra toplayamaz 1 ay içinde toplama olabilir oda uzun zaman çalışanlar içindir ,
9- bizim kitabımızda eğlence yazmaz ,biz sele üstünde eğlenmek değil acı çekmeye talibimiz ve de bütün bisiklet gruplarından farklıyız ,nedenmi ,kim sürekli kartepe yapabilir o sadece performans 216 'ın işidir ,bu konuda iddalıyız ,kimileri face 'de tutturmuş dondurmacı ali diye bizde tutturmuşuz kartepe diye 203 km 'in hikayesi anca sahada yaşanarak öğrenilir,
10 -disiplin disiplin diyoruz ,bu disiplin herkesin üzerine düşeni yapmasıdır ,bu nedir ,bu ,iç lastiğini yanında taşımak ve pompasını ,ve de iç lastiğini anında değiştirip ekibe yetişmek durumudur, bu konuda bu ekip asla taviz vermeyecektir,
11- profesyonel çalışmaya aday isek ,50 km durmadan basmaya adayız demektir ,bu forumda hobisi bu olanları örgütlemekte isteriz ,foruma yeni katılan arkadaşlar olacaktır ,bu arkadaşlardan isteğimiz eğer bu tarz ,yani 50 km durmadan basıyorlar ise ,strava kayıtlarını bu topiğe koymalarında asla mahsur yoktur ,yeterki çalışma yapsınlar onların başarılarından feyz alırız,ve alkışlarız
12-kendimizi çok yükseklerde görmek herkesi küçümsemek gibi derdimiz yok ,ama bir derdimiz var tabi amatör bisiklet sporunu layıkı ile yapmak ,bunun için çalışmak ,bilgilenmek,doğru beslenmeyi araştırmak bisiklet sürüş tekniklerimizi sahada kesin olarak geliştirmek

karbis proje olarak geliştirilme durumunda şöyleki,kartepe bisiklet takımı formasını hak edenler erkan ben ve bahtiyardır ,forma aslanın ağzında olacak ,bu ekibin dışında başkalarının 203 km 'lik kartepe turu dikkate alınacak ,onların derecelerinede bakacağız ,istanbuldan kartepe rekoru aytekin erzana ve recep bozkurta aittir,avrupa yakadan çıkarak izmite gelerek iki kez maşukiye rampasını alarak istanbula dönmüş iki adet ultra yol bisikletçisi bizim tarafımızdan daima hatırlanacak ve takdir edilecektir,biz kimseyi zorlamayız, burada kartepe bisiklet takımı formasını isteyenler kesin olarak ekip ile çalışma durumunda ,bura dudullu-göçbeyli (50 km ) ve dudullu-teke (58 km )burada asla pedal kesilmeyecektir, tekrarlıyoruz ,50 km pedal kesmeden eğimli güzergahlarda çalışanların starava kayıtları bizim için önceliklidir

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri