Scudo Sports

Performans 216 kış sezon topiği

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
http://www.comespan.com/wp-content/uploads/2014/02/cyclocross.jpg

dünyanın en tehlikeli spor dallarından biri cyclo cross

hafta içi ferdi olarak çalışma yapacağım,havaya bakarak ,başıbüyükten kayış dağı,katılmak isteyen olur ise bostancıda saat 09.00 da deniz otobüsleri terminal önünde olur.

Scudo
karşıdan gelmeye değer mi, kaç km(ist da pek pedallamadım hele anadolu yakasımda)

@hakan hamza

hakan bey, açıkçası kışın kısa yapıyorum 50 km felan ,

evet kartepe düşüncelerimi güncelleyeyim,
15.tur bildiğiniz gibi 1 nisandan itibaren yürürlükte,23 nisana bakacağız ,duruma göre mayısa sarkabilir ,ayrıca bu topik içinde isteyen olur ise dudullu-göçbeyli arası pedal kesmeden çalışma olur,50 km,kasım-aralık-ocak-şubat bakacağız havaya ,ct gününede ayar çekilir,

anladığım kadarı ile kartepede 1 yıllık çalışması olanların başarısı söz konusu,kışın yatan zati kartepeyi unutsun 2008 senesinden beri kaç adet 200 km devirdim sayısını unuttum,2015 martında çalışmalar dudullu-teke arasında başlayacak havaya bakar,2 ay içinde kartepe gündeme gelir,bizim paris-rubemiz kartepedir senede bi keredir,

(link)

Kas 2

Daha ılık18°En Düş.14°

orta kanaldan erkan ok.dedi,hava iyi sayılır ,2 kasım pazar şimdilik hava iyi. dudullu-göçbeyli ,50 km non stop,antreman performans 216 ile yapılır
saat 08.30 dudullu çıkış,

(link)

Kas 23

Çoğunlukla güneşli10°En Düş.

23 kasım antreman için uygun tarih,,

Kas 30

Çoğunlukla güneşli14°En Düş. 9

30 kasımda iyi,

evt abi bi 2 kasım güzel kaçırmayalım bende varım biraz açılalım kendimize gelelim :) :cool:

@Kerim A.

gerçi şimdilik iyi tabi bozabiir
öteleme olur , ,biliyorsun kerim performans 216 sahillerde olmaz,şile rampalarında bu ekip çok disiplinli çalıştı gerek sen ve sinan ve erkan ,bu 3 adam gibi sorumlu adam isterim,senin özel nedenlerine saygım sonsuz mtb 'de 2 saat 10 dakikada gittin ama eski rekor 2 saat 3 dakika idi,evet çalışalım boş durmayalım

(link)

etap,,kasım ayı çalışma güzergahı ,dudullu-göçbeyli 50 km goggle bazen yalnış hesaplama yapıyor,

performans216

antreman kuralları

1-herkes iç lastiğinden sorumlu tekeri patlayan anında değiştirecek ve ekibe yetişecek
2- ilaca bağlı olanların katılması sakıncalıdır,
3- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir
4- en az 1 yıl 160 km 'lerde kısa mola anlayışı ve tempo yapanlar tercihimizdir
5- bu ekipte herkez tekdir,50 km pedal kesmeden sürülecektir duranın ehliyeti alınır:)

performans 216 'ın kış kesin kadrosu

1- kudret-hibrit karbon scott 28
2-erkan közen scott yol
3- kerim mtb

diğer dostlar kesin katılım garanti ederler ise listeye alınırlar

evet kerim ve erkan en sadık kıdemli dostlarım sizlen çok çalıştım ,2 yıl içinde 2016 yıl sonu 2017 başlarında yalovaya taşınma olabilir,artık bisiklet forumda yalovayı örgütlerim tabi buradan,
etaplar

1-yalova -tavşanlı boyalıca hattı-yalova
2- yalova-kartepe-yalova
3-yalova-uludağ yalova

iki yıl sonra etaplarım bunlar olabilir,erkan için ve kerim için artık zor olur tabi saat 06.45 'de topçularda olmaları-saat 06.00 da yalova çıkış yaparım artık ,millet 10 yıllık plan yapıyor bizde 2 yıllık ,:)
gezi organizasyonunda yalova performans216 topik başlığı gündeme gelebilir,yalovada çizgime uygun bisikletçiler illaki vardır,

wunder durum vahim 1 kasıma kadar geçit yok paso yağmur,

(link)

(link)

accu 2 kasım berbat

abi siz tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. ben geçen cumartesi akşam yağmurda sahilde kullandım 700x25c hacim lastikler ile kayma olmadı maxis detanator lastikler. Bu pazar da yağmur var, aydosa çıksam tehlikeli olurmu. Kışlık giyim herşey var da yağmurda bu yol bisikleti hiç mi kullanılmıyor tehlikeli mi tam anlayamadım.

babo bugün ne yapıyorsun bisikletçiye gitmek istemiyorum düşüncelere ihtiyacım var biraz bisikletin bir yerlerinden bir çeşit sesler geliyor sanki kedi kaçmış yav

@engin güner

selam engin,
valla bakmadan anlayamam ,genelde pedaldan gelir yağlandığı vakit sorun olmaz, birde seleden gelebilir ,seleyi çıkartıp temizlemek lazım ,orta göbekten geliyor ise ve pedal boşlama yapıyor ise orta göbek bitmiş demektir,pedal ayaklarını salla engin aşırı oynama var ise orta göbek bitmiş demektir,

@Cem Ç.

cem bey eski adınız ile isa bey,
sahil yolu düzde sorun olmamış,deneyleyerek anlarsınız,inişte dönüşlerde arka kaydırır illaki ,lastik 700x32 ler maxxis over driverlar sorun yaratmıyor idi ,su oluklu olacak teker yandan hafif dişli olacak tabi fiatı 240 lira çifti,

istanbul-kartepe-istanbul etabını başarılı bi şekilde tamamlayan ekip

1-kudret
2-erkan
3-korcan
4-bahtiyar

performans216 formasını hak etmişlerdir,tercih onlara aittir ,erkan formaya o.k dedi,ocak ayında bir örnek yaptıracağım turuncu renk mavi yazılar ,ve siyah şeritler,100 lirayı geçmeyecek maliyeti,
forma aslanın ağzında tabi,
biz 4 adam çoktan onu aldık
14 .tur yaptım istanbuldan ise 3 kez aldım kartepeyi 4.üncü 2015 de

(link)

2 kasım yağmur olasılığı diyor 0 mm ,bakacağız bu hafta sonu yalan oldu,

2-erkan közen scott yol
3- kerim mtb
4- furkan city- bike (özelden hazırım dedi )

çağrı,korcan mesaj atmadılar ,bahtiyar serbesttir,kontenjan kapalıdır

performans216

antreman kuralları

1-herkes iç lastiğinden sorumlu tekeri patlayan anında değiştirecek ve ekibe yetişecek
5- bu ekipte herkez tekdir,50 km pedal kesmeden sürülecektir duranın ehliyeti alınır

(link)

dudullu-göçbeyli etabı eski dereceler 50 km pedal kesilmedi şile eğimlerinde asla durulmadı hayl hitler rampasında bile:)

1- kerim mtb 2 saat 3 dakika
2- erkan 2 saat 5 dakika -yol
3- kudret 2 saat 10 dakika-28 karbon hibrit

(link)

2 kasım iyi ,şimdilik ,
50 km pedal kesilmeyecek,,,
saat 08.30 dudullu çıkış

2-erkan közen scott yol
3- kerim mtb
4- furkan city- bike

kontenjan kapalıdır

performans216

antreman kuralları

5- bu ekipte herkez tekdir,50 km pedal kesmeden sürülecektir duranın ehliyeti alınır

(link)

2015 kartepede bende varım kudret abi daha ölmedik görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@bahtiyar közen

bahtiyar biliyorsun yapmış olduğumuz geçmişteki tüm antremanlar kartepe için idi, bundan sonrada aynı durum devam edecek,boşuna antreman yapmadık ,bir amacımız var ora her daim kartepedir

(link)

bu arada 2 kasım non stop etabımız,

güncelleme

pazar
11/02
15 | 12 C°
Pazar 10% Precip.
Parçalı Bulutlu. En yüksek 15°C. Rüzgâr KD, 15 - 30 km/saat.
Pazar Night 10% Precip.
Genel Olarak Açık. En düşük 12°C. Rüzgâr DKD, 15 - 30 km/saat.

2 kasım iyi ,şimdilik ,
50 km pedal kesilmeyecek,,,
saat 08.30 dudullu çıkış

2-erkan közen scott yol
3- kerim mtb
4- furkan city- bike

kontenjan kapalıdır

performans216

antreman kuralları

(link)

Pazar
11/02
14 | 11 C°
Pazar 10% Precip.
Parçalı Bulutlu. En yüksek 14°C. Rüzgâr KKD, 15 - 30 km/saat.

evet 30 km rüzgar,saat 08.30 'da dudulluda kim var, ?
50 km pedal kesme yok ,dudullu-göçbeyli

kerim-erkan-furkan durum nedir?

(link)

@Furkan TK

hava inşallah bozmaz
30 km rüzgar öğlen sonrası olabilir
dönüş viaporttan kayışdağı erenköy carrefourdan minibüs yolu,göçbeylide fazla durmayız,

2-erkan közen scott yol
3- kerim mtb
4- furkan city- bike

kontenjan kapalıdır

performans216

antreman kuralları

etap,,

(link)

(link)

toplam 100 km ,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri