Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kurtulus özelden yolliyamiyirum beceremedim daha gelmemus ayakkabilar cuma ihtimal diyor takipteyim

Scudo
@irfanyazicitunc

irfan bey bu pazar kurtuluş bey ile bence başıbüyükte çalışma yapın,kenan bey kadroda eylülde yeni bisiklet ile katılacak,zafer beyi bekliyoruz o da kadroda,b-takımı rutin çalışmalarına 11 ekime kadar devam ettirecek,11 ekim kartepe alınacak ,akabinde bütün kış burada çalışacağız ,yağmursuz havalarda kesin antreman olacak,

@irfanyazicitunc
Teşekkürler, pazara yetişir ise harika olur.

a-takım-hazırlık grubu,,,,

anadolu performans hazırlık grubuna gelecek yeni pedalşörler için katılma koşulları,,,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş olanların önce düz yollarda çalışmalarını tavsiye ediyoruz
2- bisiklet sporundan başka dalda spor yapanların ilk antremanlarımıza katılmalarında mahsur yoktur örnek maraton artı yüzme,
3- herhangi bir rahatsızlıkları olmaması ilaca bağlı olmamak,
4-18 yaş altı olanlardan kesinlikle veli izin kağıdı istenmektedir.
5-anadolu performansın etapları sert eğimlerdir,bu nedenle kilitli pedal şarttır
6-beslenmeye önem veririz, erken yatıp kalkmak,
7-bisikletlerinizin aşırı ağır olması sert eğimlerde sıkıntı yaratır ağırlık limiti 12 kilodur
8-mtb kullananlar ile kısa mesafede çalışma olabilir ama uzunlarda mtb kişiye traktör hissi verir teker inceldikçe hız gelir.

kaptan- irfan bey

bostancı deniz otobüsleri terminal önü saat 08.00-31 ağustos

pedalşörler

1-kurtuluş
2-zafer
3-kenan

a takımı, bisiklet fren ayarları, vites ayarlarına baktırsın ,bisikletlerin bakımı şarttır,en kısa zamanda spd 'ye geçiş gereklidir ,bisiklet ağırlığı 12 kiloda kalması kişiye artı ile gelir,

çalışma etabı gidiş-dönüş aynı

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

kartepe ısınma turları serisi-1

31 ağustos,,,saat 08.00 bostancı,,,deniz otobüsleri terminal önü,

anadolu performans b takımı ,,,

1- kudret
2-erkan
3- korcan
4-furkan

hüseyini bekleriz,,

(link)

31 ağustos etap- yaklaşık 66 km

Strava Verisi:
(link)

anadolu performans b takımının ön koşulları,,

1- 160 km' de kısa mola anlayışı ve tempolu sürüşte tecrübeli olmak
2- ilaca bağlı olmamak ,rahatsızlığı olmamak,
3- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir,,
4- mtb 'de süratli iseler uzun antremanlara katılabilirler,

Tamamdir biz kurtulus beyle beraber ilave arkadas olursada programimiza decam edeceğiz

Kudret abi bende izninle yeni arkadaşlar için bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Eğer trainer kullanıyorlar ise linkteki tacx başlangıç antreman programlarını yapmalarını öneriyorum.Temel, güç ve değişkenlik içeren bu antreman programları kişiyi yapılacak tur veya rotalara karşı hem hazırlıklı hale getirecektir hemde teknik açıdan daha doğru bir seviyeye getirecektir.

(link)

@M.atay

atay teşekkürler ,önemli bilgiler mevcut,evet özellikle kışın çok işe yarıyor trainer.

Bugun 11_34 rubleye gectim aksam egim calismasi yaptum baya farketti egimde birde su beklenen ayakkabilar bi gelse artik [emoji12]

şu bi gerçekki 11-34 ün üstüne yok 44-32-22 slx ayna kolda eğim yukarı 22-34 dehşet iyi,,,evet benim hedefim ilerde cyclo cross almak,fakat kesin modifiye olayı ayna kol 50-39-30 arkayı ise 11-34 yapabilirsem ne ala ,ama 50 dişte arka ruble en fazla 11-32 olabiliyor,olmaz ise 48 ayna kol olurda ama 48 ayna kolun en küçük yaprağı 24 arkayı 11-34 yapar isem,yokuş yukarı 24-34 çekeceğim ama sert gelecek 22-34 gibisi yok valla,

Hocam 22.34 ile uludag viz gelir ileride bende bu benim kadro uzerinde ayna kol 22.32 42 yapmayi planliyorum heryer ecikariz

Bu arada onumuz kis hava hava erken karariyor on far almak istiyorum iyi isiklandiran nereden almam ne marka vs bu konuda fikri olan varsa yorum bekliyorum

@irfanyazicitunc

İrfan abi bende (link) var fiyat performans olarak çok iyi bir ürün.

22'li aynakolda 44'den büyük dişli olmuyor herhalde. 26-36-48 gördüm araştırırken ama mesela 22-34-48 gibi bir kombinasyon olamıyor mu? Ortaya karışık yapar gibi :)

Bu arada yeni bisiklet arayışlarım sürüyor. "Yakışıklı" kategoride Giant Escape 1 oldukça güzel. Öte yanda bir de Mosso DMV 771 var. Acera grup set var ama kadro 7 seri alu(triple butted diyor) ağırlık 12 kg ve fiyatı çok iyi.

Benzer model ve uygun F/P marka-model önerilerine açığım.

11-28 ruble ve 50-39-30 tiagra set için bir yorum alabilirmiyim kudret bey? Bisiklet 11 kilonun altında olacak inşallah

@Kurtuluş E.

48-34-22 olurmu ,arka ruble 11-34' e uyarmı, tabi bunlar teknik konular ,olur ise çok randımanlı bir sistem olur ,gerek düz yolda gerekse sert eğimlerde ve hatta 50-39-22 arka 11-34 sistem bence yok olsa çok şık olacak ,,,

@kenan.bozkurt.1969

kenan bey
bu sistem iyi tiagra ,11 kilonun altı gayet şık olur ,,,arka ruble 11 -28 ise bunu 11-32 yapma olayı olur ise şık olur eğimlerde kazanç sağlar 30-28 eğim yukarı sert olacak ama 30-32 rahat olur ,

a-takım-hazırlık grubu,,,,

anadolu performans hazırlık grubuna gelecek yeni pedalşörler için katılma koşulları,,,

1-uzun zaman bisiklete binmemiş olanların önce düz yollarda çalışmalarını tavsiye ediyoruz
2- bisiklet sporundan başka dalda spor yapanların ilk antremanlarımıza katılmalarında mahsur yoktur örnek maraton artı yüzme,
3- herhangi bir rahatsızlıkları olmaması ilaca bağlı olmamak,
4-18 yaş altı olanlardan kesinlikle veli izin kağıdı istenmektedir.
5-anadolu performansın etapları sert eğimlerdir,bu nedenle kilitli pedal şarttır
6-beslenmeye önem veririz, erken yatıp kalkmak,
7-bisikletlerinizin aşırı ağır olması sert eğimlerde sıkıntı yaratır ağırlık limiti 12 kilodur
8-mtb kullananlar ile kısa mesafede çalışma olabilir ama uzunlarda mtb kişiye traktör hissi verir teker inceldikçe hız gelir.

kaptan- irfan bey

bostancı deniz otobüsleri terminal önü saat 08.00-31 ağustos

pedalşörler

1-kurtuluş
2-zafer
3-kenan

a takımı, bisiklet fren ayarları, vites ayarlarına baktırsın ,bisikletlerin bakımı şarttır,en kısa zamanda spd 'ye geçiş gereklidir ,bisiklet ağırlığı 12 kiloda kalması kişiye artı ile gelir,

çalışma etabı gidiş-dönüş aynı

etap,,,

(link)

strava,,

(link)

kartepe ısınma turları serisi-1

31 ağustos,,,saat 08.00 bostancı,,,deniz otobüsleri terminal önü,

anadolu performans b takımı ,,,

1- kudret
2-erkan
3- korcan
4-furkan

hüseyini bekleriz,,

(link)

31 ağustos etap- yaklaşık 66 km

Strava Verisi:
(link)

anadolu performans b takımının ön koşulları,,

1- 160 km' de kısa mola anlayışı ve tempolu sürüşte tecrübeli olmak
2- ilaca bağlı olmamak ,rahatsızlığı olmamak,
3- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir,,
4- mtb 'de süratli iseler uzun antremanlara katılabilirler,

Ben bu haftasonu yanınızda olamıyorum. Ankara'ya gitmem gerekiyor. Ama antrenmanlara ara vermiyorum. Bisikletimi de götürüp şu turu yapacağım ben de (link)
Kartepe'ye çıkılacak başka yolu yok!

Kudret abi 12-32 ruble Sram'de var ama piyasada bulunmuyor. Araştırmalarım devam ediyor. Aynakolun'da küçük dişlisini değiştirip 34 yapacağım.

@Çağrı Soylu

evet 12-32 yol kullananlar artı cyclo 'lar için iyi,açıkça ben benim bisiklette modifiye artık düşünmüyoum ,48 ayna kol düşünmüyorum, 48' in en küçüğü 24 diş ,24-34 sert gelir eğimde,22-34 ile yola devam edeceğiz,
çağrı sen gelirsin kartepeye tanıdığın olması iyi ct kalırsın pazar dönersin ,ama kesin saat 04.30 da bostancıda olma durumu,

31 ağustos kartepe ısınma turu dedik, esas süratli sürüş 21 eylül saat 08.00 de dudulludan başlayacak geçen sene erkan 58 km 'yi 2 saat 40 dakikada aldı ,dudullu-teke arasında eğimler

1- şile eğimleri 6 adet biri uzun
2-köy içinden eğimler en serti oruçoğlu ,
3-darlık kavşağa doğru eğimler

benim derece 2 saat 45 dakika
21 eylülde erkan ile ne durumda olduğumuzu göreceğiz ya aşağıda bi rekor olacak ya da aynı derecede kalacağız,
aynı derecede kalma avantaj olacak
bunu neden yapıyoruz
çünki topçular-suadiye köy arası 58 km'dir
saat 06.35 topçular çıkışı olacak ve 16 km eğime saat 09.05 de varacağız
09.05 en iyi varış saatidir,

7 eylül pazar günü,şile-tekede 58 km non stop olmayacak etabı ekip belleyecek furkan-hüseyin-ve korcan
teke dönüşü çok sert darlık eğimlerini aynen göğüsleyeceğiz
21 eylül ise aynı etapta oldukca sıkı imtihan var.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri