Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kudret abi bostanci polenez bostanci etap toplam kac km

Scudo
@irfanyazicitunc

irfan bey,
60 km yapıyor dönüşü aynı yerden almamamın nedeni dudulluda araç trafiği son derece risklidir kavşaklar var ,sabah dudulluda araç olmaz

Ok sanirim becerebilirim gibi ne dersin ustad

@irfanyazicitunc

irfan bey ,zati beylerbeyi polis noktasında tur bitecek 57 km oluyor orada, ondan sonra 10 km var bostancıyaki zati viaport toplamı 66 km idi.son 10 km oldukça düşük tempoda alırız zati trafiğe gireceğiz .

17 ağustos polinez etabı

1- kudret
2-erdal
3-irfan
4-korcan
5- furkan
6-hüseyinsiz olmaz.

(link)

17 ağustos polinez etabı -gidiş
saat 08.00
bostancı buluşma yeri aynı,
08.15 hareket.

(link)

dönüş beylerbeyi ,polis evinden dağılma olur, çamlıcaya gidenler ayrılır, üsküdar üzerinden kadıköy ayrılır

Abi Aksilik olmazsa her türlü varım :)

Abi bu topiği bulamamıştım teşekkürler..

merhaba bende turlara katılmak istiyorum fakat biraz daha kondisyon yapmalıyım rampları çıkamıyorum..

Bisikletim Salcanonun en düşük modeli 14 kg ağırlığı var ayna kol 2 dişli 53-39 ruble ise 7 dişli 29-14
rampaları çıkmak için vites sistemini değiştirmelimiyim? bu konuda ne yapabilirim?

performansımı arttırırsam önümüzdeki haftalarda size katılacağım

@Hasan Tunalı

hasan bey,
mevcut bisikletiniz ağır şu an zati sürat yapmıyoruz , 7 diş eğim için azdır zamanla 50-39-30 ve arkayıda 11-28 yapar iseniz ve çalışırsanız bu iş olur ya da ikinci alternatif, göbek uyar ise 44-32-22 yaparsınız arka ruble sram 9 lu sistem olur ,11-34 ile eğimleri ezer geçersiniz,

genelde çok çalışma gerektiren sistemler,

50-34 ayna kolda arka ruble 11-28
53-39 ayna kolda arka ruble 11-23

Kudret bey,

Sanırım bisikleti değiştirmek daha hesaplıya gelecek, fren sistemleri de çok kalitesiz
Dediğiniz özelliklerde bir bisiklet almak daha mantıklı olacak.

@Kudret Kurtcebe

@Hasan Tunalı

uzun mesafeler için ya yol bisikleti ama ayna kol 3 yaprak olur ise iyi olur ,ya da 28 jant city-bike 35 teker hacim ,

17 ağustos polinez etabı

1- kudret
2-erdal
3-irfan
4-korcan
5- furkan
6-hüseyinsiz olmaz.

(link)

saat 08.00
08.15 hareket.

(link)

dönüş beylerbeyi ,polis evinden dağılma olur, çamlıcaya gidenler ayrılır, üsküdar üzerinden kadıköy ayrılır

gerekli olanlar

1-kask
2-iç lastik
3- pompa

bostancı deniz otobüsleri terminal önü

http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/IMG_3128_zps2d320a72.jpg

Kudret Bey, ben sizinle sürmek istiyorum. Akşam turlarına bakış açınız nedir? Bu çarşamba mesela tek çıkacağım ama eğer siz de çıkacaksanız yol bisikleti kullanan diğer arkadaşlarımı örgütlemek isterim. Yani yarın...

@Resul Yılmaz

resul bey
genelde pazar günleri çalışıyoruz, pek akşamları çıkmıyorum

anadolu performans bisiklet takımının bisiklet sporuna bakışı amatörcedir,bu kısa mola anlayışı ve tempolu sürüştür ama bu anlayış bile 200 km de bayağı zor bi çizgidir, buraya gelebilmek için başıbüyük-ve polinez etaplarında bulunacağız toplam 70 km üzeridir buraları ,eğimleri hesaba katar isek tabi,başıbüyük -polinezlerde piştikten sonra şile-tekeyi kesin ele alacağız aşama aşama yükseleceğiz.

Kudret abi performans mı gideceksiniz yavaş mı? Basmayacaksanız beni de yazabilirsin. Bu havaların sıcaklığı nedeniyle haftasonu harici binemez oldum kondisyon düştü.

@Çağrı Soylu

geçen çalışma ekipçe çalıştık basma olmadı yavaş yavaş kondüsyonu artıracağız, zati sıcaklarda tempo biraz sakıncalı tabi ,önemli olan etaba alışmak listedesin dostum çağrı.

17 ağustos polinez etabı

1- kudret -28 hibrit karbon
2-erdal yol bisikleti
3-irfan-28 city bike
4-korcan-yol bisikleti
5- furkan-28 city bike
6-hüseyin -yol bisikleti
7- çağrı 28 cyclocross
8-.........

(link)

saat 08.00
08.15 hareket.

(link)

gerekli olanlar

1-kask
2-iç lastik
3- pompa

bostancı deniz otobüsleri terminal önü

http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/IMG_3128_zps2d320a72.jpg

Kudret bey iyi günler.. Bir süredir burayı takip ediyorum. Bu pazar aranızda olmayı düşünüyorum. Tur bisikletimle sizlere ayak uydurmaya çalışacağım. Mesafe konusunda bir kaygım yok ama eğer sürat olarak size engel olabileceğimi hissedersem, bu haftadan sonra bagaj çamurluk gibi ağırlıklarımı atarak ekip içinde kalmaya çalışacağım. Yazın beni de listeye de biraz ekibin yaş ortalamasınıda yükseltmiş olayım bari :) pazar 08.00 da bostancıdayım,

https://lh6.googleusercontent.com/-yG4dK2cREmw/U-ukmcllAPI/AAAAAAAAAHI/IWV2vlTlr18/h120/IMG_0205.JPG

http://www.pusula61.com/images/upload/image/DEREBA%C5%9EI%20YOLU.jpg

derin uçurumlar soğanlı 2400 m

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri