Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Dun soyle bir ciktim 20 km kadar dolandim dondum. Sile yolunda cok fena ruzgar vardi yandan yandan, rampayi zar zor aldim. Donuste Polenez yolunda saglam bir egim var ancak yolda saldirgan kopekler yuzunden hepsini bitiremedim ve dondum.

Ara ara firtina attirmadigi zamanlarda aslinda hava cok fena sayilmazdi ama yine de yol lastikleri ile camura denk gelindi mi cok sikinti, ozellikle inislerde kayma riski artiyor.

Scudo
@Kurtuluş E.

yedek ,az dişli fazla kalın olmayan 700 x35 teker uygun aydos için ve tavşanlı ama su düşen asfalt sayılır

kartepe heyecanı fazla olduğundan bura unutuldu tabi,
artık kış geldi,
yeni eleman herhalde gelmez
irfan bey,kurtuluş ,kenan bey,taskın dostlar müdayimde,ama offroadlar başlayınca ne olacak ,taskin dostumun tekeri ve bisikleti uygun değil toprak zemine ,anladığım kadarı ile kenan bey 700x35 hafif dişli takabilir.evet 12 ekim hava iyi aydos olabilir

Kudret abi hele su kartepeyi bir da fethedin aradan ciksin zaten forma icin sali gunu sabah 10 da bostanci da bulusucaz herhalde cayimizi yudumlarken hava muhalefetlerini gozden gecirir bir iki tane guzel sonbahar rut u yapariz cogunluga gore karar veririz onumuz acik artik her yer bizim aydos.selaleler. ormanlar vs ))

@irfanyazicitunc

evet havaya bakılırsa 6-7 yağış var istanbulda ....12 ekim pazar hava iyi accudan o güne forma organizasyonu olur.

dostlar evvelce belirttiğim üzere bir tek 27 ekim dolu, geri kalan pazarlar her şekilde uyar... gerçi 27'sinden sonra da saatler geri alınacak, hava 17 dedin mi kararacak, erken çıkmak lazım gelecek...

bugün salonda antrenman olsun diye biraz cycling bisikletine bindim ama açıkhavada binmeye alışmışlıktan 10 dk sonra bunaltı bastı, devam edemedim.

@Kurtuluş E.

bizler saha adamlarıyız ufkumuz salona sığmayacak kadar geniştir.

(link)

irfan bey
7 ekim salı hava düzeldi,,
saat 10.00 da kenan bey artı taskin bey geleceklermi, kurtuluş dostum gelemeyecek yalnız 7 kişi gelmez ise ertesi günü ben gidemem herkesin bu forma işine sıcak bakması lazım aksi takiderde ben tek kendime yaptıracağım sonra herkes aynı örnek üzerine ferdi yaptırır
birde acele ediyoruz gibi bir his var içimde ,yaza doğru bu işin yapılması bence daha mantıklı çünki kış geldi yazlık forma kışın altta kalacak görünmeyecek reklam olmayacak ,,:)

Forma isini sonra yada birakabiliriz nasil istenirse ama bi araya gelmek guzel bence gelelim bir araya forma olmasada muhabbet ederiz kis topigi alt calismasi beyin firtinasi isleri vs ))

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi arazi için sabit maşalı mtb bisikletim var, 26x1,95 dişli lastikli. Hem yol hem arazi sürüşleri içeren turlara katılabilirim zevkle :)

@Kudret Kurtcebe

Forma buluşmasına ben gelmeyi düşünüyorum, gelemezsem de İrfan Kaptan'ın hesabına gönderirim forma bedelini o şekilde size ulaştırmış olurum Kudret Kaptan.

@taskin

evet 12 ekim hava iyi olur ise bi toprak yol yapalım ora aydos olur,7 ekim saat 10.00 bostancıda buluşacağız.

Bu pazar viaport hareket saat 9.30 antreman gelen varsa parmak kaldirsin [emoji12]

Bu pazar viaport hareket saat 9.30 antreman gelen varsa parmak kaldirsin

Ben gelirim bir aksilik olmazsa...

Rota nasıl yapalım? Geçenkini tersten doğru deneyelim mi yoksa başka birşeyler mi araştıralım?

Tersten fena olmaz gibi ama darliga giderken micirli dik bir tadilat li yol vardi inmistik hani simdi cikicaz orayi yol fena micir duzelmistir belki ama yinede guzergah iyi sabah buralari fena ayaz yapiyor ust esofman giymek lazim ama sonrasida gunes cikinca fazla gelicek napsak

@irfanyazicitunc

Ben c.tesi ve pazar günü seyahatte olacağım, size katılamayacağım, size keyifli, lastik patlaksız, köpeksiz bir tur dilerim :)

Tsk ederim kardeşim sanada hayirli bayramlar iyi yolculuklar dilerim

@taskin

Teşekkür, sana da iyi seyahatler; üstüne de iyi bayramlar şimdiden :)

irfan bey tebrikler,
kurtuluş dostum ile ikili bayağı çalışma yapmaktasınız az kaldı geleceğim ,
5 ekim hava iyi ,evet bu topiği patlatacağız ,,

İrfan Abi özelden mesajın var, bakabilir misin?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri