Scudo Sports

Performans 216 ekibine yeni bisikletçiler aranmaktadır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kurtuluş E.

evet buda bir yöntem ama yaza olabilir ,kamp artı araçta ama masrafta çok olur,gerçi 5 ekimde yol parası sadece 17 lira tutacak 4 adet gell masrafı var ve suadiyede 10 kağıda dana etli yemek,:)

Scudo
günaydın a-takım,
irfan bey accudan açıkça kötü haberler, bütün pazarlar ekimde kötü,5 ekim wundere göre kötü,,,
2 kasım pazar accuya göre açık valla tek pazara kalmak kötü olmakta....alternatif yok.

Deseneekim ayi pazarlari paso yagmur napalım alternatif antreman yapicam kros haftaiçi aksam yagmur yoksa binicem vs

@irfanyazicitunc

Irfan abı Bursadayız ekıbe katıamıyoruz maalesef .Bursa performans ekıbı olsa elbette bızde Kudret abı ve ekıbının destegını almak ısterız :) . Ekıp Uludaga gelsın bızler de sıze katılalım :)

İnşallah o da olur bir gun geliriz uludag super olur ama anca baharda yapabiliriz hava da iyi olur hafif serin ))

evet grup adı çok uzun,mehmet ali dostumunun önerisi şu
performans 216 evet topik başı değişti hayırlı olsun,
evet,irfan bey tamam-kurtuluş dostum o.k,en az 7 kişi evet diyecek 60 lira adam başı ,kasa benim, turuncu hakimiyetli forma siyah şeritli arkaya siyah büyük harf ile performans alta siyah 216 öne kalp hizasına küçük performans 216.

forma isteyenler

1-kudret
2-irfan bey
3- kurtuluş
4- berkant
5- erkan

5 kişi var 7 olmaz ise ben tek kendime yaptırırım ,adrese diğer dostlarım tek tek gider yaptırır,
ayın 8 inde karşıya geçeceğim.

@Kudret Kurtcebe
Beni de yazabilirsin Kudret Kaptan...
Hatta ben yazdım bile:
forma isteyenler

1-kudret
2-irfan bey
3- kurtuluş
4- berkant
5- erkan
6- taşkın

dostlar fikir değiştirmez ise çok sevinirim bir kişi furkan hayır demez

1-kudret
2-irfan bey
3- kurtuluş
4- berkant
5- erkan
6- taşkın
7- furkan

evet şimdi buluşma tarihi belirleyelim 5 ekim hava düzeldi o gün b-takım kartepede,6 ekim ben yatarım 7 sine müsait olanlar bostancıya saat 10.00 da gelirler ve beltura gideriz isteyen sivil ,isteyen bisiklet ile,

formların nasıl olacağı belli mi? sen özelden siyah şeritli turuncu olacak diyince şöyle bir şeyler daha yaptım ben Kudret abi. hani beğenirseniz :)

https://i.hizliresim.com/dqk2QX.png

https://i.hizliresim.com/8EDbq7.png

isim yazma artı hepsi 60 lirayı geçmeyecek,açıkça fiat alacağım ,
zati gideceğim yerde örnek modeller illaki olur ,
kesin turuncu siyah desen şeritli olacak,ikinci resim örnek olabilir.

Ayin 7 si tatil gunu sabah saat 10 ben gelirim yine ayni bostanci deniz otobüsü onundemi bulusuruz kudret abi

irfan bey gelen arkadaşlardan 60 lira tahsil ederim, ertesi günü karşıya geçerim kapora bırakırım ,,

@Kudret Kurtcebe
Bence uygundur artık bu forma isini bitirmemiz lazim gelemeyen arkadaslarda gelen arkadaslarla parayi yollarlar hizli cozum olur boylelikle hocam

Maalesef 7-9 arası seyahatteyim, 10 cuma ancak burada olabilirim. Ancak ekim ayı pazarları bizim için pek hoş geçecek gibi görünmüyor :(

1-kudret
2-irfan bey
3- kurtuluş
4- berkant
5- erkan
6- taşkın
7- furkan
8- kenan

yeterli sayı,,,saat 10.00 7 ekim bostancı------sonra 100 metre kadıköye doğru beltur,

günaydın a -takım,

formalarda a-b ayrımı yok aynı olacak,b -takım demek kartepeye istanbuldan gidip araçsız istanbula dönmek demek ,
bunun için dudullu-teke -58 km 'de pedal kesmeden antreman yapılacak bir değil bir çok kez ,
evet diğer topikte çamuru sevenler için offroad topiği nisan başı biter ora ,yalnız şahsıma çamurdan epey zaman uzak kaldım,
kuru havalarda aydos-kurtdoğmuş öncelikli olacak.
7 ekim için netleştirelim olayı 7 kişi lazım kesin evet diyecek ona göre forma işi olacak çünki.

bu siyah desenler güzel yazı arkaya büyük olacak performans büyük harfle 216 alta ,siyah uzaktan farkedilirde beyaz farkedilmez öne küçük harfle kalp hizasına yazılacak,isimlere gelince para artar ise olmaz,

https://i.hizliresim.com/8EDbq7.png

günaydın a-takım
pek gelen olmamış dün,
evet ekim ayı 6 sından sonra aport durumları

1- tavşanlı-boyalıca hattı
2- su düşen

havaya bakıyor tabi ekim ayına bi adet aydos girebilir

12-19-26 ekim pazarları inşallah iyi olur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri