Scudo Sports

Pendik

@samet_özdemir

Başladın mı sen turlara hadi çabuk yetiş bize :D:D haftaya bir şehir dışı yaparız o zamana :D:D

Scudo
Cumartesi pazar bende katıla bilirim zaten cumartesi akşama kadar pendik de takılıyorum

@samet_özdemir

samet kartepe olacak kontenjan 10 kişi olacak haziranda ................
o zamana kadar toplarsın............
iznik 118 km yi yapacağız daha sonra temmuzda olur ............

başladım sedat abi toparlayayım kendimi birasda bırakmam peşinizi :) bu hafta cumartesi biyerler olabilir haftayada benim güzel bi fikrim vardı istersen yaparız sen ben eren 4 5 kişiyle yalovaya ordan orhangazi gemlik armutlu esenköy çınarcık çınarcıkta konaklama ev var çınarcıkta bizim çadıra gerek yok :) ertesi günde erikli şelalesi dipsiz göl ve delmece yaylası ne dersin uyarsa sanada ben okeyim ;)

kudret abi haziranda ben hiçbişey yapamam kontenjan boş olsa bile kartepenin zirvesi az kalır haziranda bana ben ağrı dağına tırmanıyorm :))

engin bey fırsat olurda erken gelebilirseniz en azından katılmış olursunuz ;) recep bey cumartesi pazarda genelde çıkamıyorum çıktığım zamanlarda şehir dışına vuruyoruz kendimizi yada uzun mesafeli tur oluyo.

@EMRAH CATAK

merhabalar,
ben nerdeyse her cumartesi aydos turu yapıyorum çok güzel bi toprak parkur var zirveye çıkan. kurtköy-yenişehirdeyim ben. uğur mumcudan kurtköye gelen dağ yolunu biliyorsundur. orda bi yerde buluşup aydos turunu yapabiliriz. civarda oturan veya ilgilenen arkadaşlar varsa haftasonları beklerim..selamlar..

bende aydos ormanına 2 dk uzaklıktayım :D eğer tur olursa haberim olsun zaten engin arkadaşımız haber verir.

Merhaba....
Bende Pendik'te oturuyorum, uzun yıllardır bisiklet tepesindeyim... Son 1,5 yıldır askerlik yüzünden uzak kaldım... 15 gün kadar önce askerden geldim ve geldiğim gibi bisikletin tepesine atladım... Sabah ya da akşamları antreman yapan arkadaşlar var mı? Pendik çıkışlı. Ağustos ayında 7000'lik bir tırmanışım var ve biraz antreman yapmam lazım... Haftasonlarıda tur yapanlar varsa uzun yada kısa mesafe kamplı kampsız haber verirmisiniz. Zira daha yeni üye oldum foruma kimseyide tanımıyorum. Kolay gelsin herkese... Kaan Kurt

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
okey o zaman sedat abi canlanalım birasda armutlu gemlik güzel rota benim düşündükçe kanım kaynıyo :) bu sabah çıktık özcan abi ahmet abi gökhan bostancı yaptık dönüşde epey rüzgar vardı ama keyif turu yaptığımız için zorlamadık kendimizi yarında f1 e çıkalım diyoruz hem yarışlar var bi göz atarız hemde antrenman olur ;) sabah 7 gibi pendik ido iskelesinde buluşuruz heralde sabah öyle konuşmuştuk.

gökhan sıkı antrenman lazım bu rotaya 1 haftada hazırlanmak için o antrenmanlardan sonra sağ kalınırsa süper zaten :) ben biras biras toparladım kendimi çok kötü değilim ama eski performansımında çok çok gerisindeyim bu hafta sabah pendik maltepe sonrada kartala işe gelirim akşamlarıda bostancı yapıp eve öyle dönerim kendimi epey toparlarım ;)

kaan bey biz haftaiçi akşamları çıkıyorduk eskiden ama şuan pe çıkan yok haftaiçi akşamları ben işten fırsat bulursam çıkıyorum zaten işe bisikletle gelip gidiyorum akşam sizede uygun olursa saat 18:10 gibi kartal migros (eski tansaş) un ordan sahile iniyorum gelmek isterseniz beklerim bende antrenman yapıyorum düşük vites yüksek kadans performans için sizde böyle birşey arıyorsunuz sanırım beklerim ;) bu arada yarın sabahta f1 e çıkıcaz gelmek isterseniz bekleriz 7000 e hazırlık olarakda bi ara aydosa tırmanırız 750 sizi kesmez ama olsun antrenman işte :)

• Beğen
Tepkiler: Kaan Kurt
@samet_özdemir

samet sabah bizi görmüşssün ben seni göremedim kusura bakma selamlar

olmaz çok kusura baktım YOL unu buldun bizi unuttun :p sabah bostancıya geldik eski pendik grubumuzla çay içiyoduk sizi gördüm selam vereyim bi dedim f1 e çıktınız sanırım sizde :)

@samet_özdemir

evet grup f1 e doğru yol alıyordu benim işim vardı kaynarcadan döndüm :) bi kayboldun ortalıktan pendik grubu diye bişey kalmadı dağıldı :D

Samet bey teşekkürler fırsat yaratabilirsek çok güzel olur antreman için ben şu anda keyifle yatıyorum... Aydos çok güzel iyi olur kondisyon için... Haberleşelim... Bilgisayar başında olmadığımdan dolayı f1'i kaçırdım. aydos için haber bekliyorum... Kolay gelsin....

göçbeyli ve esenköy turlarından sonra 6-7 aydır foruma girmedim unutuldum heralde :) bu arada bisikleti degıstırdım turuncu bisanı sattım 15 tl etti :) yeni specialezed hardrockla antremanlara basladım 1 hafta önce. yarın tur varmı acaba varsa gelmek ısterım.

sorma bea ersoy ama ben kaybolmadım biliyosun ben sizinle kışın geliyodum fırsat bulabildikçe gruptan kimse binmeyince bisiklete dağıldı grup tatlı su bisikletçileriyiz biz kardeşim öyle herzaman bisikletede binemeyiz :p umutcan meraba hayırlı olsun yeni bisikletin unutmadıkda seni grup kalmadı yeni yeni toparlanmaya çalışıyoruz yaz geldi herkes çıkmaya başladı tekrardan :) yarın sabah 06:50 de pendik idodan çıkıp bostancıya gidip geri gelicez istersen buyur gel ;)

kaan bey biz yarın sabah pazar günü yani saat 06:50 de pendik ido iskelesinde buluşup bostancı yapıcaz f1 olmicak yarın gelirseniz bekleriz akşamlarıda müsait olursanız dediğim saatlerde ben fırsat buldukça kaçıyorum beklerim herzaman antrenman için tek kişi sıkıntı ama iki kişi düşük vites yüksek kadans daha iyi antrenman yapabiliyor. aydosda bi haftasonu yapabiliriz çok yakın hemde çok sıkı rampalar var aydosda. :)

küllerinden doğan bi pendik grubu görmek istiyorum artık yaw :D bu ne böyle canlanın :) cumartesi pazar keyif turu yaptık çok güzeldi pazar günü epey eğlendik hem keyif hem performans ikisini birden yaşadık moda ya gidip geri döndük yarın bi aksilik çıkmazsa ben yine caddebostan kaynarca turundayım gelmek isteyen buyursun eğlenceli ve performanslı bi tur oluyor ;)

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
@samet_özdemir

Samet güzel oldu gerçekten modaya kadar gitmek, oraların bisiklet yoluna uyarlanmış hali daha bir şık olmuş böylelikle orayıda görmüş olduk:) Mümkün mertebe hafta içi işten geç gelmem dolayısıyla olamasada hafta sonları pedallarız diye umut ediyorum kendi adıma :D

• Beğen
@samet_özdemir

Merak etme Sametcim toparlanır bu grup:)

Pazar katılamadım ama aranızda olmayı cok isterdim.Fırsat buldukça akşamları sana eşlik edeceğim.H.sonlarıda hatundan sonra kalan vakitlerde sizinleyim :)

• Beğen
evet moda sahilde küçük bi off road yapmış olduk saolsun kadınköy beldesinin başkanına güzel bi sahil yolu var oralardada :) neyseki korkutuğum şeyler başımıza gelmedi boklu dereye düşmek gibi :D

gökhan haftaiçi akşamları antrenman yapalım biras yağ eritelim en azından yağlandık iyice haftasonlarıda aynen senin durum gibi hatundan arta kalan zamanlarda yada kaçabildiğim zamanlarda kaçalım haftaya uzun bi tur yapabiliriz bakalım karar veremedik daha :)

Geri