Scudo Sports

Pendik

Ben pendık Aydosta oturuyorum Aydos tepesıne 2 dk uzaklıgında evım. 1 aylık bısıkletım var kron. Satıyorum. Satamıcam gibi görunuyor en yakın zamanda antremanlara baslayıp aranızda olmaktan buyuk mutluluk duyarım. Bu arada gözdagında şahintepe suluntepede oturan varmı ? :)

Scudo
selamalr gökhan çıkıyoruz biz sedat abiyle falan akşamlarıda pazartesi perşembe grubuna katılıyorum müsait olduğum zamanlar ama 1,5 aydır binemiyorum epey düştüm performanstanda :S en kısa zamanda toparlicam kendimi iş yoğunluğundan çıkamıyorum pek şuan.

@gokhanpala

Ahmet Abi, 3 hafta önce bisikletle Anadolukavağı'na giderken kaza geçirdi. Yüzünden bayağı yaralandı. Aradan geçen sürede büyük ölçüde toparlandı. Tamamen iyileşince yeniden döner sahaya.

gökhanın bahsettiği ahmet ersöz değil başka ahmetlerimizde var onlardan biri :)

@gokhanpala

Selam Gökhan,

Ahmet bu aralar biraz yoğun yaza İnşallah aramıza katılıcak...

@Sedat GÖKÇEK

Selam abi,

merak etmeyin ben Ahmeti bi çay molasına çıkaracağım:)
sizde olursanız uygun bi vakitte sohbet ederiz.

saygılar....

nisan ayında şöyle bi iznikmi yapsak diyorum :) yusuf ustanın köftelerini ve ekmek kadayıfını özledim :) yada yakın olsun derseniz su düşenmi yapsak keyif turu :)

@samet_özdemir

samet selam.....
araya artık taşıt maşıt sokmayacağım demiştim dün başka topikte.... senin anlayacağın yalova su düşene gitmek için kullanılan eskihisar -topçular arası feribot 6 ytl geçiş gerçi bi şey değil ama dönüşte gebzeden trene binmek bana çok zor gelmekte dönüş beni sıkmakta gebzeden dönüşte bisikletle gelen ise olmaz çünki gerek iznik turu olsun gerekse su düşen olsun dönüşü gebzeden tren yerine bisiklet ile almak isteyen olmaz çünki 150- 200 km nin üstünde bi rakam olmakta .....
su düşen .....
bostancıdan 44 km eskihisar....
topçular yalova 12 km ........
su düşen 28 km ....
geriye dönüş toplam 168 km ıronman turu olmakta....
iznik e gelince........
toplam 211 km gene ıronman turu.......
şimdi daha önce gitmiştik ama bu sefer gidilirse iznik e güneyden alma yerine kuzeyden gidip gelinirse 30 km kar olur ama buna rağmen bostancı-iznik bostancı 211 km olur bi günde bütün kış boyunca uzun yola antreman yapmayan arkadaşlar bu kadar km yi alabileceklerinden şüpheliyim ......
bana gelince dönüşte trene binme olursa zor gelmem , iznik için kimse çıkmaz 211 e talip......
su düşen olabilir zati öne iznik i almak akıl dışı daha zor etap .....üstelik yolun bozukluğunu hatırlarsak son derece sarsıntılı bir yol mtb de bile yorulanlar olmuştu ......
eski turu hatırlarsan ben arka yağın bitmesi sonucunda arka orta göbek dönmemeye başlamıştı bu yüzden bisiklet gitmemişti ...
evet bi de kartepede beni yakalamıştı arka göbek olayı izmite vardığımda sorun başlamıştı....
evet maltepe ekibinden ali olsun ve tüm maltepeden arkadaşları ve pendikten kartaldan arkadaşları harekete geçirmek lazımda yukardaki gerçekleri göz önüne alırsak olaylar bunlar.........
şimdi benim durumum ise malesef tren ile gebzeden dönmek bana koymakta o bisiklet turunun üzerine tren dönüşü beni yıldırmakta eve geldiğimde ise turun zevkini alamıyorum sevmiyorum tren muhabbetini artık, sarsıntısından, eve geldiğimde rezil oluyorum.....

herkese selam dostlar :)

bu cumartesi pendik caddebostan yaptım, neredeyse geçen yazdan beri doğru dürüst bisiklete çıkmadığım için azdaha yığılıp kalıyordum:eek:
gerçi ctesi günü sahilde neredeyse 40 deniz mili rüzgar muhalefeti vardı oda ayrı konu.
yavaş yavaş çıkmak lazımdır artık yoksa kıç baş bisiklete sığmıyo artık :D

iznik turunu hatırlıyorumda daha tuzlada lastik patladı lastiği değiştirdik devam, yolda zincir attı düzelt tak devam, bide üstüne üstlük dizimin üstünede düşünce nah devam :) kabus oldu yarı yoldan dönmek durumunda kalmıştım ne maceraydı :cool:

Su düşen şelalesi mükemmeldi ya, şelaleye girdik, sucuk ekmek, marşmelov kızartmaca falan neydi bea, kamyonla geri dönmüştük mis gibi:D özledim laaan :D

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@samet_özdemir

selm bende pendikliyim terk 390 disc çıkıyorum ama arkadaşım havalar çok soğuk hele sahil biliyorsun çok rüzgar keyif vermiyor nisan ayında inşallah havalar ısınacak o zaman düşeriz yollara bende çok özledim hatda pazar sabahı bisikletimi çıkardım bir güzel temizledim

• Beğen
@samet_özdemir

Samet selamlar,

Su düşen şelalesi rotasını;
Pendik Start lı ve Pendik-Yalova ido üzerinden Yalova,
sonrasında Termal-Su düşen varışlı yapsan ve dönüşü de bu şekilde yapsan çok mu kısa olur?

sezona başlangıç için yorgun olan veya antremansız dostlar için hafif ve keyifli bir rota olmaz mı?

saygılar...

@Sedat Şencan

Sedat abi sahilin tozunu almaya başlamışsın:):)

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
Ayın 5inde giant xtc 2 almış oluyorum. İnşallah nasıp olursa bende sizlerle turlamak ısterım. ben pendık aydosta oturuyorum. Olmadı bırgun ayydos dagına cıkar mtb yaparız.

@gokhanpala
evet Gökhancım, başladım sahilin tozunu çamurunu rüzgarını almaya :)
başlangıç için iyi km. yaptım ama dedim ya yığılıyodum az daha.
yi festfudu yi pizzayı al sana böle olur işte:D

@Sedat Şencan

Az yi sedat abi:):):)

sonra ya bu göbeği ertmem lazım diye harcama kendini:) yada yok ben en ii si bi pendik daha yapayım deme...

sevgiler,,

kudu abi iznik e yeni rotamız var orası daha güzel keyifli eğlenceli ve biras daha kısa bi yol tren yok sadece eskihisar topçular arası feribot var başkada birşey yok topçulardan sonra 60 km olması lazım iznikin iznik gölüne ortadan atlıyoruz direk :) topçulardan altınovadan içeri giriyoruz kızderbent ve boyalıca ardından iznik bu yol bu kadar dönüşüde trenle alıyoruz gidişide ;)

sedat abi marşmelow lu kamyonlu tur şu düşen değildi esenköy şelalesiydi ;) şu düşen şelalesi yakın yalovadan sonra 20 km falan ama bol rampalı bi tur :)

beyler bu havalardan korkmayın bu havalar üşütmez sizleri performansınızı düşürürsünüz iyice biz buz gibi havalardada bindik bu alete yağmurda çamurdada şehir dışında olduğum için 2 aydır binemiyorum sadece ama cuma günü inş. dönüyorum cumarteside sahile vurucam kendimi inş. :)

geçen sene pendikten saat 18:30 da çıkıyorduk bostancı yapıp geri dönüyorduk hergün çıkıyorduk kesin kartaldan maltepeden bostancıdan arkadaşlarda geliyordu haftasonuda uzun turlar yapıyorduk yine geçen seneki gibi turlar düzenleriz katılmak isteyen herkese kapımız açık ben haftaiçi herakşam çıkarım artık ;)

@samet_özdemir

samet sonunda o tren olayı var o yüzden ben yokum.....

:( :( :( :( :(

selam dostlar artık yavaştan pisikleti toplamama ve ufak ufak alıştırmalar yapmaya başlasam iyi olazakk gibi :)) artık vardiyalı bir işte değilim bende aranızda olacağımmm :))

• Beğen
Forum hareketlenmiş dostlar ne güzel. Bu hafta sonu bi terslik olmaz bi tur yapalım derim. Havalar güzel olacak gibi f1 olur Fenerbahçe olur. Samet sen dönüyor musun İstanbula?

Geri