@samet_özdemir
samet selam.....
araya artık taşıt maşıt sokmayacağım demiştim dün başka topikte.... senin anlayacağın yalova su düşene gitmek için kullanılan eskihisar -topçular arası feribot 6 ytl geçiş gerçi bi şey değil ama dönüşte gebzeden trene binmek bana çok zor gelmekte dönüş beni sıkmakta gebzeden dönüşte bisikletle gelen ise olmaz çünki gerek iznik turu olsun gerekse su düşen olsun dönüşü gebzeden tren yerine bisiklet ile almak isteyen olmaz çünki 150- 200 km nin üstünde bi rakam olmakta .....
su düşen .....
bostancıdan 44 km eskihisar....
topçular yalova 12 km ........
su düşen 28 km ....
geriye dönüş toplam 168 km ıronman turu olmakta....
iznik e gelince........
toplam 211 km gene ıronman turu.......
şimdi daha önce gitmiştik ama bu sefer gidilirse iznik e güneyden alma yerine kuzeyden gidip gelinirse 30 km kar olur ama buna rağmen bostancı-iznik bostancı 211 km olur bi günde bütün kış boyunca uzun yola antreman yapmayan arkadaşlar bu kadar km yi alabileceklerinden şüpheliyim ......
bana gelince dönüşte trene binme olursa zor gelmem , iznik için kimse çıkmaz 211 e talip......
su düşen olabilir zati öne iznik i almak akıl dışı daha zor etap .....üstelik yolun bozukluğunu hatırlarsak son derece sarsıntılı bir yol mtb de bile yorulanlar olmuştu ......
eski turu hatırlarsan ben arka yağın bitmesi sonucunda arka orta göbek dönmemeye başlamıştı bu yüzden bisiklet gitmemişti ...
evet bi de kartepede beni yakalamıştı arka göbek olayı izmite vardığımda sorun başlamıştı....
evet maltepe ekibinden ali olsun ve tüm maltepeden arkadaşları ve pendikten kartaldan arkadaşları harekete geçirmek lazımda yukardaki gerçekleri göz önüne alırsak olaylar bunlar.........
şimdi benim durumum ise malesef tren ile gebzeden dönmek bana koymakta o bisiklet turunun üzerine tren dönüşü beni yıldırmakta eve geldiğimde ise turun zevkini alamıyorum sevmiyorum tren muhabbetini artık, sarsıntısından, eve geldiğimde rezil oluyorum.....