Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Ozan Bilgin MERTER

19.30 gibi pendikte buluşursak beraber gidebiliriz zaman uygunsa eger

@enes yaman

enes ben tuzla degilde suadiye tarafını daha çok seviyorum ama bir akşam tuzlayada pedallarız akşam üstü spora gidiyorum bisikletim arabada duruyor spordan çıkıncada pendik sahilden suadiyeye yol alıyorum

arkadaşlar birazdan çıkıyoruz enesle neomarinin orda buluşaacaz gelmek isteyenleri beklerizz

@Meral Köprülü

haftaya cumartesi critical mass var ona katılın :in:

saat 17:00
yer: göztepe parkı

Arkadaşlar Selam,

Aranıza yeni katıldım, öncelikle herkese merhaba demek isterim.
Yaklaşık bir aydır hemen hemen hergün saat 22:00'den sonra Pendik'ten duruma göre Maltepe veya Bostancı'ya kadar turlayıp geri dönüyorum.
Muhtemelen bir çoğunuz ile karşılaşmış olma ihtimalim yüksek.
Yalnız olmayı tercih edenlerin dışında herkese eşlik etmekten mutluluk duyarım.
Ancak tempom ortalama 22 kmh :eek:
Bisikletim mavi Beldeyama Newage (bu arada 12 yaşında bir bisiklet ile newage terimi tam bir paradox oluşturdu ama kusura bakmayın :) )
Görüşmek dileğiyle...

tşk. cm'ye katılacağım bir aksilik olmazsa.. Ahmet bey sizede merhaba, bende yalnız geziyordum pendik sahilde fakat yalnız olmayı tercih ettiğim için değil kimseyi tanımadığım içindi:))

@ugur4

pendikli çokta bi gününü tuttrup toplanamıoruz kimsenin ortak bi günü yok sanırsam.....:)

@enes yaman

evet kesinliklen dogru ben hafta içi spora gittigim için ancak 19.30 gibi pendik sahilde oluyorum suadiyeye kadar her akşam gidip geliyorum bazen yelken kulüpde kahve molası veriyorum yalnızda olsa keyifli gidip geliyorum

• Beğen
Tepkiler: enes yaman
Arkadaşlar ben akşam saat 19:15 gibi pendikte olabiliyorum. Ordan caddebostana gidip geliyorum. Gelmek isteyenler olursa bana iletsin zahmet olmazsa beraber gideriz. İyi akşamlar!...

Merhaba arkadaşlar,
Ersin bey öncelikle tşk. ederim dün bize eşlik ettiğiniz için. Yalnız gezmekten kurtulmuş oldum böylesi daha keyifli..Bazı akşamlar size katılabilirim zaman buldukça..Görüşmek dileğiyle

@ersin balkaner

Abim bugün kandil diye çıkamadım. Ama inş. yarın saat 19:30'da tabi yağmur falan yağmazsa idonun önünde olurum. Caddebostan yapar geliriz. Görüşmek ümidiyle. İyi kandiller

@Süleyman KARAKAYA

seninde kandilin mübarek olsun süleyman yarın inşallah yagmurlu olmaz havada turlarız bugün bende çıkamadım

@Meral Köprülü

rica ederim meral hanım bende memnun kaldım saatlerimi biliyorsunuz zaten ne zaman arzu ederseniz katılabilirsiniz

heeyyyytt bizim grup noldu kimse yok yaa canlanın biras ahmet abi özcan abi burak abi sedat abi gökhan ümiti zaten çoktan kaybettik :) ramazan geldi bi etkinlik yok ramazandan sonra su düşene gidelim buz gibi şelaleye atlayalım :) yada iznikde köfte ekmek kadayıfı yiyelim canlanın :)

yarın çıkan varmı? eğer yağmur olmazsa akşam çıkıcam yarın yazarım yine :)

Geri