Scudo Sports

Pendik

Scudo
sedat abi sorma ya özledim kalabalık sahil turu yaptığımız günleri son 1 2 aydır doğru düzgün çıkamıyorum zaten ama pazar günü tam tur devam durmak yok 400 km bitecek :) bide cumartesi günü 2 arkadaşımında düğünü var biri 4 de nikah diğeri 7 de başlıyor düğün 12 de bitiyor :D 1 de eve gelip 5 kalkıcam yine yorgun argın 400 km :)

@halil xxx

Normalde devam ediyor ancak benim bisikletim şu anda bakımda, yarın alacağım, dolayısıyla perşembe günü olabileceğim.

Merhaba,

Pendikte yaşıyorum, Nisan 2010 da taşındım İstanbul'a. Kdz.Ereğli'den geldim, orada bisiklet grubuna üyeydim. Bu arada geçen hafta bisikletim çalındı yeni bir bisiklet almak istiyorum bu konudada yardımcı olursanız sevinirim:)

öncelikle hoşgeldiniz ereğli çok güzel biyer buralar oranın yerinin tutmasada en azından uzun sahil yoluyla sizi çıkmaz doğanın içinden şehrin göbeğine gelmişsiniz :) çalınan bisikletiniz içni geçmiş olsun inş. birdaha böyle durumlar başınıza gelmez çok üzücü bi durum. forumda herkez yeni bisiklet seçiminiz için size yardımcı olur pendikteymişsiniz bizde pendikteyiz eğer tam olarak bisikletcilerin olduğu yerleri bilmiyorsanız oda sorun değil sizinle gelir size yardımcı oluruz kızıltoprak veya ortaköyde bisikletcilerin çoğu ama bianchi whistle carraro düşünürseniz kartalda güzel bi yer var bu markaları satan inş. en kısa zamanda yeni bisikletinizi alır ve aramıza katılırsınız ;)

pazar günü sabah 07:00 feribotuyla yalovaya geçip ordan izmire pedallıyoruz son 3 gün kaldı herkezi bekleriz uğurlamaya mehteran takımını çağırcaz :D

"hocam bostancı yapmamışsın bugün bende gidemedim son anda işim çıktı"

Pendik İdo iskelesi önünde sizi bekledim. Siz gelmeyincede Maltepeden eve çıktım.

1 günde gitmeyi planlıyoruz serkan abi ama yorulduğumuz gidemeyeceğimizi anladığımız yerde mola vericez sabahlayıp ertesi sabah tekrar yola çıkıcaz ilk hedef 1 gün zorlandığımızda 2. güne sarkıcak.

Yalova İzmir arası 391 km 1 günde helak olursunuz dikkat edin. İyi yolculuklar.

tuzladan yola başlicaz geceyi tuzlada yapıcaz arkadaşda kalıcaz tuzla eskihisar 15 km topçular yalovada 13 km yalova izmir 391 km toplamda 419 km kasıcaz biras gidebildiğimiz kadar gidicez.

arkadaşlar merhaba, pendik sahilde oturuyorum. yeni üyeyim gelen özel msjlara yanıt veremediğim için konuyla alakasız ama buradan yazıyorum:)
bu civardaki aktivitelere zamanım ve saatim uyduğu sürelerde (hafta içi programlarınıza ayak uyduramam hafta sonu olursa) katılmak istiyorum..

@Meral Köprülü

haftasonu eğer uzun soluklu turlarımız olmazsa sabah saat 7 de pendik idoda buluşarak fenerbahçe bazen üsküdar kanlıca yapıp geri geliyoruz yada formula 1 e kadar gidip ordan dönüyoruz. bu haftasonu bi etkinlik varmı bilmiyorum biz 5 kişi izmire pedallıyoruz bu gece yarısı yola çıkıcaz ama ahmet abi özcan abi onların belki sabah sahil turu vardır ;)

@Meral Köprülü

Hoşgeldin. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Aktivitelerimiz burada yazılıyor zaten, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.:)

Arkadaşlar ben hemen hemen her akşam 19:00 gibi pendik idonun ordan caddebostan yapıyorum. Hafta sonu cumartesi ve pazar saat 18:00 gibi yine idonun ordan caddebostan yapıyorum. Orda güneşin batışını izleyip tekrar geri dönüyorum. Katılmak isteyen varsa beklerim!...

• Beğen
Tepkiler: enes yaman
bu arada pendik grubuna selamlar bende yeni taşındım pendik e hafta içi hafta sonu bütün etkinliklere katılabilirim saat önemi yok

ve bi sorum daha var bu ay sonundaki mass e pendikteki ark. pedal yapıp mı gidiorlar evet ise kaçta nerede buluşuyorlar....

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza... Düzenldiğiniz turlara zamanım oldukça katılmak isityorumm.

Geri