Scudo Sports

Pendik

Scudo
arkadaşlar dün uzun solulu bi tur yaptık bu sabah döndük istanbula o yüzden bi kaç gün bisikletet binemem yorgunlukdan dolayı :(

@kadir tekiner

Saat 19:20 gibi maltepede oluyorum kardeşim. Beyaz sıfır kol giyinirim bisiklet ve ayakkabılarım beyaz

Bugün öğlen saatlerindeki muson yağmuruna yakalanan arkadaş var mı hiç çok merak ediyorum :)pendikten bostancıya kadar sel aldı götürdü, arabayla geçerken silecekler işlevini yitirdi, hemen aklıma bisikletle çıkanlar geldi.

ben şirketteyim şuan benimde aklıma direk o geldi fena yağıyodu eğer sahilde olan varsa kapalı biyer bulup kaçmışlardır yoksa sel gibi gelen su ve rüzgar denize bile atardı adamı.

saat 6 da 2 kişilik bi ekiple pendik idonun önünden yola çıkıoruz 18.05 e kadar bekleriz gelenleri .Yön pendik bostancı

@Ozan Bilgin MERTER

Merhaba, ben Tuzladan cikmistim ve Pendikte yakalandim. Kapali bir yere sigindim ama yer bulana kadar dedigin gibi yagmuru yedim. Daha sonra ise donus tehlikeliydi ve islakti.

@Ozan Bilgin MERTER

selam 19,15 gibi hergün pendikten çıkıyorum suadiye ye kadar gidip biraz takılıyorum orda sonrada tam gaz geri geliyorum bisikletim beyaz yeşil kertenkeler var üstünde

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilgin MERTER
@ersin balkaner

Bende de beyaz carraro var, değişken saatlerde kartal-caddebostan yapıyorum, karşılaşmışızdır kesin:)

@orhan algan

arkadaşım ben gelmek isterim varsa başka arkadaşlarda onlarıda bekleriz ben 7 de neomarin önünden katılmak isterim size

Geri