Scudo Sports

Pendik

@özcan parlakoğlu

alo deyin kendinizi tanıtın kimlik noyu verin ben verdim ve gerekirse ki nitekim yapacağım bir yıl çağrı merkezini bombardıman edeceğim ve binali bey kudret kurtcebeyi bir bağımsız bisiklet sürücüsünün var olduğunu tek başına gerekirse yel değirmenlerine karşı atağa geçeceğini anlayacak ben vatandaşım bunları yapmak zorunda binali bey ne yapacak
1- bisikletten para almayacak
2- bütün tren seferlerinde bisiklet için en çok 100 bisiklet taşımaya elverişli vagon koyacak bunu yapacaklar
yada gidecekler bir yıl sonra

Scudo
Akşamları pek gelen yok beyler bayanlar, hayrola? Kaç gündür 2, 3 kişi geziyoruz.

abi ben işlerden dolayı olamıyorum yarında olamicam ertesi günde olamicam bu hafta yokum salı günü inş. devam tekrar :( özcan abiyle konuştuk bugün o çıkacaktı sanırım.

Bugun akşam üzeri pendiğe dönüş yapan özcan ve sedat abiye arabayla geçerken düğün edasıyla korna basan kişilik bendim buyuk ihtimal tanımadılar ama buradan açıklama gereği duydum :)

@Ali ATAY

özcan derken benden bahsediyorsan bir yanlışlık var, ben bugün dışarı çıkmadım :D benden başka bir özcan daha varsa onu bilemem

ali abi kulağın çınladıysa hemen ara çınlamadıysa sorun yok :D biliyosun kaskı gören dalga geçiyo korna çalıyo :D

özcan sen değilsin kardeşim özcan abi var bitanede :) trek f.x 7.5 i city bike ı var onunda :)

gebze pedal olarak ara sira ortak nokta olusturarark aktivitelerimizi birlestirebiliriz nede olsa yakin sayiliriz

evet iyi olur ibrahimle esenköye gitmiştik bi kere gebze grubuyla beraber gebzenin köylerini keşfe gidebiliriz yakın yerler bizlere hem offroad hemde güzel gezi olur ;)

18,20 gibi kaynarcadan bostancı (belki kadıköye) kadar pedal atacağım isteyen katılabilir

irtibat: 0554 272 51 54

telefonun sesini duymazsam affola :D

bende pendikden akşamlartı sahilde takılırım pendik kartal arası gidip geliyoruz :) pendikde iyi sağlam bir bisikletçi bilen varmı arkadaşlar bu arada :(

Hafta içi her akşam (nerdeyse) Pendik-Kartal-Maltepe-Bostancı (Duruma Göre)-ve dönüş

Herkesleri bekleriz

Buluşma saati / Hareket saati
Pendik İdo önü: 18:35 / 18:40
Kartal İdo önü: 18:?? / 19:00

bu organizasyon devammı arkadaşlar mesela bu akşam varmı forumun yeni bir üyesi olarak katılacağım varsa süper olur bunda sonra her organizasyonda olmayı düşünüyorum :)

@Charriere

Merhaba ben Sirin Bisiklete ugruyorum. Ihtiyaclara cevap verecek kaliteli urunler satiyorlar. Tamirat da yapiyorlar. Iyi insanlar, ailece calistiriyorlar dukkani.

Geri