Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Sedat GÖKÇEK

yaklasık kac km bu tur bilgisi olan varmı? kondisyonum yetermi yetmezmi bilmiyorumda eğerki bi km bilgisi verilirse duruma göre bende katılırım belki

Yarın sabah bende pendik ekibiyle birlikte hareket edicem ancak rivaya gelemicem uygun biyerden geri dönerim sabah görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Charriere
@özcan parlakoğlu

Emin değilim ama Pendikten gidiş geliş 120-140 km civarı olmalı. Kondisyonuna gelince haftada 150 km falan biniyosan bisiklete büyük ihtimalle yeterli olacaktır. Tabi bi kaç sağlam yokuş var.Yokuşta çıkabiliyor olman lazım. Öyle çok ekstra performans gerektirecek bir tur değil, ama 1 haftadır bisiklete binen birisininde kaldırabileceği bir tur değil.
Olamdı sende bi süre gelirsin bizle sonrasında ayrılırsın.
İnşallah Görüşürüz.

@özcan parlakoğlu

özcan selam bende herakşam bostancı yapıyorum saat kaçta çıkıyorsun bu akşam üstüde çekacagım 0542 895 60 75 hafta içi bostancıdan dönüyorum hafta sonlarıda suadiye ye kadar gidiyorum

@ersin balkaner

belli bir saatim yok bazen 7 bazen 8 de çıkıyorum havanın durumuna göre. hava ne kadar sıcaksa o kadar geç çıkıyorum

@özcan parlakoğlu

biz sabahtan beri büyükadadaydık,güzel tur oldu,bulutları görünce yola koyulduk ama idealtepede fırtınaya yakalandık :D
bırakın pedal çevirmeyi yürümek bile imkansızdı.bir kaç mangalın içindeki kömürlerde yola uçtuğunu gördüm,şemsiyeler ,plastik sandalyeler falan havada uçuşuyordu:( twister filminin seti gibiydi aynı.rüzgar dursun diye bir otobüs durağında bekledik,rüzgar durdu ama yağmur durmadı bizde ıslanmayı göz alıp koyulduk yola,ıslanmadık yerim kalmadı o derece yani :D şimdi bisikleti kurulayıp temizleme zamanı :D

bende gündüz kuzenle konuştum felaket yağmur yağıyo dedi harbi sinir bozucu bi durum hafta içi hava süper sıcak hafta sonu yağmur yağıyor valla hiç gözüm görmez binerdm yinede bisiklete :) acayip özledim pedal basmayı bugün ölüdenize giderken iki tane bisikletci gördüm heybe çadır mat doldurmuşlar gidiyolardı bende çok dik bi rampa vardı ordalardı eğer düz yolda olsalardı durup muhabbet edecektim :) 1 hafta 10 gün falan daha buradayım geleyimde bi tura çıkalım :)

@samet_özdemir

Bizim Riva dönüşü ilginç oldu Kavacık'dan sonra yağmura yakalandık tam bir felaket Tırsmadım değil yani pedal basmadan 30 km üzerine çıkıyosun elim hep frenlerde azar azar hep 30 altında gitmeye çalıştım

@HofSorroW

o mangalcıların hakkından fırtına gelirdi zati belediyenin yapamadığını fırtına yaptı

:in: :in: :in: :in: :in:

@samet_özdemir

Hadi kardeşim hadi:D öldürdün denizi zaten:D
Cumartesi arda ben ulaş F1 yaptık:D yoksunuz ortada:D

@Kudret Kurtcebe

Abi pazar günü lastik değişimi için aktif pedala gideyim dedim, çiftehavuzlar caddebostana gidiş gönünde koca ağaç devrilmiş galerinin önünde, yol vietnam gibiydi, acaip acaip tipler, nereden geldi bunlar derken uyandım mevzuya, bir kısmı havluya sarılıydı hala, pilaj boşalmış binecek vasıta bekliyorlardı:) tam ben aktif pedala girdim hava patladı zaten:)

@binRR

üstad o sahil yoluna yazın pek girmek niyetinde değilim çok acaip kavga çıkaracağımı biliyorum hatta bir aralar bir adet belimde copla dolaşmayı dahi düşündüm ama sonra vazgeçtim esas olay bence kavanozlara kırım kongoları koyup çimlere 100 lerce yaymak başka çare yok artık yalnız bu kırım kongoları nerden bulacağım artı tabi bisikletçileri uyarmak lazım önceden forumlardan tabi faceden her yerden ki kırım kongolar onlarıda vurmasın

:D :D :D :D

Sabah Kartal-Caddebostan yaptım, yandım sıcaktan. Akşam çıkan varsa,Kartal İdo'dan katılırım. Bu arada sahil yolunda yeni moda! Yenmiş mısır koçanlarını bisiklet yoluna bırakmak :)

@Ozan Bilgin MERTER

ben şimdi ciddi ciddi düşünüyorum kırım kongoları bunun için bu yaz polinez ormanlarına bir dalayım kırım kongoları kavanozlara doldurayım tabi bulabilirsek

:D :D :D :D :D :D :D

@Sedat GÖKÇEK

Ben Çirkin'e pişik olsun diye dua etmiştim ama fırtına çıktı.:D Neye niyet neye kısmet işte.:D Geçmiş olsun.:D

Bu hafta 4 gün sağnak yağışlı olacakmış bilginize...

Geri