Scudo Sports

Pendik

sedat abi geçmiş olsun ama onun tadıda bir başka oluyor bea abi biz iznik dönüşü orhangaziden rampa çıkarken sağnak yağışa denk gelmiştik çok güzel oldu aslında ama üşümüştüm biras :)

ertan abi ben hala fethiyedeyim bu hafta büyük ihtimal geri dönücem gibi biras önce yemek yediğim lokantaya 4 bisikletli geldi full çakılılardı izmirden geliyorlarmış 3 gün olmuş çıkalı ilk gün izmirden milasa gelmişler 210 km bugün 3. gün fethiyedeler alanyaya gitceklermiş dedim sakın gitmeyin antalyadan ya geri dönün yada oralarda takılın dedim antalya manavgat ve sonrası alanya yolu bomboş dümdüz yol bisiklet için zevksiz bi yol olduğunu söyledim bide arkadaş o yolları benden daha iyi bilir oda söyledi arkadaşlar vazgeçti :) boşuna zaman kaybı olacaktı onlar için hemde zevksiz olacaktı :)

ertan abi hadi çıkalım izmirden antalyaya gidelim bırak f1 i 1000rr ı :) zaten ne binrr ne sekizyüz rr en kralı funda arar :)

bugün güzergahı tekrardan çizeceğim eğer gelen olursa ya eylülün sonunda ramazandan sonra yada temmuz sonunda izmir antalyayı yapıcam

Scudo
@Kudret Kurtcebe

kudret bey kene üretmek gayet basit sokak köpeklerinin yattıgı yerden kaldırın veya kovalayın sonrada kalktıgı yerde mutlaka vardır sonrada onları bir odunun üzerine bırakın bakın nasıl yumurtluyorlar yüzlerce yavru oıluyor keratalar çokda sevimliler:)

Arkadaşlar akşam saat 19:00 'da Pendik İdo'nun önünde olucam caddebostan yapıcam. Gelmek isteyen varsa söylesin bekliyim grup halinde gidelim!.. Ok?

@ersin balkaner

11 tenmuzda polineze gidip yanıma bir adette kavanoz alıp vede cınbız kırım kongo arayacağım bir adet dişi bulursam yaşadım sonra salacam pendik bostancı mangal hattına

:D :D :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

kudret abi valla mükemmel fikir

kaş yapalım derken göz çıkartıcaz ya kaç kişi öldü bu iletten biz bisiklete binecez diye adam mı öldürcez kudret abi şaka dimi bu dediklerin :)

illa keneleri sahile salmak gerekmiyor. kene tehlikesi olduğunu bildiren afişler hazırlayıp direklere yapıştırmak yeterli olur :D keneden ölen var elbette ama yalandan kim ölmüş?

kudret abi korkutuyosun bizi :D her şakanın altında bi gerçek vardır sahilde en güzel çözüm düdük ve kişilerin üstüne üstüne sürmek bence başka çare yok :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
ya burdaki kenelerden bişey olmaz korkmayın mangalcılara kızıyoruz ama inanın bende mangalı çok seviyorum ama çimin üstünde veya bisiklet yolunda degil egitim şart ama bu büyükbaş hayvanlar egitilemez ben artıkzilide söktüm direkt üstlerine sürüyorum bisiklketi kavga etmek isteyen olursada hayır demiycem antreman olur benim için daha iyi olur valla

ersin abi hiçbişey olmaz abi kavga etmek istemesende sana yetişemez zaten :) valla ben çok zevk alıyorum üstüne üstüne sürüp onları saf dışı etmekten yada önlerine birden kırmaktan :)

sametcim inan kaçmayı düşünmüyorum ama durupda kavga edecek olursam yandı adam dedimya antreman olur bana kırmızı yol sohbet yolu oldu artık işin ilginci durup sohbet ederken bakıyorlar tren geçecekmiş gibi gördükleri halde çekilmiyorlar yoldan

ersin abi demiştin ya hani eğitim şart büyük başları eğitmek zor falan bizim insanımız zor öğrenir bunları üstüne süreceksin tamamdır kaçtı kaçtı kaçmadı kendisi bilir :) boşverin kırmızı yolu bostancıya kadar ordan sonrası bisiklet yolu ordan öncesinin önemi yok istediğin gibi gidebilirsin :) hızlı gidiyosam eğer zaten yolda giderim ben eğer keyif yapacaksam sahili kullanırım benim için pek sorun olmuyor :D

@samet_özdemir

Bende çok zevk alıyorum. Geçen cmt akşam pendiğe kadar gelip geri döndüm ;) Farkında olmadan mangalcılar yüzünden dur kalk yaparken dizimi incitmişim. Ertesi gün bisiklete binince acısı çıktı :(

barış abi geçmiş olsun dur kalk yapmamak için üstüne üstüne süreceksin :) yada sinir stres yapmadan yavaş yavaş pedallayıp yol zevkini alacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Dalgınlıkla ya da boş bulduğu için bisiklet yolundan yürüyen yayalar yüzünden yaya yoluna geçmek zorunda kaldığım oluyor. İşin kötü tarafı yaya yolundan giderken fırça yemem :( . Bana ne kızıyon bisiklet yolundan giden yayalara kız :(

@Barış Özkan

Zil kullanın taa uzaklardan çala çala geliyorum. :D C/M için idman oluyo hem bi nevi. :D Zilli falan diyolar ama işe yarıyor.:D

Geri