Scudo Sports

Pendik

Scudo
Arkadaşlar Belgrad turunu ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldık,

Fakat teselli edermi bilmem Pazar günü Velostik'e katılarak Rivaya gidiyoruz.Lİnki birazdan yazacam.

@ersin balkaner

Benim Cumartesi bir sınavım var 14.30'da Kızıltoprak'ta bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Dönüşte Berna'yı Bostancı'dan alıp gelebilirim zaten akşama doğru çıkarız dimi tam piknik zamanı. :D

arkadaşlar bugün tekrar zabıta amirligindeydim biraz parlattım arkadaşları ama işin aslını ögrendim benim yanımda tekrar aradı büyük şehiri ve kulaklarımla duydum siz büyük şehirin işine karışmayın gerekeni biz yaparız siz kendi işinize bakın dedi ve bende yuh dedim ama malum burası türkiye ama buda düzelecek bu zihniyet zamanla

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@ersin balkaner

ersin dostum bu doğru sahiller büyük şehire ait ve mangalı isterlerse engeller büyük şehir belediyesi bostancıdan sonra pendiğe kadar o sahillerde yasağı getirecek olan büyük şehirdir artı bisiklet yollarının restorasyonu
artı yaya yolu ile bisiklet yolunun yan yana yapılması mantık dışı şimdi yap boz yapmaları lazım sil yeni baştan yapacaklar adam gibi bostancıdan kesintisiz bisiklet yolu olmalı

Bu akşam yoktu kimsecikler. Sedat Abiyle çıktık Pendikten 18:40 ta.

ohh turlayın siz bende yardırmaya devam hala fethiyedeyim geleyimde bi uzun soluklu tur yapalım özledim artık :)

akdeniz ege yokmu kimsecikler hala :) antalyadan izmire hergün bi koyda her gün başka macera :)

@Serap Erdogan

Görürsem tabi abla :D

İyi dilekler için teşekkürler

@Kudret Kurtcebe

kudret bey 4 gün oldu büyükşehir belediyeye mail attım ama hala okunmamış bende birkaç resim çektim pazaetesi habertürk gazetesini arayıp ordan bir ekip istiycem onlar büyükşehirin üstüne iyi gidiyorlar

akşam tura çıkacaktım . arkadaş saat 7de bir uyku bastırdı kafamı yastığa koymamla gözümü açmam arasında 12 saat geçmiş :D çıkamadım haliyle

ya adamlar bi iş yapıyor tam fıkralık yani biz yaptık gerisini boş ver diyorlar yaya yı ve bisikletlileri başbaşa bırakıyorlar onlar ne yaparsa yapsın diyorlar akşam sahile inecek olan varmı arkadaşlar serap hanım sınava girecekti sanırım bugün allah zihin açıklıgı versin umarım başarılı geçer

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
hangi mantıkla bisiklet yolunun kenarına bank koymuşlar çok merak ediyorum. banktan kalkan zaten direk bisiklet yolunun üzerinde durmuş oluyor. ne aptal bir belediyedir bu yaa , bişeyler yapıyolar ama hepsi göstermelik göz boyamak için:mad: :boese157:

birde bugün birşeye denk geldim hemde bisklet yolunun uyarıcı işaretleri olan kısmında. hadi bizim milletimiz öküz kimseye saygısı yokta turistlerin bunu yapması çok garibime gitti:D hemde bebek arabasını çekmiş yolun ortasına 4 tane bayan turist kendileride yolun ortasında duruyordu ve tamda bisiklet işaretinin üzerindelerdi. ingiliz rus karışımı bir simaları vardı beyaz ten renkli göz sarı saç

Arkadaşlar sanki ciddi bir bisiklet yoluymuş gibi dertleniyorsunuz. Oraya göstermelik yapılmış bir bisiklet yolu var. Boşuna tartışmayın derim ben. Tabi şartları iyileştirmek için öneri ve faaliyetler çok mantıklı ve gerekli kastım onlara değil !

Geri