Scudo Sports

Pendik

@Süleyman KARAKAYA

yarın ben dedigim gibi belediyeden bilgi alacagım problem olmaz derlerse park bahceler müdürlügünden boya temin edecegim

Scudo
@ersin balkaner

belediyenin işini neden siz yapıyorsunuzki? sanırım sahil boyunca parktır yoldur vs büyükşehir belediyesi ilgileniyor. oraya dilekçe yazıp göndermek yeterli olur

@Süleyman KARAKAYA

bizden görüp sonra herkes yola kendi resmini çizmesin :D

örnek foto ekledim gidip çekmenize gerek yok hepsi aynı zaten

http://www.dragontempo.com/wp-content/uploads/pekin-ordegi-028.jpg

halkın ilgisini çekmek için gürültü çıkartmak gerek. kalabalık ve gürültülü olursak halk " ne oluyor " diye ilgisini bisikletlilere yoğunlaştırır. grup halinde dolaşılıp bisiklet yolunda giden biri olduğu zaman aynı anda düdük öttürürsek baya bir ses çıkacaktır =) benim dededen kalma düdüğüm var çoban köpeğini çağırmak için kullanırmış :D hatta maçlarda kullanılan havalı kornalar bile iş görür

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@özcan parlakoğlu

özcan bey teşekkürler resim için belediyenin işi degil bu görev park bahçelerin işi ama herşeyi devletten beklemesek baksana zaten yolun bir bölümüne kadar yapmışlar gereisine gerek yok demişler sanırım bunlar cahil geçinip gider demişler ama malesef geçinemiyoruz ya egitecegiz yada boyayacagızki boyamak daha basit bir günümüzü alır ama egitmeye kalksak hergün birileriylen papaz olmak zorunda kalacagız şimdi soruyorum hangisi kolay ?

@ersin balkaner

birşey dikkatimi çekti eskiden sahilde martılar (bisikletli polis) vardı şimdi 1 tane bile yok. 2 tane hayattan bezmiş güvenlik görevlisi dolanıp duruyor.

istanbul büyükşehir belediyesine mail attım. onlar gerekirse ilçe belediyelerine ulaşırlar. bekleyip göreceğiz

arkadaşlar sabah pendik belediye zabıta müdür yardımcısının yanındaydım konuyu aktardım isteklerimizi ilettim siz birşey yapmayın yani boya falan çayımızı içtikten sonra 2 ekip eşliginde sahile indik durum tespiti için yani problemleri yerinde gösterdim artı bira şişesi kırıkları ve bunun gibi tehlike arzeden durumları gösterdim bisiklet yoluna park halindeki 3 adet araç vardı çektirdik akşamda çalışma sözü aldım

@ersin balkaner

İşte bu muhteşem bir haber.. Umarım yüzeysel değilde derinden ilgilenip şu soruna kalıcı bir çözüm yolu bulunur. Teşekkürler Ersin Bey. Emeklerinize sağlık.

Facebook Pendik bisiklet grubunu kurdum lütfen katılın. yapılacak olan organizasyonları daha kolay takip etme imkanı sağlamış oluruz

www. facebook. com/group.php?gid=135206693163006&v=info#!/group.php?gid=135206693163006&ref=mf

linkteki boşlukları silin

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
ersin abi teşekkürler bu ilgin ve özverili çalışmalarından dolayı inş. Bisiklet yolları heryerde fenerbahçeninki gibi olur temiz ve sadece bisikletlilerin kullandığı

Kardeş facebookta bi grubumuz daha var buda iyi olmuş akşam katılayım şimdi telden baktığım için giremiyorum :) diğer grubumuzda bağımsız bisiklet sürücüleri yani bbs :)

@samet_özdemir

facede bbs arattım ama bir sonuç çıkmadı. pendikleilerin oluşturduğu bir grup varsa 2. gruba gerek yok sileyim o halde

@ersin balkaner

Kendim ve tüm bisikletseverler adına teşekkür ederim size:)

@ersin balkaner

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, geçen sene bir araba bisikletlerin inmesi için yapılan kaldırım meyilinin önüne park ettiği için düşme tehlikesi geçirmiştim, gerçekten büyük düşüncesizlik, sonuçta oraları sadece bizler değil, tekerlekli sandalye kullanan insanlarda kullanabiliyor ve maalesef onların bizim gibi
( bisikletten inerek kaldırımdan aşağı inme gibi) seçenekleri de olamıyor.

özcan silme grubu dursun benim dediğim grup pendikle alakalı değil bi arkadaşımızın açtığı grupdu linkini akşam atayım unutmazsam

samet selam nasılsın,ya bakar mısın hocam bildiğin falan ikinci el satan var mı arkadaş grubunun içinde..ben 1000tl lik motion ı kaçırdım 600 tl lik trekçi de telefonlarımı açmıyor anlamadım ki satmıcaksan satmıcam de.kaldık böle..sıfır bisiklet yerine de iyi bir markanın 2.elini alayım diyorm,almanyadan getirtecektim 529€ymş orda da,corratec.de'e mail attm cevap geldi de,o işte yattı,eğer yardımcı olucak birileri de varsa 600-700 e kadar ikinci el temiz güzel bir bisiklet arıorm..güzelyalıda oturuorm,bende bu grupla birlikte bisiklete binmek istiyorm..yaklaşık 15 gündür araştırıom,bu topic i takip ediorm inanılmaz canım istiyor ama kafama tam olarak yatan da bir model bulamadım açıkcası..çok uzattım sanırım,yardım ederseniz şükranlarımı sunarım :D özellikle samet hocam sen :D

Geri