Scudo Sports

Pendik

@Charriere
@Sedat Şencan

@Ozcan SEMET

@samet_özdemir

@ersin balkaner

@burak ekemen

@Süleyman KARAKAYA

@Berna Solak

Hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi gayet iyiyim hatta inat edip işe bisikletimle gittim yine bu sabah.

Bisikletden düşmek değil de otobüs şoförünün beni indirmesi daha çok canımı acıttı. Aslında yanın bırakmazdım bunu ama mücadele edecek halim yoktu hem yorgun hem şoktaydım. Efendim yasakmış müfettiş görse 200 bilmem kaç tl para cezası varmış. En son kelimem "Siz insanlığınızı yitirmişsiniz" diyip indim. Yaralı dizim bile adamı imana getirmedi. :) Millet çuvalını taşıyor, benim minicik bisikletim... neyse ya sinirlerimi bozmicam. :)

Dün köprüyü geçerken Ahmet ile acı çekmeden mutlu olunmayacağına dair sohbet ediyorduk. Sabah Amet düşmüş gelirken, dönerken ben biz yeterince acı çektik, bütün bedelleri ödedik sıramızı savdık, banane.:D

Scudo
Ahmet bu arada resimlerden ne haber?:D Herkes çarfşaf çarşaf yayınlamış. :( Zaten dizim acıyo.:D (Acitasyon yapim belki hemen yayınlar:D )

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
arkadaşlar hayırlı akşamlar birazdan sahile inecegim turlamaya pendikden ama en önem lisi şu bisiklet işaretinin resmini çekp kartondan kalıp çıkaracagım en azından denemeye çalışacagım acaba bu sahil yoluylan belediyemi ilgileniyor eger belediye ilgileniyorsa sorun yok kimse bize birşey yapamaz

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Abla geçmiş olsun yaw. valla üzüldüm bak haa.. Ama sağlık olsun diyelim. Daha kötüleri başımıza gelmesin diyelim. Umarım birşeyin yoktur...
Bu arada Ahmet sanada geçmiş olsun. Umarım atlatırsın en kısa zamanda..

@ersin balkaner
Bence önce görevlisini bulup onlara durumu bildirmek lazım. Ben bu gün beyaz masaya bir yazı yazdım. İşaretler olmadığından dolayı sürekli tartışmalar çıktığından falan bahsettim. Kırmızı şeritlere bisiklet işareti eklemelerini rica ettim. Bakalım ne ses çıkacak...
Bence görevlilere baskı kursak daha iyi olur.

• Beğen
sevgili eren kardeşim mesajımdaki gibi eger belediye ise pendik belediye başkan yardımcısı arkadaşım zabıta müdürü arkadaşım müdür yardımcısı arkadaşım amirler arkadaşım belediyeden bitiyorsa inanın sorun degil

• Beğen
arkadaşlar dün taksime geçtigimde üzüldüm bizim pendik gurubunu göremedim ordaki arkadaşlarlan tanışmak isterdim ama kısmet olmadı üsküdar gurubuyla tanıştım sohbet ettik yalova gezisi düşünüyorlar gelirseniz seviniriz diyorlar neyse o şimdilik orda kalsın kopukluk olmasaydı izmit gurubu gibi belediyeden araç temin ederdik sabah taksime bırakırdı sonradan aklıma geldi üzüldüm bizler pendikliler olarak bu koplugu giderelim diyorum sizlerinde düşünce ve fikirlerinizi almak isterim bu konuda

• Beğen
@Eren AYDIN

Sağol Erenim iyiyim Burak ve eşi Serpil yanımdaydı. Allah hepimizi kazalardan, belalardan korusun.

ilk defa böyle bir etkinlige katıldım ama baya fikir yürürttüm kendimce mesela serap arkadaşımız yaralı bir şekilde dönmek zorunda kalmış üzücü bir durum pansuman malzemesi yanımızda olmuş olsa en azından mikrop kapmasını önlemiş olurduk artı lastik yaması ve pompa kesinliklen bulunması gerekiyor bu malzemeler fazla yer tutmaz yarın ilk işim çantama sargı bezi ve tendürdüyot koymak olacak

• Beğen
@ersin balkaner

Ersin belediyemiz bir çok konuda duyarlı. Mesela ben geçenlerde Pendik İDO'nun karşısındaki ışıklar var hepimiz biliriz ordaki rapma hem yere sıfır değildi, hem engebeli bi garipti. Bu konuda rahatsızlığımı bilideren bir mesaj attım belediyenin internet sitesine hemen yanıt geldi. Bir kaç gün sonra baktığımda o rapma düzeltilmişti.

Bu piknikçilerden bende son derece rahatsızım. Pazar günü eve dönerken Bostancı'dan İDO'ya doğru yemin ederim ki birileri bisiklet yolunda ateş yakmıştı. Zaten keyfimde yoktu dayanamadım yuhh artık diye bağırdım. Biraz medeni olun artık yiter ya yiter de dedim. :D Onlarda sanırım bana iyi niyetli sözler sarf ettiler dinlemeden bastım gittim. :D

Piknikçilerin bisiklet yollarına bıraktığı taşlar, cam kırıkları için bir girişimde bulunabiliriz. Bisiklet yollarımız içinde her gün düzenli olarak topluca yola çıkabiliriz. Bisiklet yolunu kullanarak bu kültürü aşılayabiliriz. Ciddi yaptırımlar bisikletli nüfusunun hızla artışından sonra mümkün olacağını düşünüyorum. Ama lütfen bişeyler yapalım ben her türlü desteğe hazırım.

@ersin balkaner

Aslında biz üzüldük. Çünkü pazar gününün planı açıklanmıştı.

@Charriere

Sanırım siz takip edemediniz. Ben Pendiğin uç noktalarında olmama rağmen sabah 5:45te kalkıp 7de Pendik sahilindeydim. Ve diğer arkadaşlarla buluşup birlikte taksime gittik. Çokta güzeldi. Sanırım siz göremediniz..

serap hanım dedigim gibi birlik beraberlik olunursa sorun degil birazdan sahile inip yoldaki bisiklet resminin resmini çekip aynısını kartondan yapmaya bçalışacagım kalıp çıkarıp boyaylan kendim yaparım bir yerden başlamak gerekiyor

• Beğen
ersin hocam aramızda hiçbir kopukluk yokki bu kopukluğuda nerden çıkarttınız ? biz pendik grubu olarak her akşam buluşup bostancı yapıoyoruz oturup biyerlerde çay içip sohbet edip kalkıyoruz haftasonlarıda bi etkinliğimiz kesin oluyor taksim konusuna gelince taksimdeki tura otobüs kaldırmak saçma olmazmı sizce? taksime pedal basmak bence daha keyifli ve heyecanlı amaç pedal basmak eğer otobüsle gidilecek yer varsa abant olur yedigöller olur bence ;)

ekipmanlara gelince çoğumuzun çantasında yama takımı alyan çakı pompa iç lastik yara bandı sargı bezi falan var sizde bundan sonra kesin alın derim öyle bi zamanda lazım olurki anlayamazsınız.

bisiklet yoluna belediyenin bişey yapacağı yok bence biz sarı sprey alıp kartonlardan çıktıları alıp boyayalım. :)

eren bey bu ders olsun bize diyelim ve hatalarımızdan bir sonraki yıla ders çıkaralım ben kaynarca tren istasyonundan 07 de trene bindim haydarpaşa ordanda vapurla karşıya geçtim bir arkadaşla trende kadıköy gurubundan bir arkadaşla beraberdik ama inanın pendik gurubundan haberdar degildi bahsettim internetten yazışıyoruz diye neyse geçti artık şimdi önümüzdeki günlere bakavagız artık

• Beğen
Aynı şeyi bu hafta düşündüm, yardıma gelirim fakat boya yetişmez ona belediye bari boya ve kalıpları versin:)

sevgili samet kardeşim kusura bakma kardeşim dedigim için malum yaş 40 mesajımda belirttim ilk defa böyle bir etkinlikde bulundum ama ders almayı bilirim ve fikirlerede her zaman açıgım

pendik grubundan haberdar olmayabilir foruma çok bakmıyordur biz sadece pendik değil dikkat ederseniz pendikten çıkıp kartal ordan maltepe ordan bostancıya gidiyoruz ve suadiyeden bile gelip bize katılan dostlarımız var bizde caddebostanda avşar kafe molalı grupla buluşuyoruz caddebostanda yine yol ve mtb grubuyla buluşuyoruz arkadaşın bizi tanımaması normaldir forum sadece bu değil mtbtr pedalsesi başka bi sürü forum vardır ;)

@binRR

boya sorun degil kalıbı çıkaralım yeter ben boya işlini hallederim 2 kilo boya alsam çabuk kuruyan 18 tl ki kadıköye kadar boyarız valla

lazım olan malzeme ise bir adet kalıp kartondan boya ve bir adette rulo başka birşey gerekmez tabi yardım edecek elemanda lazım bana ben seve seve varım

ersin abi zaten burdada abi kardeş gibiyiz hepimiz inanın sürekli telefonla konuşuyoruz netten görüşüyoruz öyle bey beyfendi durumu yok yani :) samimiyet dostluk kardeşlik abilik var sizide turlarımızda görmek isteriz gerçi ben 10 gün falan yokum ama olsun gelince görüşürüz inş.

pendik grubu hazırlanın geleyimde iznik yapalım köfteci imrende köfte darka evlerinde çay iznik şehir turu iznik gölü orhangaziye 13 km tırmanma 5 km rampa iniş herşeyiyle mükemmel olacak :)

Geri