arka sayfalara bakarak bisiklet yolundaki sorunları tek tek okudum bu arada serap dostuma geçmiş olsun derim sorumsuzlar çok malesef
şimdi maltepe belediyesine ve kartal belediyesine ve son olarak pendik belediyesine başvurarak dilekçe vererek bisiklet yollarında mangal yapıldığını çevreye bu mangal dumanlarının rahatsız edici olduğunu iletmek artı büyük şehir belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünede .
şimdi bu konuda caddebostan fenerbahçe arası park ve bahçeler müdürlüğü iyi çalışıyor şimdi fenerbahçede tam bisiklet yolunun başladığı yerden az ilerde bir büyük tabela var aynı tabela caddebostandada var o tabelada kurallar var mangal yasaktır yazıyor ne hikmetse caddebostan ve fenerbahçe bisiklet yollarında mangala izin verilmiyorda bostancıdan sonrası allaha emanet oluyor
kudret abi yasakla alakası yok bence pendikteki kartaldaki kişiler mangalcı bostancı kadıköydeki kişilerse lüks biraz daha restorantcı yada mangalbaşını tercih eder o yüzden bu olay bence
samet mesajı değiştirdim tabelada gördüğün gibi park ve bahçeler müdürlüğü diyor ve onlar yetkili onlara dilekçe verilmesi lazım bostancıdan pendiğe kadar olan mangal yasağını onlar getirebilir evet ben bir dilekçe vereyim bakayım ne oluyor bir kişiyi dikkate alacaklarmı gerçi şüpheliyim
Bence arkadaşlar yarın grup halinde gidip bisiklet yolunda yürüyenleri uyarmalıyız. Ayrıca yere bisiklet resmini boyayıp yolumuza devam edelim. Bunu birkaçgün tekrarlasak biraz bilinçlenmiş olur herhalde değerli halkımız
şahane bir düşünce bisiklet resimlerini yapmak kalıbı çıkarmak ta tuzlaya kadar bunun için yağlı boya gerekiyor herhalde ama çabuk kuruması lazım sıcakta çabuk kurur zannedersem
En güzel tepki "var" olarak yapılandır. Ne kadar çok bisiklet yolunu kullanırsak, insanlar o pembemsi yolun aslında ne kadar bisikletlere ait olduğunu anlar. Topluca haftada en azından bir kere bilinçlendirme amaçlı turlar düzenleyebiliriz. Amacımız ülkede bisiklet kültürünü oluşturmaksa tabi...
arkadaşlar maltepeden dönmek zorunda kaldım yanımdakiarkadaşa telefon geldi malesef resim bulamadım yerde kullanılacak boya rapit boya olacak hem yapışkan özelligi var hemde çabuk kuruyor yani ruloya gelir kudret bey yaglı boya olmaz hem tutuculugu zayıf hemde geç kurur yarın belediyeden arkadaşlara rica edecegim neler yapabiliriz bir ön bilgi alacagım olurya biri kalkıpda devlet malına zarar veriyorsunuz derse papaz olmaya lım bu akşam özellikle maltepeye kadar saydım 38 kere uyarıda bulundum hemde durarak vede 2 kere ayrı şekilde 2 bayanla tatıştım
şimdi başta buna karşı olduğumuzu ta işin başında söylemiştik avşar kafede
büyük şehir park ve bahçeler müdürlüğüne
aynı yere yapalımmı koşu yolu ile bisiklet yolunu dediler bizde olmaz dedik ama aklımıza gelmedi yaya yolu ile bisiklet yolunu aynı yere yapacakları