Scudo Sports

Pendik

Serap hanım,

Çok geçmiş olsun, kötü bi şey yok sanırım ancak otobüs şöförünün yaptığı akıl almaz işi hangi akla hizmet yapmış tartışmak gerek.

Eğer plakayı almadıysanız o saatte ki seferi yapan araç zaten kayıtlarda vardır belediyeye şikayet edebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Scudo
Yeni geldim eve, bu saate kadar boğaz macerasından dönenlerle doluydu sahil.(Kartal-Caddebostan arası) Fakat akşam saatleri sahilin durumu vahim. Mangal dumanı, kalabalık, özellikle çocuklardan ilerlemek bazen mümkün olmuyor.(bisiklet yoluna itina ile dizilmiş şişe kırıklarını saymıyorum) Akşam serinliğinde çıkayım derken, sefa cefaya dönüştü.'Halk plaja indi, vatandaş mağdur' edebiyatı yapmicam tabi ki :) Bundan böyle erken saatte kalkıp çıkmayı düşünüyorum. Kimsecikler olmuyor, kafa rahat, yalnız tek kötü yanı, pedallayan çok az kişi olması o saatlerde. Sabah çıkanlara duyurulur :)

geçmiş olsun serap hanım üzüldüm güzel başlayan günümüzün sizin için kötü bitmesine haberimiz olsaydı kadı köyde aracıma alırdım bir bisiklet ve bir kişilik yerim vardı adalarada gidemediniz bu durumda sanırım ayrıca otobüs şöferinide kınıyorum indirdigi için siizi ya araca almasın yada devam etseydi yoluna

• Beğen
telefonları vermeyi unuttuk keşke arkadaşlardan birini arasaydın bana ulaşırlardı bizde ağır ağır gittik beraber giderdik:( zaten zoraki aldı otobüse ama indirmesi büyük terbiyesizlik:boese157: neyse herşeye rağmen mükemmel bir gün oldu bence

• Beğen
serap geçmiş olsun ucuz atlatmışsın, bu arada bugünkü tura katılmayan bir bisikletçi olarak sizi bu sabah sahilin durumundan haberdar etmek isterim. Sabah 08.30 da ben ve birkaç bisikletçi vardı geri kalan insanlar yürüyüş yapıyolardı, sahil gerçekten boştu; ama 10.00 dan sonra özellikle yüzmeye gelenler yüzünden sahil bir anda doldu, bu sene insanların bisiklet yoluna daha çok özen göstermeleri beni sevindirdi.

• Beğen
berna hanım gerçekden çok güzel bir turdu insanlar malesef hala kırmızı bölümden yürüyorlar cezbediyor sanırım maltepeden pendik tarafında bisiklet işareti yok yolda insan larda çayırda yürür gibi dolaşıyorlar

İnsanlar bisiklet yolunu sanki kendilerine özel kırmızı halı serilmiş gibi ellerinde çekirdek sallana sallana yürüyolar. Zil çalıyosun ne oldu ki diyolar :) Bisikletle üstlerinden geçesim geliyo valla :)

@Ozan Bilgin MERTER

evet ya nedir o sahilin hali . her yer mangalcıların istilasına uğramış. birkaç kendini bilmezde dediğiniz gibi bisiklet yoluna cam döşemiş resmen. birşey dikkatmi çekti hafif hızlı gittiğim halde çocuğuna yaklaştığımı gören anneler sadece bakınmakla yetiniyor çocukta sanki "gel beni ez der" gibi üstüme koşuyor. birde bisiklet için ayrılmış olan kırmızı boyalı yolun tam üstünde durup sohbet etmiyolarmı, deli oluyorum

@Süleyman KARAKAYA

2 hafta önce hamile bir bayan la adamın teki tam kırmızı yolun orta sında durmuş konuşuyorlar zil çalıyorsun umursamıyorlar önlerinde durdum arkadaşlar bisiklet yolunda duruyorsunuz ve bakın diger size ayrılan bölüm boş bakın sşiniz hamile ya birisi çarpsa dedim uyarımdan sonra devam ediyordumki adam konuşma yürü dedi arkamdan bana döndüm bana bak yanında bayan var ve hem suçlusun hemde terbiyesizlik yapıyorsun dedim ve inan elime alırsam kimse alamaz elimden ona göre deyip bisikleti bırakıp üstüne yürüdüm araya girenler olup yaşlı insanlarda kızdılar adama terbiyesizlik yapıyorsun diye yani egitim şart

Hem suçlular hem güçlüler!.. Camları bence bilerek atıyolar yere mangal sefalarını bozmuş oluyoruz. Ama abiler ne dikkatimi çekti biliyo musunuz? Küçükyalı'dan caddebostana kadar kimse yok bisiklet yolunda. Küçükyalı'dan Maltepe'ye geliyosunuz başlıyo savaş!.. Nasıl bir iştir anlamış değilim ben..

@Süleyman KARAKAYA

egitim şart küçükyalıdan öbürtaraf başka bir alem artık arabaylan maltepeye gidip ordan sonrasını bisikletlen gitmeyi düşünmeye başladım yoksa başım belaya girecek bu milletlen

@ersin balkaner

Doğru valla kardeşim adamın katil olası geliyo. Vurucaksın eziceksin orda bir kaçtanesini ama sonu gelmez ki!..

@ersin balkaner

ben öyle birisine çarpsam bana "önüne baksana" falan dese, bodoslama dalarım ona. keşke denk gelsede tüm hıncımı ondan çıkartsam :boese157:

şiddete karşıyım ama hakkımıda bırakmam oyol bana ayrılmışsa yaya yolundan gitmem onlarda kendi yolundan gitsin

Arkadaşlar ben kurtköyde oturuyorum. Aracıma atıyorum bisikletimi pendikte duruyorum. Ordan caddebostana. Yarın saat 19:15 gibi sahilde olurum belki daha erken. Gelmek isteyen varsa beraber giderikk :)

Geri