Scudo Sports

Pendik

@Sedat GÖKÇEK

Sedat abi,

Teşekkür ederim dileklerin için. Sorma uzak bıraktı bu ağrılar beni bi süre bisikletten ama bakalım haftasonuna kadar inşallah düzelirde biraz Esenköye gitme şansı yakalarız abi..

Scudo
@samet_özdemir

Sağol kardeşim. Esenköy dönüşü geç olacak sanırım Samet Eskihisardan gelince sen ne dersin?

Artık hafta sonları tek tur düşünüyorum. Bu haliç turunun durumuna göre belki gelirim ama pek ihtimal vermiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Charriere

Ahmet Esenköy dönüşü geç saatte olursa, kendimi iyi hissetsem dahi sanırım katılamam geç kalmak istemiyorum akşamında..

Sen çıktın mı bu akşam..

Ben çıktım. 18:40 ta idodaydım kimse yoktu, 19:00 da kartal ido daydım yine kimse yoktu :)

Dönüşte onurla Serap hanımı gördüö :D

• Beğen
özcan abi dönüş çok geç olmaz sudüşenle aynı yada 1 2 saat daha geç olur feribot beklemeyeceğimiz için çabuk geçeriz diye tahmin ediyorum ;)

• Beğen
@Charriere

Anladım Ahmet. Sen yeni jant ve lastikleri taktın mı? Takmışsındır muhakkakta performans nasıl memnun musun?

@samet_özdemir

Samet, geçen seferde saat 8 den sonra evde oldum, daha geç olursa eşim almayacak vallahi eve:D

yavv taktım takmasına da, öne 180 lik rotot lazım. Rotor alacam şimdi bide. Ona bakınıyom da yok buralarda malum. Bostancı Kadıköye doğru bi pedallamam lazım onlarla :)

• Beğen
@Charriere

Pedallarız Ahmet, benimde velespite gidip şu fren ayarına baktırmam lazım. Ben yaptım güzel oldu aslında ama onlarda bi baksınlar belki daha iyi yaparlar..

özcan abi yok abi o kadar geç kalmayız hiç sanmıyorum en geç 8 olur ben 5 de yalovadaydık ya ona göre saat söylemiştim

Ahmet abi hayırlı olsun yeni lastiklerle jantların ne kadara maal oldu abi sana bende istiyorumda

Serap abla herkezin işi yoğun bu aralar benle bi alakası yok yani :)

• Beğen
205 e şuana kadar malolduda bi 30 civarı daha rotor a verecem.
Bu arada bisiklette çok küçük kalıyolar. 28 lik alsam acaba olurlarmıydı diye düşünüyom. :)

düşünüpde hesapladığımızdada o kadardı lastikler ne marka nasıl memnunmusun bende lastik alıcam sadece jant alamam şuan jantla rubleyide ilerde artık

@samet_özdemir

Senin action dolu turlarına katılmak için gizli gizli idman yapıyodum Ahmet'e yakalandım gündem değiştirim dedim çaktırma. :D :25:

@samet_özdemir

Hepsini şimdi alamıyosan biriktir paranı, hepsini bir alırsın. Ayrı ayrı almanın alemi yok; çükü binemiyon :)

Bak bana rotorum yok binemiyom.
0 almaya kalksam bana 400 e patlardı bunlar da alırmıydım sıfırınıı o var :) Bence düşünüyosan bi araştır 28 jant olursa bisikletine ondan al. Böyle çok garip oluyo.

Ahmet Esenköy dönüş saati erken olacakmış iyi olursam oraya katlalım dedik Burakla sen ne dersin kalabalık olacağa benziyor, keyifli olacak kanımca.

@Charriere

Cumartesi günün akşamına sanıyorum diğer arkadaşlarında işleri varmış o nedenle erken dönülecek banada bu nedenle sıcak göründü.

Geri