Scudo Sports

Pendik

19 mayısa kesin plan olsun ben gelirim haftaya da marmara yada avşaya da gelirim :) yarın katılım az olursa adaya gelemem sanırım

Scudo
19 mayısta inş. çalışmayız çalışırsak eğer kafayı yerim kaç gündür bisiklete binemiyorum onuda geçtim eve hep geç geliyorum artık dayanamicam gecenin bi yarısı çıkıp bisiklet sürcem gece yarılarına kadar :D

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Jimmy Cons

Ben çok istiyordum Büyük Ada'yı ama kendimi iyi hissetmiyorum soğuk algınlığı işte:( Salı günü işe gidemedim bu yüzden poyraz rüzgarları beni mahvetti. Bir dahaki sefere artık..

@samet_özdemir
biz bugün gece çıktık,fenerbahçeye gittik az önce geldik,bisiklet yolu daha boş ve gürültüsüz oluyor bence gece daha zevkli.Pek bisikletliye rastlamadık,bostancı iskelede pedal sesi yelekli 5-6 kişilik bir grup balık yiyordu :D eşimde ortalama 17 km ye çıktı bugün,yakında 20-25 devirirse biraz mesafeli gezilere çıkabiliriz herhalde .:in:

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@HofSorroW

erdem abi 17 km ortalama pendik bostancı arası bi bayan için iyi bence fena değil ilerde dahada iyi olur geçen hafta su düşene gittik 52 km de ortalama hızım 12 km ydi ama sırf rampa ve ciddi rampalar ordan topçulara gittik 15 km de ortalamayı 15 e çıkarttım :) bu arada saklı göl için yol düz yorucu bir yol değil 2 grup oluruz bi grup önden gider hızlı olanlar diğer grup normal gider ulaşlıda buluşuruz diye düşünüyorum tabi diğer arkadaşlar abiler ne der bilmem :)

@samet_özdemirsamet merhaba ,
su düşen çok güzelmiş foroğraflara baktım,onca rampada 12 km süper bence .Saklı göl için link var mı ?pazar günü ise katılabilirim ben ama pazar sanrıım hava bozacak :mad:

abi google dan ulaşlı saklı göl yazarsan çıkar

12 km yide rampalardan inişte yaptık zaten :) yoksa ortalama 5 km ya olurdu yada olmazdı :)

Selam arkadaşlar Ahmet dışında çıkan olmadı sanırım bugün, kötü bi cumartesi oldu.

Samet sen ne yaptın? Var mı yarın ile ilgili bi plan, ben Anneler günü münasebeti ile gelemeyeceğimi, ancak Annemler sabiha Gökçen e yakın oturuyorlar kutlama için sanırım bisiklet ile gidicem.

Ahmet pabuçları aldım bu arada ama deneme fırsatım olmadı henüz, umarım değmiştir parasına..

çok kötü bi cumartesiydi bahçeşehirde işim 1 e doğru bitti borusana gittik arkadaşla biraz motorlara baktık boxer cafeden bişiler yedik içtik arkadaşlarla muhabbet falan sonra çıktık sirkeciye gittim forma alcaktım 120 liradan aşağı forma yok (50 lira varda ancak yatarken pijama niyetine giyersin yada palyançolara giydirirsin) bıraktım almadım eve geldim yorgun argın kuzenle buluştuk şimdi yeni eve geldim yarın sabah erken çıkamicam malum anneler günü bi kahvaltı yaparız beraber sonra çıkıcam bi fenerbahçe bostancı falan yapıp geri gelicem bu haftayı boş geçirdik olduğu gibi haftayada yokum :(

• Beğen
Arkadaşlar merhaba.. Pendik/Güzelyalı'da oturuyorum.. Akşamları Pendik İDO önünden yaptığınız Bostancı turuna katılmak isterim.. Asıl babam bisiklet müptelasıdır. O da gelir büyük ihtimal. Geotech marka bisikleti var. İki hafta önce dayımla birlikte Kartal/Yunus'tan başlayıp İzmit'e, oradan Körfezi dönerek Yalova'ya gittiler. ODO' ları (Ortalama Hızları) 28 Km. idi.

• Beğen
@Sertan ERESMER

Sertan tabi katılabilirsin babanda gelirse ayrıca güzel olur. 28 ortalama gerçetken iyi bi rakam bence.

Akşamları (ben her akşam katılamıyorum) 18:35/40 gibi başlıyoruz, burdan takip edebilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Sertan ERESMER
@samet_özdemir

Samet ben yarın annemlere gidicem biskletle ancak öyle bi tur planlayabildim. Bide kayınvalidem var tabi ona da gidicem, o nedenle ben katılamayacağım yarın ki tura.

sertan hoşgeldin herzaman bekleriz bu arada o yolda ortalama hız 28 süper iyiden daha iyi bence rüzgar arkalarından epey itmiş olmalı yoksa zordur 28 ortalamayla okadar yol 130 km falan var o yol rampasız inişsiz güzel bi yol

saklıgölden sonra feribotla değilde körfezi dolanasım var ayak uydurcak birilerini bulabilirsem çağrıyla çağlar gelir heralde yine :)

@Ozcan SEMET

abi bende 12 gibi anca çıkarım kahvaltı sohbet muhabbet anca kaçarım sıkılana kadar biner geri dönerim :)

• Beğen
@samet_özdemir

Tamam Samet ben kaçıyorum iyi geceler herkese..

günaydın herkeze ben şimdi evden çıkıyorum sahile ordanda maltepe bostancı gidebildiğim kadar gideceğim gelecek olan varsa çıksın sahile sahil tarafından gidicem beklerim herkezi ;)

• Beğen
Tepkiler: Sertan ERESMER
Ben de şimdi çıkıyorum, Yunus tren istasyonunun oradayım.. Maltepe-Bostancıya doğru gidebildiğim kadar gideceğim :)

@samet_özdemir

Dayım ve Babamın yaptığı yol tam 147 Km. imiş. Bu arada ayak uyduracak birileri demişsin, dayım ve babam 24 saat hazırız diyorlar :)

Geri