Scudo Sports

Pendik

sertan denk gelemedik sahilde ben 11 gibi çıktım evden maltepede ali abiyle buluştuk fenerbahçe yaptık döndük maltepede ayrıldık ali abiyle ben birde tuzlaya gidip geldim çok güzeldi biras esiyordu giderken ama rahatsız edecek bi rüzgar yoktu yine çıkasım var şöyle bi gece sürüşü yaparız ama kimse gelmez heralde bu saatden sonra :)

tamamdır sertan saklıgöle gittikten sonra o zaman dönüşü körfezden yaparız baban ve dayınla hatta gelen bi kaç kişi daha olur diye tahmin ediyorum ;)

Scudo
Yarın yine yüksek mesaiye kalma riskiyle karşı karşıyayım :)
Eğer aksilik olmazsa turdayım.

yarın yokum sonraki gün yokum sonraki gün yokum :) perşembe cuma gününe kadar yokum size iyi turlar bugün biraz bindim haftaiçi binmemenin acısını çektim zor pedal bastım yorgunluk birde antrenmansızlık öldürüyor adamı

haftaya cumartesi esenköy turu düzenledim gelmek isteyen olursa güzel bi rota birde şelale off yemede yanında yat :) bu sefer eskihisardan geçeriz tek bisiklet geçiş parasına gidiş dönüş yaparız. :) sucuklar yine herzamanki gibi cız bız sonrası bi şelaleye dalış hatta dönüşte erken olursa çınarcıkta oturur bi çay molası veriririz ve tekrar dönüşe devam ;)

@Charriere

Benim kasık ağrıları yine nüksetti. Bugün saatlerce araba kullanmak zorunda kaldım oda beni kötü etkiledi, ben sanırım yarın yokum Ahmet ağrılar azalırsa varım ama. Umarım uzun bi ayrılık dönemi yaşatmaz bu ağrılar bana..

@samet_özdemir

Samet gelmeyi çok isterdim ancak sanırım Cumartesiye doktora gidicem, bu kasık ve sırt ağrıları beni canımdan bezdirdi artık..

geçmiş olsun abi önce sağlık tabi gelmenizi çok isterdim neyse artık tekrar gideriz başka birgün artık ;)

Ok Beyler.
Tekrar geçmiş olsun Özcan, yorma kendini dikkat et :)

Bugün bi Kadıköy yaptık kardeşimle, dönüşte tesadüfi saat 18:30' da Pendik İDO önüne geldik.. 19:00' a kadar bekledik.. Gelen giden olmadı..

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Sertan ERESMER

Sertan benim kasık ağrılarım var bugünlerde o nedenle tura çıkamadım bugün bikaç günde sanırım olmayacak. Samet zaten şehir dışında, gelen yok diye sanırım Ahmet te tura çıkmadı..

Uzun zamandır beklettiğim gözlük alma işini bugün yapmaya karar verdim, biraz uzun sürdü o yüzden gelemedim. İnşallah yarın görüşürüz :)

Bu arada hafta sonu sapanca turu için bir talepleri görelim!

cumartesi esenköye gidiyoruz ahmet abi pazarda ben ankaraya gidiyorum esenköye gidelim abisende gel şelaleye gidicez güzel yol teşvikiyeden düz devam edicez teşvikiyeye girmeden

Alelacele çıktığımda ancak 18:35 te olabiliyorum. O yüzden 18:40 olarak hareket saati dersek daha iyi olur. Veya daha sonra gelecek varsa ileride alabiliriz biraz daha. Tabi gelmem her zamanki gibi mesaiye kalmamama bağlı :)

Maltepe-pendik arasında yoldaki cam kırıkları konusunda Beyaz masaya ben bir şikayet başvurusu yaptım. Sizlerde yapabilirseniz sevinirim.

(link)

Selamlar,

İş yoğunluğundan fazla takip edemiyorum. Samet ile görüştüm Cumartesi yapılacak tura ben varım.

Özcan,

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah çabucak kurtulursun ağrılarından.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@serkan ertan

Temizleme işleri ilçe belediyelerinin sorumluluğu altında. İsterseniz belediyelere mesaj atalım yada yazılı dilekçe ile başvuralım.

Samet Yalova esenköy turu ayarlıyor sanırım c.tesi
Sapancayı sanırım bu hafta yapmayacağız. Ben Haliç-Belgrat civarı bi tur planlıyorum bakalım :)

cumartesi biz esenköye gidiyoruz umutcan gidiş geliş toplam 130 km civarı başka tura giden varmı bilmiyorum

Ahmet abi senin işin varmı geliyormusun ?

Geri