Scudo Sports

Pendik

Samet, pazar günü gelemem ama cumartesi Büyükada'ya gidelim mi? Ekibe haber versene ne derler?
09:15'te Bostancı-Adalar iskelesinde buluşuruz. 09:30'da vapurla Büyükada'ya geçeriz...

Scudo
@Jimmy Cons

valla bence süper olur ve ben gelirim zaten o saatlerde bostancıda olacağım hadi gidelim...

@serkan ertan

Pendik'te Papatya Sokak'ta var 1 tane. Özkan Hastanesi'nin olduğu caddenin yaklaşık 50 m yukarısı oluyor. Bilmem anlatabildim mi? :)

• Beğen
Tepkiler: serkan ertan
@samet_özdemir

Samet lütfen anadolu feneri nerden aklına geldi taş dimi bu tur diil.:D Ayıptır ya yeter ya yeterrrr.:D

Evet bu akşam sonunda yalnız olmadığımbir tur daha oldu. Özcanla beraber turladık :) Yolda sanırım Uğuru gördük, adını tam hatırlayamadım :)

Yarın sabah eminönüne gitmek için kadıköye pedallıyacam. Gelemek isteyen var mı? İster eminönüne kadar ister kadıköye :) Dönüş maalesef trenle olacak benim açımdan.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Charriere

Keyifli bir akşam oldu, hava çok uygundu bisiklet için..

Ahmet ben ne yazık ki seninle gelemeyeceğim, sabah erken saatte halletmem gerek işlerimi. Sana iyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Charriere
@samet_özdemir

Samet fen oldu gerçekten senin bu iş gezilerin.

Pazar Anneler günü olmasaydı kesin gelirdim ama şimdi kesin diyemiyorum yarın akşam sanırım netleşmiş olur burdan yada tel ile haberleşiriz..

@umutcan şimşek

Konuşulmuş bişey yok henüz Samet gelen olursa Anadolu Kavağına gitmek istiyor ancak Pazar da bilindiği üzere anneler günü o nedenle biraz kötü oldu bu hafta.

anadolu kavağıda çok uzak be 135 km samet abi biteriz ya, evet ya pazar anneler günü olması kötü oldu.

@onrylmz

Pardon onur. İlkokul arkadaşlareım vardı onur-uğur ikizdiler. Sanırım ordan kalma ikisi çok yakın gelir bana :)

Ben hedefi büyülttüm yarın gitmişken önce bi Haliç turu yapacam :)
Toplamda zaten 20 km ya var ya yok. Gidem de bi keşif yapam.
Bu arada demincek farkettim, Haliçten giriyon ilerden kolları Belgrat ormanına götürüyo, Belgrattan da Sarıyere iniyon .Süper bi rota. Yazdım bunu böyle de bi tur tertipleyecem inşallah.

Yarın Büyükada'ya gidiyorum. Gelmek isteyenler saat 09:15 gibi Bostancı-Adalar Vapur İskelesinin önünde olsun. 09:30 vapuru ile diğer adalara uğramadan direk Büyükada'ya geçilecektir...

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Jimmy Cons

cumartesi birşey yapmak isteyen yokmu adalar fena fikir değil ha?

ozaman liste:
1.Jimmy Cons
2.Ali ATAY
---------------------------
gelicek olanlar kendini ekleyerek cogalsın

haftaya marmara adası veya avşa adasına ne dersiniz?gelmek isteyen varsa bi resimlerine baksın google earth ten çok güzel yerler, ilk defa gideceğim için bi plan yapmadım yolları filan bilmiyorum ama bi sorun daha var ido nun seferlerine bakmak lazım aynı gün içinde sefer varmı acaba yoksa yatar zaten.

ben yarın sabah 5 de kalkıp bahçeşehire gidicem :( 2 tane tomografi cihazı kamyona yükletip geri gelicem öğleyi bulur geri gelmem öğleden sonra çıkan olursa her yere giderim :) yer mekan akşam dönüş saati katledilecek mesafe farketmez :)

pazar günü için gelen olursa gidicem gelen olmazsa gitmem heralde sahil turu yaparım belki yine ufak çaplı fenerbahçe pendik arası. pazartesi antepe gidiyorum haftaya yokum :(

19 mayısda izinli olursam eskihisardan saklı göl olur güzelde olur büyük ihtimal izinli oluruz ;)

Geri