Scudo Sports

Pendik

Belki ido değil İBB üstünden yürütmeliyiz talebimizi. Sonuçta ido belediyeye bağlıda olsa şirket yapısında. Belediyenin gerek ulaşım politikaları gerekse hizmet kalitesi vs. düşüncelerinden dolayı belki mesafe katedebiliriz.

Scudo
Merhabalar Sapanca bence güzel olur cumartesi günübirlik olsa ve işin içinde trende olsa benim için ideal olur. pazar günlerini eve ayrıyorum cumartesileri tam gün müsaitim. ido olayında ben mail attım adamlar cevaplarında 2005ten beri zam yapmadık malum yakıtlar arttı bizde 2010 itibariyle bisiklet taşımacılığına zam yapıcaz diye cevap atmışlar :)

Yolcular için oturak, arabalar için yer var. Bisiklet için yer yok ve üstüne üstülük bir de para alıyorlar :) Arkadaşlar tek yolu var. İzinli eylem yapıp basına çıkmak.

aman ha mesaj mail falan atmayın sakın adamlar 5 lira alıyolardı 5.5 tl yaptılar biz mail attıkça zam gelecek aman diyim :)

Cumartesi olursa gelememde pazar olursa gelirim haftaya çalışcam büyük ihtimal antepde ve urfada montajlar var yetiştirmeye çalışcam haftasonuna kadar yoksa haftasonu çalışcam

@Charriere

Bence bu konuda derneklerden yardım almak kişisel girişimlerinizden daha etkili olacaktır.

:D @Charriere

Fotoğraf turu fikri süper bence.
Bisiklet Bayramı'ndan önce ada turu da olabilir.
Hatta deniz sezonu açıldığında içinde plaj, kum, şıpıdık terliklerin olabiliceği bir ada turu?. ohhh...:) :cool: Sizi bilmem ama ben kesin yapıcam tam benlik no action yes laziness.:D

Ama bunlar kesin size light gelir. :D Hey gidi gençlik heyy.:D

@Serap Erdogan

YOO bence light gelmez bisiklete biner bacaklarımızı geliştiririz yüzer kollarımızı geliştirir kanat yaparız. :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Daha öncede yazdığım gibi bu problemi büyükşehir üstünden çözmek lazım. İdo kendi stratejisinde bisiklete önem vermez, bu gayet doğaldır. Ancak büyükşehir belediyesi hem trafik stratejisi hem farklı nedenlerden ötürü (Şirin gözükmek vs.)
olumlu yaklaşabilir. Burada önemli olan faktör iletişimin doğru kurulması. Critical mass ta bazı arkadaşların yaptığı gibi agresif davranışlar (arabaların önünü kesmek gibi) çözümden çok problem getirir.
Ama herşeyden önce umutlu olacaz, umudumuzu yitirmeyecez :)

Sapanca konusunda da; bu hafta sonu benim düzenlemem veya katılmam söz konusu olamayacak, ertesi hafta içinde şimdiden plan yapamıyorum. Ama ileriye dönük böyle bir arzum var ve düşüncem herkesinde istediği gibi günübirlik ve trenle olması.

@Serap Erdogan

Light değilde Adalar bana her zaman antipatik gelmiştir. Ama karar verildikten sonra elbette gelirim :)

Bu arada bu akşam çıktım kimsecikler yoktu. Tamda saatinde hemide.

@Ali Rıza Sarı

hocam pazar günü yalovaya giderken bisikletlerimizden 5 tl aldılar akşam geri dönüşte 5,5 tl aldılar :) zam gelmişti bi arkadaşta yazmış zaten biz bisikletten aldığımız paraya zam yapıcaz demiş adamlar siz ne bedavası diyosunuz demişler :) benim gıcık olduğum konu şu arabaya para alıyolar arabalar için yer var araba yolda yakacağı benzini vapura veriyo, kişiye para alıyo ulaştırma ücreti koltuk var tv var kişiler için bisikletede para alıyo bisiklet için bir tane yer yok yangın hortumunun önüne bıraktım geçen gün bisikleti mecbur kalıp yangın olursa atsın denize dedim kitleyemedim bile nolur nolmaz die bisiklet içinde yer yapsınlar feribotda deniz otobüsünde parayı haketsinler önce sonra para istesinler.

ada turu güzel 2 defa bisiklet kiralamıştık adada çok zevkli oluyo ayoyorgiye çıkartmamışlardı bisikletlerimizi :) yürüyerek çıkmıştık ama güzel olur bence ada turu sıcaklandığımızıda ilk yerden denize atarım kendimi :)

sapanca için önümüzdeki haftalarda hiçbişey diyemiyorum işler çok yoğun haftaya büyük ihtimal antep urfa yapıcam haftasonu oralardayım sonraki hafta burdayım belki oda sonra fetiyeye gidicem 10 15 gün belkide 30 gün kalıcam yine montaj yaz başladı bizim işler arttı :S

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
bu akşam çıkıcak olan varsa saatini yazsın ona göre ben kesin sahile ineceğim

Ben çıkıyorum şimdi
7 de kartalda olurum.
İlgililere :)

19:20de maltepede ido bostancı yanında olursan beraber bostancıya doğru gideriz uyar mı?

Kusura bakma, hemen çıktım evden. Görmedim mesajını.19:25 lerde oradaydım ama geri döndüm direk. Artık başka güne :)
İş yerinden giremiyorum foruma.(tekrar belirteyim) Aksilik olmazsa (her an mesaiye kalmam sözkonusu olabilir) yarın akşamda rutin saatte turdayım.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Charriere
Ahmet bir terslil olmazsa ve kasık ağrım da hissedilir bi azalma olursa bende 18:35 gibi Pendik ido önüdeyim arın akşam..

selamlar pazar gününden beri bisiklete binemiyorum işler yoğun akşam geç geliyorum haftayada yokum yine sonraki haftada sonraki haftada ne kötü oldu bu şehir dışı muhabbeti :S

pazar günü anadolu fenerine gitmeyi düşünüyorum gelen olursa tabi tek gitmem varmı gelen anadolu feneri kalmasın :)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
yol pendik sahilden 68 km dir gidiş geliş toplam 136 km olacak ama yorgun oluruz denilirse haydarpaşadan trenlede dönebiliriz. bi seçenek daha yorgun oluruz denilirse anadolu feneri yerine anadolu kavağına gidip balık ekmek yeriz ve geri döneriz orasıda 62 km olması lazım

(link)

Pazar beni bozar keske Cumartesi olsa koşa koşa (bisikletsiz) bile gelirdim :) genede belli olmaz gelmek istiyorum

Geri