Scudo Sports

Pendik

Benim gözlüğün linkini attım. Sedat abi sende ilgileniyomuydun bilmiyorum sanada attım. :)

İlgilenen olursa onlarada mesajı atabilirim.
Aslında önce konuşup şu tükandan bi sakalmı alaydım :)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
Scudo
haftasonu (2 Mayıs 2010 Pazar) yalova su düşen şelalesine tur düzenleniyor sizleride aramızda görmek isteriz..

şirin bisikletin fiyatları iyi ço kdeğil yani en azından tutupda kartaldan kızıltoprağa gitmene gerek kalmıyor kaliteli malzemeler var adamlarda ;)

ahmet abi sende işi ticarete döktün 2 gözlükle bea abi :D şu linki banada atabilirmisin abi bende bi bakayım belki alım satım işlerine gireriz :D

Samet e katılıyorum.

Yakınımızda ve iyi insanlar.Ben bisiklet ve aksesuarlarımı oradan aldım.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Barcelona-Inter maçı var bu arada ilgilenenlere..

Arkadaşlar Cumartesi ile ilgili planlarınız, önerileriniz nelerdir?

Samet sen yoksun sanırım..

Şirin bisiklet fena değil fiyatları yani uzağa gitmeye pek ihtiyaç kalmıyor ve daha sonra ufak tefek ayar vs. için gittiğinizdede ücret vs. almıyor o bakımdan iyidir bugün katılamadım bir türlü tutturamadık şu ayarı yaa =)

valla cumartesi akşamı ben işe gideceğim için pek kıpırdıyamıyorum bir yere gelirim şimdi sizinle erkenden kaçmak zorunda kalırım uyuz oluyorum tadı damağımda kalıyor :(

@lancero

Ümit Cumartesi için bu akşam Ahmet le konuşurken, çok uzun olmayan (haliyle evli adamım ben) bir tur düzenleyebiliriz belki diye konuştuk. Öle olursa katılabilirsin bence..

özcan abi erzuruma gidicem ordanda cumartesi günü dönücem ama anadolu kavağına giderseniz öğleden sonra gelirim beykozda oturan arkadaşlar var şirkette arabaya atarım bisikleti öğlen işten çıkıp beykoza gelirim ordan kavağa gelirim buluşuruz orda tabi planladığım saatlerde dönebilirsem :)

@samet_özdemir

Samet Anadolu Kavağı beni aşar sanırım, en azından bu hafta. Ama belki arkadaşlar sıcak bakabilir bu fikre..

serap ablayı götürmüyoruz :p gözlüğümü satıyo :) yada el koyacak :p serap abla sana gözlük buldum hemde bisiklet gözlüğü süper ahmet abininkinden 45 tl :)

Bir aksilik olmazsa bugün tura katılacam,18:45 pendik hareket :)

@Charriere

valla gözlük ihtiyacı olanlar için; benim hanım bostancıda gözlükçü uyguna güzeli yaparız

kısmetse bende tura katılırım bugun

Bende bugün tura geliyorum akşam görüşmek üzere:)

Ozcan abi ok bana uyar yakın bir yer olursa gelebilirim

bugün benimde işim yok gibi akşam bende geleceğim sanırım =)

bu akşam spora gitmem lazım kesin kaydımı sildircem gidemiyorum boşuna para vermeyelim bari yoksa bende kesin gelirdim yarın erzuruma gidiyorum cumartesi sabah istanbuldayım büyük ihtimal yada yarın gece geri dönücem duruma göre. pazar günü su düşene gelecek varsa 08:00 da pendik ido önü buluşma yerimiz ;)

Bende tura katılmak istiyorum bugün. Hava güneşli ama hala çok rüzgarlı. Çıkarken nasıl haberleşiyorsunuz.
Ben eve 19.00 - 19.15 gibi gelebiliyorum. +10 dk.da sahil Maltepe İdo önünde olabilirim. Gerçi birazda grip gibiyim ama çivi çiviyi söker misali :D

Geri