Şirin bisiklet fena değil fiyatları yani uzağa gitmeye pek ihtiyaç kalmıyor ve daha sonra ufak tefek ayar vs. için gittiğinizdede ücret vs. almıyor o bakımdan iyidir bugün katılamadım bir türlü tutturamadık şu ayarı yaa =)
valla cumartesi akşamı ben işe gideceğim için pek kıpırdıyamıyorum bir yere gelirim şimdi sizinle erkenden kaçmak zorunda kalırım uyuz oluyorum tadı damağımda kalıyor
Ümit Cumartesi için bu akşam Ahmet le konuşurken, çok uzun olmayan (haliyle evli adamım ben) bir tur düzenleyebiliriz belki diye konuştuk. Öle olursa katılabilirsin bence..
özcan abi erzuruma gidicem ordanda cumartesi günü dönücem ama anadolu kavağına giderseniz öğleden sonra gelirim beykozda oturan arkadaşlar var şirkette arabaya atarım bisikleti öğlen işten çıkıp beykoza gelirim ordan kavağa gelirim buluşuruz orda tabi planladığım saatlerde dönebilirsem
bu akşam spora gitmem lazım kesin kaydımı sildircem gidemiyorum boşuna para vermeyelim bari yoksa bende kesin gelirdim yarın erzuruma gidiyorum cumartesi sabah istanbuldayım büyük ihtimal yada yarın gece geri dönücem duruma göre. pazar günü su düşene gelecek varsa 08:00 da pendik ido önü buluşma yerimiz
Bende tura katılmak istiyorum bugün. Hava güneşli ama hala çok rüzgarlı. Çıkarken nasıl haberleşiyorsunuz.
Ben eve 19.00 - 19.15 gibi gelebiliyorum. +10 dk.da sahil Maltepe İdo önünde olabilirim. Gerçi birazda grip gibiyim ama çivi çiviyi söker misali