Scudo Sports

Pendik

@RSY Ersoy

yavuz selim devlet hastanesinin orda çalışıp soğanlıkta oturuyosan meslek lisesinin ordan yukarı çıkıp (kartal meslek) yolun bittiği yerden sola döneceksin dümdüz gideceksin karşına bi ada gelecek sola dönersen sahile inersin sağa dönersen e5 e çıkarsın yani yukarı döneceksin dümdüz çıkınca e5 tesin köyhizmetlerinin oraya çıkıyor o yol hemde rampası çok fazla yorucu değil inişli çıkışlı ;) yormaz senide ordan gidebilirsin en rahatı öyle olur bence. kartal köprüsünde heran herşey olabilir çok sakat bi yol.

Scudo
Ben bugün çıkmıcam dedim ama 7 gibi evden çıktım kartala rüzgar arkamda gittim.ama eve dönüş yolu tam bir çileydi.rüzgarı önüme alınca yol bitmek bilmedi Birde köpek kovalayınca işin tuzu biberi oldu :)

kartal köprüsü sabahta akşamda çok kötü bence hiç kullanma kamyonlar falan kesin bi kaza geçirirsin o yolda boşver ara yollar en iyisi ;)

onur ben eve zor döndüm keşke çıkmasaydın bu akşam :) yarında böyle olur heralde perşembe görüşürüz artık çarşambada bu şekildeydi sanırım. ;)

bu hafta bişeyler yapmayı düşünüyor muyuz? ben geldim memleketten, yollara düşmek için sabırsızlanıyorum :)

cumartesi de pazar da hava şartları çok iyi. benim için gün farketmez. aklımdaki yol güzergahları

- şileden sahil yolunu takiben ağva dünüş ise 2 ihtimal;
1.si yine şileye kadar sahil yolundan dönüş ordan, geçen sefer döndüğümüz imrendere-ovacık-teke-darlık rotası
2.si ağvadan direkt teke-darlık rotası (bu yol kestirme görünüyor haritada)

her iki yolda toplamda aynı mesafe tahmini 150-170 km arası
(buluşma saati 8 olacak ve biraz tempolu gidilecek ki oralarda vakit geçirelim. )

- yalova sudüşen şelalesi. bu rahat bir tur. pazar gidersek pendik grubuna katılabiliriz.

- yalova termal. bu da rahat bir tur. termali görmüş oluruz, uygun olursa bir havuza atarız kendimizi ama ondan sonra bisiklete binebilir miyiz hiç bilmiyorum :)

- yalova->çınarcık->erikli şelalesi ve/veya delmece yaylası. çok süper bir rota. rakım 0 dan 580m erikli şelalesi, aynı yolu takip edersek 700m de delmece yaylası, bu rota da sultanbeyli-pendik iskele 10 km, yalova-çınarcık 18 km, çınarcıktan delmeceye de tahmini 15-20 km, toplamda 120 km yi bulur. yol zorlu, 8.15 pendik-yalova vapuruna biniyoruz, 9 da ordayız. direkt pedal. dönüş ise 17.45 ona yetişemezsek 19.00. Kondisyon şart, tırmanış ciddi. internette (link) buldum

aklıma bunlar geldi ama her türlü teklife açığım ve açığız :)

not: modaratör arkadaşlar bu anket nasıl kalkıyor? kaldırabilir misiniz? eskide kaldı bu anket.

cumartesi çınarcık delmece yaylası yaparsanız gelirim sizle pazarda su düşene gidicem zaten çınarcıkta kalır istanbuldan gelenlerle pazar günü yalovada buluşup su düşene giderim hatta kalmak isteyen olrusa kalabilirizde yer var ;)

• Beğen
Tepkiler: marule
@samet_özdemir

neden olmasın :) çoğunluğa uyarım ben. hep beraber karar veririz.

Benimde sınavlarım bitmiş olur.perşembe görüşmek üzere:)

@samet_özdemir

Kırk yılın başı trafik yoktu eve erken gittim şansınımız yokya bu seferde rüzgara çıktı karşımıza cevizliden dönmek zorunda kaldım. Sahilde bir tek deli ben vardım:D

Perşembe'de dahil rüzgarlı gözüküyor :( o gün çıkmayı düşünenler vardı sanırım.

Arkadaşlar merhaba, ben Sedat.
Maltepe'den, her gün olmasada bazı akşamlar 19.00-20.00 civarlarında,
Maltepe - Caddebostan turlayıp geri geliyorum. Size katılmak isterim.
Tura Pendik'ten başlıyorsanız bende Maltepe'den katılırım.

Yalovayı biraz daha sonraki zamanlara bırakalım derim.
Ağvaya uzun bir tur yapalım bu Cumartesi..
Güzergah, göçbeyli, oruçoğlu, eski şile yolundan şileye.
şileden ağva güzergahı nasıl onu bilemiyorum Uğur sen bakıver ona sana zahmet. Sahilden uygun olur heralde manzara falan:=)
Dönüştede ağvadan Teke-darlık üzerinden geri dönüşün uygun olacağını düşünüyorum..

Uygun olmazmı?

@Sedat GÖKÇEK
hava bugün ve yarın için kapalı rüzgarlı görünüyor şimdilik çıkmayı düşünen yok sanırım

@darkmagic
Hoşgeldiniz katılabilirsiniz arkadaşlar pendikten başlıyor kartal dan da ben katılıyorum maltepeden de sizinle beraber devam ederiz bu aralar malum hava kötü olduğu için çıkamıyoruz

Tamam o zaman agva diyelim, cumartesi 8de bulusma diyelim.gidis rotasi belli,donusu de varinca veya bir kac gun icinde kararlastiririz.konuyu duyurulara acarim aksam.Ya da sen ac farketmez:)gerekli mercilere de duyuru yapalim:)

@marule

Bir de ekleyeyim, keremle konuscam ben.haftasonu belki onun turuna katilabilirim.dusuk ihtimal ama yazayim dedim. Bir kac saate belli olur durumlar.

@darkmagic

bende bu tura maltepe tarafından katılıcam havalr bi düzelsin

Selam arkadaşlar.
Cumartesi günü ayvaya gitmeyi düşünüyoruz. Tahmini 160-170km mesafe olacak. Gelmeyi düşünen varsa haberleşelim.

Ahmet&Samet&Ümit gelirsiniz sanırım??

valla gelmeyi çok isterimde ağvaya geldikten sonrası kötü bea ertesi gün tura katılamam ayvaya gitmiş olurum harbiden :) ama yinede duruma göre bakalım nede olsa su düşende çok fazla km yapmicaz cumartesi için başka tur düşünüyorduk biras daha ufak çaplı o olmazsa gelebilirim ertesi günde direk iskelede yatarım :) bu arada ümit 6 30 da iş başı yapıyor akşam o yüzden gelmeyebilir.

sedat abi dün bende sahildeydim benden başka kimseyi göremedim bende sahilde :) haberleştik zaten bi biz varız rüzgara karşı giden heralde :) yarın ne olursa olsun bisikletle gidicem işe inş. fazla esmez :D

darkmagic hocam hoşgeldiniz. haftaiçi saat 19:30 gibi maltepede oluyoruz havalar düzelsin turlar yoluna girecek şuan hava muhalefetinden dolayı kimse çıkamıyor ben bile işten eve zor gidiyorum :)

Geri