Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Sedat GÖKÇEK

Abi haklısın enfes bi tur oldu. Aslına bakarsan sahilde kendimizi boşa heba ediyomuşuz gibi bi izlenime kapıldım ben bu turun ardından.

Herşey vardı bugun ki turda hız, doğa, rampa, iniş, heyecan (köpekler..):)

En kısa zamanda benzer bi tur yapmalıyız..

Bende doğa ile bütünleşik bisikletimin resmini ekliyorum..

http://i41.tinypic.com/23t1qma.jpg

@umutcan şimşek

Minibüs heran devrilecekmiş gibi çıkmış bu resimde enteresan olmuş..

özelden mesaj atamıyorum resmin üstüne gelip kopyala diyorum yapıştır diyorum yapıştırmıyo bilgisayardan fazla anlamıyorum sen bana tarif et atıyım

Selam,
Sabah 06:00 Bostancı-Kaynarca yapacağım. Gelmek isteyen var mı? Pendik'ten arkadaşlarla dönüşte Pendik - Fenerbahçe,Fenerbahçe-Bostancı istikametinde eşlik ederim

Harika bir etkinlikti bu gün. Hala inanamıyorum Bağdat Caddesin'deydik ve bir sürü bisikletli yolların hakimi olduk, farkındalık yarattık, bizde varız dedik çok süper bi duyguydu. Otomobillerden korkmadan, çekinmeden.... ilk defa katıldık Critical Mass'a ama sanırım son olmayacak.

Çok idmansızdım kışdan beri bisiklete binmediğim için minicik bir rampayı bile çıkarken pilim bitti help! diye bağırdım. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Bey hemen arkamdaymış hızır gibi yetişti beni sırtımdan itikleyerek rampayı çıkmamı sağladı. Bisikletimin selesinin boyunu ayarladı. Çok şımartıldım. :D Mayıs ayına katılırsa yanından ayrılmıcam.:D

Sevgili Pendik Grubu arkadaşlarım asıl teşekkürü size etmem gerekiyor. Destek olmasanız, bana eşlit etmeseniz cesaret edip de katımazadım. Öncelikle pedala takılan ayakkabı bağcığımı çözen:D , bisikletimi otobüse bindiren, bütün kahrımı çeken cefakar insan Ahmet'e çok cok teşekkür ediyorum her şey için. Samet, Eren,lancero'ya, ismini yaşlılığımdan ötürü hatırlayamadığım Pendik Grubu dostlarıma çok teşekkür ederim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.

Yaşasın Critical Mass, yaşasın bisiklet kardeşliği...

Not: Resimleri biraz dinlenince yayınlayın lütfen.:)

• Beğen
Tepkiler: Charriere
@Serap Erdogan

Yardımlaşmak herşeyden önce herkesin insanlık görevi. Kahır çekme gibi bi durum kesinlikle sözkonusu değil zaten. Bende şahsen seninle tanıştığıma çok memnunum. En yakın zamanda bir etkinlikte daha görüşmek dileğiyle :)

Gerçekten zevk aldığım güzel bir turdu.

Selam arkadaşlar,

Bugün fena ter attınız. Nasıl geçti etkinlik eminim çok keyiflidir bidaha gitmeyi düşünürseniz bende katılmak isterim.

Ancak sabahki turun tadı damağımda kaldı inanın ki..

abi bi fransa bisikelt turunda görebilirsin böyle kalabalık bisiklet topluluğunu bide mass da süperdi valla 300 e yakın bisikletli vardı belkide daha fazla bisikletlerde çok sağlamdı çok zevk aldım valla cadde bostanda öne geçtim yolu ortaladım süper bişey süper bi duygu her ay katılalım bencede :)

sabah 70 km yol yapmışız mass dada 60 km yol yaptık gidiş geliş dahil bugün toplam 130 km yol yaptım kendi rekorumu kırdım :D

resimleri hemen ekliyorum ama ilk önce düzeltmeleri yapayım küçülteyim.

bu arada sabahki turun tadı çok başkaydı o rampalar inişler fenaydı 58.5 km yi gördüm bi rekor denemesi için bidaha gideriz artık :) yanlız bu sefer anti dog köpek spreyi alırım yanıma bi temdeki roadfighter için bide villaların önündeki akıllı ama salak köpek için hee bide et alıcam sakat köpek için :D

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Ozcan SEMET

Çok güzel geçti be Özcan.
Tahminim 300 kişi vardık.En azından 200 kişiydik.Sabah ki turda, bu turda çok güzeldi.Keşke eşinide alıp gelseydin.

Bİrazdan resimlerin bi kısmını albümüme yükleyip , linki buraya yazacam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
Tamam bisiklet sever kardeşlerim. Resimleri bekliyorum büyük bir sabırla.

İmrendim şimdi bi dahaki ay katılıcam o vakit çok güzel anlattınız..

Geri