Harika bir etkinlikti bu gün. Hala inanamıyorum Bağdat Caddesin'deydik ve bir sürü bisikletli yolların hakimi olduk, farkındalık yarattık, bizde varız dedik çok süper bi duyguydu. Otomobillerden korkmadan, çekinmeden.... ilk defa katıldık Critical Mass'a ama sanırım son olmayacak.
Çok idmansızdım kışdan beri bisiklete binmediğim için minicik bir rampayı bile çıkarken pilim bitti help! diye bağırdım. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Bey hemen arkamdaymış hızır gibi yetişti beni sırtımdan itikleyerek rampayı çıkmamı sağladı. Bisikletimin selesinin boyunu ayarladı. Çok şımartıldım.

Mayıs ayına katılırsa yanından ayrılmıcam.
Sevgili Pendik Grubu arkadaşlarım asıl teşekkürü size etmem gerekiyor. Destek olmasanız, bana eşlit etmeseniz cesaret edip de katımazadım. Öncelikle pedala takılan ayakkabı bağcığımı çözen

, bisikletimi otobüse bindiren, bütün kahrımı çeken cefakar insan Ahmet'e çok cok teşekkür ediyorum her şey için. Samet, Eren,lancero'ya, ismini yaşlılığımdan ötürü hatırlayamadığım Pendik Grubu dostlarıma çok teşekkür ederim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
Yaşasın Critical Mass, yaşasın bisiklet kardeşliği...
Not: Resimleri biraz dinlenince yayınlayın lütfen.