Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Ozcan SEMET

Arkadaşım bıraksakda kargalar bi kahvaltısını etse önce :D Ben gelmem o saatde siz erkek erkeğe gidin hıh:rolleyes:

@Serap Erdogan

Hayda o niyeymiş ? Çoktan hava aydınlanmış oluyo.

İşe kaçta gidiyon sen normal de? :)

Kaçta olsun bi öneri ver bari.

@Serap Erdogan

Serap hanım kargalar o saatte nerdeyse öğle yemeklerini yer..

Hem bisiklete sabah sakinliğinde binmenin keyfi ayrıca güzeldir. Forumun tur organizasyon sayfalarına göz gezdirirseniz buluşma saatlerinin genellikle sabah erken saatler olduğunu göreceksiniz..

İyi forumlar dilerim..

sabah size maltepeye kadar eşlik ederim sonra geri dönüp işe giderim :) biz büyük ihtimal öğleye kadar çalışırız enteresan bi şirketimiz olduğu için sırf muhabbetine işe gideriz o günde :) ama gitmezsek kesin gelirim 8 de öğleden sonrada gelirim ;) kahvaltıda süper olur dragosta belediyenin yeri hem uygun hemde çok güzel ;) hatta beykozada gidebiliriz beykoz belediyesinin yerinde kahvaltı yaparız. tabi bende gelebilirsem :)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
hergün sabah saat 8 de çıkıp dragosa ordan geri kartala geliyorum süper oluyo sabah hem yol boş hemde spor yapan insanlar oluyo sahilde kuru kalabalık olmuyo en azından daha rahat biniliyo bisiklete

@samet_özdemir

Katılımcı sayısına göre ayrıntıları ve kahvaltı mekanını kararlaştırırız burdan..

Sabah için bende diyebilirim :)
Akşama işim var o yuzden katılamam.

@Ozcan SEMET

tamamdır abi bende izin almya çalışırım artık 2 kişi gelmicek zaten şimdiden söylediler bende bi yalan rüzgarı uydururum çocuklara bisiklet aşkını aşılamaya okullara gidiyoruz derim :D

herkeze iyi geceler ben kaçar sabah pedal basıcam artık yeter bu kadar ayrılık. :)

Hafta içi her akşam (nerdeyse) Pendik-Kartal-Maltepe-Bosatancı (Duruma Göre)-ve dönüş

Beyler şu bosatancıları düzeltseniz :eek:

@Ozcan SEMET

Afedersin kargalar konusanda senin kadar bilgili değilmişim anlaşılan. :)

Size iyi eğlenceler benim için erken bir vakit. Bir öneride sunmak istemiyorum sanırım size ayak uyduramıcam ben.

@Serap Erdogan

Serap hanım aslında konumuz kargalar ve onların öğün satleri değil haklısınız gereksiz oldu bence de.

Ayak uydurma konusunda size katılmıyorum. E ğer bu saat sizin için sadece erken olduğudan uygun olmuyorsa bişey diyemem, sizde aynı günün akşamı saat 16:00 yapılması planlanan tura katılabilirsiniz. Bunun dışında bi nedenden dolayı ise bizimle paylaşabilirsiniz ve çözümü için birlikte planlama yapabiliriz..:)

@Charriere

ahmet, bu güzel konu için tebrikler. hemen de iyileşip bisiklete başlamışsın, süper valla :)

tuzlanın tepelerinde (tepeören-orhanlı) ikamet etmesem her turunuza katılırdım ama böyle çok zor. Lakin haftasonları duruma göre beraber pedallayabiliriz. tur haberlerinizi bu konudan takip edip katılmaya çalışcam

• Beğen
Tepkiler: Charriere
hava bugün süper bisikletle geldim işe akşam tura gelemiyorum yine kuzen spora başladı yeni ilk günü bugün biras onunla çalışcaz akşam artık yarın sabah veya akşam görüşürüz.

yarın sabah turda bende varım :) cuma cumartesi pazar bizde çalışmıyoruz yeni geldim şirkete haberi aldım ohh bea dedim içim rahatladı yarın sabah tur için kimler geliyo şimdi

1. chaire
2. özcan semet
3. ben
4. gökhan pala

başka gelen varmı?

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@lancero

Yesss, 16:00 da sanırım daha kesinleşmedi, klasik turumuzu yapacağız.

@Serap Erdogan

Serap Hanım bu mesajda sanki biraz darılma seziyorum.Umarım yanılıyorumdur. Ne sizin ne de bir bakasının kırılmasını istemem.
Saat sizin için erkense biraz daha ileri alabiliriz. Ayak uydurma konusunda da siz bize ayak uyduramazsanız, biz size ayak uydururuz.Özcanın dediği gibi eğer farklı bir problem, paylaşırsanız bir çözüm bulabiliriz.
Neticede yaptığımız etkinliklerde kimseyle yarışmıyoruz, sadece spor için yapan zaten tek başınada spor yapabilir.

Geri