havanın zülmüne uğradık yine sabah camdan bi baktım felaket rüzgar var bulutlar siyah siyahyerlerde ıslak hiç sevmediğim hava tırstım bisikletle çıkamadım bu akşamda tura gelemiyorum
sabahları hava beni ürkütüyo kara bulutlar falan yağmurlukta olmayınca çıkamıyorum yarın büyük ihtimal bisikletle giderim işe ama akşam spora gidicem o yüzden yine yokum perşembe günü aksilik olmazsa turdayım inş.
özcan abi forum şenlendi artık turlarımızda kalabalık olsa keşke biras daha şenlensek
evet abi bi kadro var en azından ne yapılacağı biliniyo bu akşam yine gördüm sahilde bisikletlileri pendikte potansiyel var ya spordaydım 2 tane bisikletli geçti çıktım salondan yürüyodum sahil boyu bi bisikletli daha geçti canondale veya corratec yol bisikletiydi hava karanlık olunca göremedim tam.
bizde elimizden geleni yapıyoruz abi inş. en kısa zamanda daha kalabalık turlar gerçekleştiririz.
ahmet abi bende imzamı aynı şekilde yaptım daha fazla kişi görmüş olur böylece
bisikletci adam 9 a kadar çalıştırılmazda bu hava şartlarıda bisikletci adamı üzmezki bu kadar sabah evden çıkıyorum kara kara bulutlar yağmur yağcakmış gibi birde esiyo öğleye doğru güneş açıyo akşam hava süper
Özcan, Samet, Ben, sen, (o Biz siz onlar ) 16:00 a evet dedik gibi.Ama biraz daha bekleyelim isterseniz bakalım başka bir fikri olan çıkacak mı.Başka katılımcı çıkmazsa zate biz anlaşır çıkarız.
Hava 21 derece az bulutlu ve açık görünüyor. Saatte uygundur ancak bi önerim olacak Cuma günü turu herkes uygunsa sabah 08:00 Pendik hareket şeklinde yapsak nasıl olur ?
yaa ben bu hafta gececiyim gece 11 de işe gelip sabah 7 de çıkıyorum yani en azından öğlen gibi olursa 12 den sonra bir saat birazcık uyurum yoksa direk uyumadan gelmem zor olacak