samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
cumartesi günü gidiyoruz o zaman bi saat belirleyelim ya trenle gidelim yada pedallayalım bana pedal basmakta uyar trende otobüs çok zor bisikleti bindirmek indirmek bide dolduğu zaman sıkıntı otobüs gerçi trende sıkıntı ama olsun daha rahat en azından cumartesi günü saat 17:00 da göztepe parkında buluşuluyorsa bizde 15:00 da pendikten trene binebiliriz 45 dakika sürer göztepe ordanda pedal basarız 15 dakka falan 1 saatde bize kalır sohbet muhabbet ederiz ortalık kalabalıklaşıncaya kadar 
yarın akşam napıyoruz varmı bi tur ben eğer sabah çok yağmur yağmazsa işe bisikletle giderim eğer çok yağarsa gidemem ama akşam hiç önemli değil sağnak yağmurda bile çıkarım
aynı saatde aynı yerdeyim 
gökhan hocam herzaman bekleriz bende kartalda çalışıyorum iş çıkışı pendikten gelen grupla buluşup pedal basıyoruz saat 18:30 kartal ido belturun yanındayım ada iskelesiyle belturun arasında beyaz corratec görürseniz benimdir
yarın akşam napıyoruz varmı bi tur ben eğer sabah çok yağmur yağmazsa işe bisikletle giderim eğer çok yağarsa gidemem ama akşam hiç önemli değil sağnak yağmurda bile çıkarım
gökhan hocam herzaman bekleriz bende kartalda çalışıyorum iş çıkışı pendikten gelen grupla buluşup pedal basıyoruz saat 18:30 kartal ido belturun yanındayım ada iskelesiyle belturun arasında beyaz corratec görürseniz benimdir