SelamünAleyküm arkadaşlar.
Kendimi tanıtmak istedim.
İsmim vedat 32 yaşındayım istanbul pendikte ikamet ediyorum. 2010 yılından beri mtb sevdalısıyım tabi çocukluktan gelme bir sevda bisiklet ama ozamanlar ne bulursak kullanıyorduk bisiklet bisiklettir diye tabi işin içine girince ne aradığımı neyden hoşlandığımı öğrenince ben mtb ye gönül verdim. Uzun zamandır münferit olarak yola çıkıyordum şimdi ise 12 yaşında yeğenimleyim onuda mtb gönüllüsü yaptim pendikten çıkıp maltepeye geliyoruz maltepe arazi parkurunda da bi 10 tur atıyo yani ufak ufak bildiklerimi aktarıyorum. Nasip olursa pazar günüde 13.05.18 pendik belediyesinin düzenlediği penbis bisiklet organizasyonuna götürüp yarıştıracağım birazda orda potansiyelini görebilirim diye düşünüyorum. Yeğenimle pazar günleri katılabileceğim tur olursa gelebiliriz inşaAllah. Saygılar.
Anadolu Bisikletlilerine katılın her hafta sonu mutlaka bir tur oluyor. Anlık gelişen Günü birlik ve aşkan turları da var. Özellikle göçbeyli, kurtdoğmuş, ovacık, Mudarlı ve darlık taraflarına sürüşler oluyor
Bisikletimi satmaya çalışıyordum. Fakat bi şans mı versem yenişehire dedim. Kısa tur olursa katılabilirim. Ama önce tekerleklerimi düzgünce şişirmem ve bakım yaptırmam lazım. Atlantise yakın nerde yaptırabilirim bilen varsa sevinirim.
@Cogito Ben de Yenişehir de oturuyorum. Yenişehir e bir şans daha vermeyin; ama bisikletinize milyonlarca şans verebilirsiniz ) Atlantise yakın bir yerde bisikletçi bilmiyorum, ama gerekli malzemeleri ayarlayıp beraber bakım yapabiliriz
Whatsapp ta Anadolu bisikletlileri grubu var, onlara kendinizi ekletin, biz ordan arkadaşlarla Kurtköy den Ballıca köyüne gitmiştik. Çok güzel bir rota. Onlar ile bol bol turlara katılabilirsiniz.
Yenişehir dendiği zaman hemen"Muhacırlar Lokantası" geliyor aklıma. Bursa'dan ne zaman toplanıp Yenişehir yapalım desek finalde illa orada yemek yeniyor.
Merhaba, en son Haziran tarihli mesajı görünce hem konuyu tazeleyeyim hem de “Ben de buradayım” diyeyim istedim. Esenyalı / Orhangazi Mh.’den selamlar.
Arkadaslar selamlar, bir yol bisikletiyle aranıza katılıyorum, Kurkoy/ Yenisehir icin rota tavsiyeleriniz nasıl olur, Yenisehir cıkıslı grup surus organize edebilir mi ?