Scudo Sports

Pendik

gokhan bey ikametgah etiginiz yer ve ayrica bisikletiniz nedir? bende pendikde oturuyorum sahil yolu musait olursam bende katilmailirim

Scudo
belirli gün ve saat olursa maltepeden ben de katılırım :)

Merhaba arkadaşlar.

Ne güzel sizler gibi katılımcı arkadaşlarımızın olması.

Erkan bey ikametgahım Pendik Batı Mah. Sahil yoluna 1 dakika uzaklıktayım.

Bu günleri kararlaştıralım derim bende. Aslında sosyal medya üzerinden iletişim kurabiliriz.

Bisikletim: Kron TX 500 Hidrolik Disk Fren 28 Jant (İnce teker)

Arkadaşlar haftasonundan itibaren bu başlığa el atıp ne yapacağımıza karar vereceğim.

Facebook grubu kuracagim. Oradan uygun bir sekilde plan program yaparız.

Selamlar,

Ben de Kartal'da ikamet etmekteyim. Zaman kısıtım olmadığı takdirde sahil yolunda yaklaşık 20 km'lik menzilde 24 km ort. hızla tur atıyorum.

Herkesin müsait olduğu gün ve saatleri belirleyip turlarımızı rutinleştirebiliriz (her hafta salı-perş-cmtesi gibi. ) grup olarak sürmenin keyfi çok farklı oluyor.

İlgilenen arkadaşlar başlığı takibe alsın biran evvel uygulamaya geçelim:)

Sevgilerle

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
@Gökhan GÜNAY

Aynı rotada pedal basıyoruz. Sahil yolunda karşılaşmak ümidiyle...

bende aynı rotadayım . iş günleri akşamları 18:30 dan sonra yola çıkıyorum. Mutlaka karşılaşıyoruzdur.. Bir selam geliştirelim bence birbirimizi tanımak için..

Bende kartalda oturuyorum eğer düzenli bir grup olursa katılmak isterim

merhabalar

bende kartal yunus dan aynı istikamete çıkıyorum. akşam 19:00 u buluyor sahile çıkmam

Bende maltepede oturmaktayım mümkün olduğunca katılmaya çalışırım :)

Meraba arkadaşlar Pazar günü akşama doğru bir tanışma turu düzenlemeyi düşünüyorum,bu şekilde tanışıp kaynaşırız daha sonra yapacağımız mtb ya da sahil turlarında birlikte hareket ederiz. Bu iş için yakşalık 2 sene önce hazırladığım bir grup var,katılmak isteyen arkadaşlar buyursun.

Link : (link)

Edit : Grup genellikle Kartal-Pendik ağırlıklı olduğu için buluşma noktası ve çıkışlar Kartal'dan yapılıyor.

Geri