Scudo Sports

Pendik

@Caner DEMİR

Gördüğümü hatırlar gibiyim. Siyah-gri kasklı, siyah sedonalı, güneş gözlüklü birini gördüyseniz o benim. :D

Scudo
Teşekkürler,

En kısa zamanda temin edicem. Zaten turum içinde gerekli. Arkadaşlar, bisiklet markası,renk, kask, yok efendim yakamda kırmızı karanfil diyeceğimize, telefon ile haberleşip buluşalım. Zaten yola çıkmadan önce burdan bile belirtsek iskele de buluşur hep birlikte pedallarız. Pendik olarak kalabalık bir grubumuz var ama bir türlü bir araya gelemedik.

ya benim taa gözdağını geçince yayalarda tek başına inilmiyor malum dörtyol falan var onun için ben gelmekte sıkıntı çekiyorum :( ancak babam bırakırsa gelebilirim TEL : 0542 816 68 99 ( turkcell ) fb : (link)

Önümüzdeki bu hafta küçükyalıya geleceğim. HEr akşam saat 19:00 gibi küçükyalıdan yola çıkıp pendiğe doğru sürüş yapmak istiyorum. Mavi-siyah carraro daytona(kasksız, şortlu) görürseniz o benimdir:)

Daha erken vakitte olsa iyi olurdu. 12.00'den sonra 2-3 gibi. Çalışıyorsunuz herhalde. Ben 14.00 gibi çıkmayı planlıyordum.

Yarın/bugün 19.00 bana da uyar. Gece serinliği filan daha iyidir hem ;)

Arkadaşlar Köprü geçişi ile bir proğram olacakmı.ben gitmek istiyorum.kalabalık olunursa zevkli olur.dönüşte birde sucuk ekmek yaparız.:)

siz bir proğram yapın Yaşar bey o zaman.ben ilgilenemiyorum işlerimden dolayı.haberleşelim.

0532 603 83 73
e.es@me.com

Tamamdır. Gelmek isteyen arkadaşlar burada belirtsinler iletişim bilgileri ile, ben hepsini arar programı ayarlarım.

Bugün 12.00-13.00 gibi Bağdat Caddesi'ne doğru yola çıkacağım sahilden.

Pendik sahilden Fenerbahçe'ye kadar gittim. Dönüşte bir arkadaşın 1000 km de 1 kere patlattığı shwalbe comp lastiği ben 2. gün patlattım. :D Daha sonra vites ayarı bozuldu. Nazar değdi sanırım. Ama tecrübe oldu, güzeldi.

Geri