Scudo Sports

Pendik

Scudo
Merhaba,
Kurtköy-gebze arası (ev-iş) arası bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum. Bunun için otobana çıkmak gerekiyor ve otoban bisiklet kullanımına yasak. Ancak, bazı faaliyetlerin fotograflarından gördüğüm kadarıyla insanlar otobanda bisiklet kullanabiliyorlar, buna izin verilir mi? Mesafe bildiğim kadarıyla 25 km. civarı bu sorun çıkarır mı? ayrıca bahsettiğim yol için alternatif bir güzergah biliyor musunuz?
Teşekkürler,

Arkadaslar kurtkoy merkezde oturuyorum. Hafta sonlari tur duzenlerseniz katilmak isterim. Mesajinizi bekliyorum

@Ali Yagmur
mesefa çok uzun geldi günde 50 km,üzerine iş çok yoğun olur bilginize :) bende gebzeye gitmeyi düşünüyorum pendikten ,ballıkayalara

Ankara'da denemiştim, günde 35-40 km. yol (git-gel) sorun çıkarmıyor, bugün ölçtüm, eğer şekerpınarından çıkmazsam 30 km. olacak, yani toplam mesafe 60 km. imiş. Hafta da bir kaç gün gidip gelmekle başlasam fena olmaz. Peki otobanda kullanmam, trafik tehlikesi dışında sorun yaratır mı?

Ballıkayalar : kaya tırmanışı için mi?

Arkadaşlar yarın öğleden sonra Pendik'te buluşup Caddebostana pedallayalım. Katılmak istermisiniz?

Saat konusunda eğer gelen olursa çoğunluğa uyabilirim. Gelen olursa tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Engin EŞ
Yarın öğleden sonra pedallayan var mı? Hava güzel olursa tabii :D

Su an yaziyordum Yasarla telefonda gorustuk, Efe de yanindaymis:) organizasyon sekillendi. Yarin 15.00 te pendikte bulusup caddebostana hareket ediyoruz. Katilmak isteyen olursa gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Yaşar Vurmaz
Abi nevaleyi hazırlayacağım. Domates, peynir, ekmek ve olmazsa olmaz soğan :) Karpuz da keseriz belki, nasıl olur?

@Sedat Şencan

Sinemaya gitmesem. Gelebilirdim. :( Neyse kısmetse haftaya.

offffffff.yine çalışıyorum.bir kısmet olmayacakmı.geceleri yalnız sürmekten sıkıldım artık.

selamlar kurtköy yenişehir'denim haftasonları pazar günü yenişehir grubuyla etkinliklere katılmak istiyorum son 3 haftadır havalar kötü plan yapamadık ertan abiyle ama olsun yaparız çoğu zaman sahilde tek oluyorum ve özellikle dönüşlerde kartaldan sonra bisikletli sayısının baya azaldığını görüyorum bu beni çok üzüyor eğer plan yaparsanız haftasonları size katılabilirim.İyi günler :)

merhbaalar pendik yayalardayım bu aralar yoğun bisiklete biniyorum ama kısa turlar oluyor tabi mahalle turları falan güzel kısa turlar olursa katılmak isterim :)

Geri