Scudo Sports

Pendik

Bu hafta içi işlerimin yoğunluğundan yazamadım, geçen hafta pazar öğleden sonra ben, Yaşar ve Efe ile Fenerbahçe stadının oradaki Delta bisiklete kadar sürdük. Güzeldi. Mümkün mertebe şimdi yaptığımız gibi buradan iletişim kurarsak birkaç kişi daha ekleyip grup olarak Caddebostan ve dönüşte de Pendik ve civarlarına kadar sürebiliriz. Yalnız bu Cumartesi yani yarın öğleden sonra çıkamayabilirim, ama performans kaybıda yaşamak istemediğim için belki sabah çok erken çıkarım diye düşünüyorum. Pazar günü tekliflere açığım. Bu arada malum yaz geldiği için sıcağın coştuğu öğlen saatlerinde değilde sabahtan ya da dönüşüde hesaplayarak akşama doğru organize edebilirsek daha bir güzel olur.

Scudo
Cumartesi 15:00'ten Pazartesi 08:00'e kadar her teklife açığım bende. Her akşam zaten çıkıyorum. Bu arada fotoğrafımız vardı abi. Onu yayınlayabilirsen arkadaşlar bizi görsel olarak yakından tanımış olurlar.

Görüşmek üzere,

Yasar, fotograf aklimda koymaya calistim ama biraz ugrastirinca sıkılıp bıraktım:)
Caner, yarin sabah cikmayi planladigim bisiklet turunu askıya almak durumunda kaldım bi plan cıktı. Ama pazar gunu musaitsen hep beraber pedallayabiliriz.

Yasar, fotograf aklimda koymaya calistim ama biraz ugrastirinca sıkılıp bıraktım:)
Caner, yarin sabah cikmayi planladigim bisiklet turunu askıya almak durumunda kaldım bi plan cıktı. Ama pazar gunu musaitsen hep beraber pedallayabiliriz.

tamamdır ben 2-3 gibi bi üsküdara geçicem atilla bisiklet kulubune uğrıycam olmadı dönüşte 7 gibi felan dönersem yakalarım seni veya daha erken dönersem gene o saatlerde çıkabilriz ancak şuan kesin bişey yok yolda kırmızı beyaz yeni kron xc 250 lerden görürsen(yeni dedim çünkü yenilerinde dış dizayn çok hoş direk göze çarpıyor) sarı siyah kask varsa kafada anlaki o benim :D

Ben ben ben! Gri Scott görürseniz kaçırmayın :D

Havalar ısındı ama bizde hiç program yapılmıyor sanırım?Artık başlasak hiç fena olmaz hani...

Ogleden sonra bende cikmayi planliyordum ama acaip bir sicak vardi, cikabildiniz mi siz? Yarin sabah 10 gibi pendikte bulusup cikalimmi?

Efe gri bi scott geçti yanımdan pendiğe doğru giderken saat tam 20.32 de siz o saattemi çıktınız:D ben yarın sabah 7 de başlıyorum atilla grubuyla antremanım var akşamüstü yaparsanız gelirim ama bana haber veriin. 0534 418 69 69

Nerede gördün? Hey hop deseydin dururduk :D gerçi sanırım o saatlerde yaşar abi'nin lastiği patlamıştı, yanlış görmüş de olabilirsin..

pendik marinaya 1 km kala üsküdardan dönüyodum bende , valla bilemiyorum gri scott du sensin sandım ama başkasıda olabilir :D

@Yaşar Vurmaz

Geçmiş olsun.Lastik tamir takımı şart.Benimde Kartalda patlamıştı.Lastiği tamir ederken baya sinir yapmıştım.Lakin her yanımdan geçen bisikletseverin durupta geçmin olsun temennisi, tamiri yapana kadar beklemeleri bütün sinirimi almış hatta keyif vermişti.
Tekrar geçmiş olsun.
Selamlar...

Geçmiş olsun , şuan yola çıkıyorum 13.00 gibi kartal sahilde olacağım siyah salcano astro görenler benim kaskta siyah kırmızı hatları var

Geri