Scudo Sports

Pendik

merhabalar,
herkesin beklediği güzel havalar başlıyor sanırım bugün güneş pırıl pırıldı. 11 mart pazar günü Ovacık turu ile sezonu açalım diyorum.
09:00- Ertan abi nin sitenin (Ayvacı park- sağlık ocağının orası) önünden çıkış (Ertan abi nerelerdesin özledik abi)
11:00- Ovacık meydan kahvesinde çay molası
13:00- Uydukent'e dönüş
Gruba yazan herkesin katılımını bekliyorum.
selamlar..

Scudo
tamam turgay önümüzdeki pazar hava güzel olursa arkadaşlarda müsait olursa bir ovacık yapalım. tamam diyenler el kaldırsın...

slm arkadaşlar trek 3900 disk marka bisikletimi satıyorum en fazla 7 veya 8 kere bindim sıfırdan farksız ayrıca sonradan aldığım trek marka far su matarası italyan kilidi eldiven anahtar takımı hepsi yanın da veriyorum fiyatı 800 tl tel no 0555 968 06 65 teşekkür ederim

Selam arkadaŞlar pendİk den bİsİklete gÖnÜl vermİŞ ama kÜÇÜk ken bİr bİsİkleteİ olamamiŞ bÜyÜnce kendİne trek 3900 dİsc alan bİrİyİm 34 yaŞindayim adim ÖzgÜr okyay evlİ 3 ÇoÇuk babasiyim ŞİŞlİ osman beyde tekstİl İŞİyle uĞraŞiyorum bayan Üzerİne genelde hafta sonlari bİsİklete bİnmek İÇİn mÜsaİtİm ama bakiyorum da pendİklİ hİÇ bİr arkadaŞi gÖremİyorum eĞer benİm bİlmedİĞİm bİr yerde bİsİklete bİnen pendİklİ arkadaŞlar var sa taniŞmak beraber pedala basmak İsİtyorum pendİk sahİle Çok ykin oturuyorum taniŞmak dİleĞİyle

slm ben genelde hafta sonları binebiliyorum k
rşıda çalıştığım için erken çıkmak zorun da kalıyorum cumartesi pazar müsaitim siz kaç gibi çıkyorsunuz sabahları

Pendik Çarşı içinde oturuyorum. Hafta sonları , vaktim olursa da yaz akşamları bisiklete biniyorum. Favori mekanım adalar, kısmet olursa turlarız beraber

• Beğen
Tepkiler: özgür okyay
ok adalar banada uyar belki yeni arkadaşlar da ediniriz pendik ve civarın dan eğlenceli olur

selm arkadaşlar ben pendikden sizinle tanışmak isterim kendimi çok aç hissediyorum bütün kış yattık pedala basalım artık

merhaba,
pazar günü için hava tahminleri bulutlu gösteriyor. yağmur gözükmüyor. ben çıkarım büyük ihtimalle. ertan abi ne diyosun?

selam arkadaslar cıktınızmı ne yaptıız takıpteyım sızı:)

beni kimse aramadı forumada yazan olmamış ama kararlaştıralım çıklaım bir hafta sonu artık.......

evet yenişehir. altuğ ve turgay bu senenin ilk turunu yapmışlar.bu hafta sonu ovacıkta kahvaltıya kimler gelmek ister...saatini ve kalkış yerini kararlaştırırız.
1.ertan

merhaba hoşgeldiniz en kısa zamanda turlarımıza katılırsınız inşallah ne kadarlık bir bisiklet düşünüyorsunuz...

bu pazar sabah 8:00 da ayvacı parktan çıkıyoruz..

eski bi grubumuz vardı pendikte epey oldu beraber binmeyeli iş değişikliğinden dolayı bende eskisi kadar binemiyorum bisiklete ama bu hafta başlıyorum tekrardan 1 2 ay antrenman yaptıktan sonra şehir dışı turlara başlicam beyaz corratec motion görürseniz siyah beyaz kasklı veya çok nadir şapkalı kesin benimdir :) bende nişantaşında çalışıyorum evimde kurfalıda biras antrenmandan sonra işe bisikletle gelmeyi düşünüyorum.

Geri