bu pazar misafirim var o yüzden cumartesi çıkacağım tolga.. önümüzdeki hafta sonu olabilir.. rol bu akşam çıkıyoruz...yarın sabah ta alyuğla beraber çıkacağız....saygılar.
erol dostum gecmıs olsun.bu sabah ertan abı ıle ovacık yaptık.ogleden once de donduk.sag dızımde bır sorun olustu.yınede zevklı ve guzel bır turdu.en kısa surede beklıyoruz senıde.
Ertan abi dün için planladığımız turumuz sağanak yağmur yüzünden yalan oldu. bu hafta sonu uzun tur yapalım acısını çıkaralım. hava da güzel olur inşallah bi 90- 100 km yapalım.
selamlar..
turgay ani bir bayii toplantısı çıktı bu gün.hafta sonu istanbul dışına çıkıyorum inşallah önümüzdeki hafta çıkarız. tolgayla konuştum dün akşam ahmetle görüşüp foruma yazarım dedi...size iyi eğlenceler...
tamamdır abi sana kolay gelsin..
arkadaşlar hava çok kötü olmazsa h.sonu ben çıkmayı düşünüyorum. en azından ovacık yaparım heralde. hava iyi olursa daha uzun. çıkmak isteyen olursa haberleşelim.
selamlar..
merhabalar 16 yaşındayım yarın yani cumartesi günü saat 10 gibi çıkıcam kartaldan acaba caddebostan civarına kaç saatte varırım yarın benimle aynı programı yapıcak olan kişiler varmı
Selam mehmet Ben yayalarda oturuyorum.Bi arkadaşımda kaynarcada oturuyor.Bi pazar beraber haberleşip tur düzenleriz.Tel. numaranı kaydettim.Telefonlaşırız
Galiba partner bulundu Fakat bisiklete binen arkadaşlar varsa kaynarca kartal kurtköy sultanbeyli çevresinde gruplaşarak haftanın 1 günü tur yapabiliriz. bisiklet turunun yazıda başka kışıda başka olduğu için ben 4 mevsim tur yaparım Bekleriz