Scudo Sports

Pendik

bu pazar misafirim var o yüzden cumartesi çıkacağım tolga.. önümüzdeki hafta sonu olabilir.. rol bu akşam çıkıyoruz...yarın sabah ta alyuğla beraber çıkacağız....saygılar.

Scudo
ben de o zaman bu pazar ada yapıyım,haftaya hepbareber ıznık yapalım.

erol dostum gecmıs olsun.bu sabah ertan abı ıle ovacık yaptık.ogleden once de donduk.sag dızımde bır sorun olustu.yınede zevklı ve guzel bır turdu.en kısa surede beklıyoruz senıde.

• Beğen
Tepkiler: Erol GÜLER
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şükürler olsun yine de, daha kötü de olabilirdi. İyileşelim de görüşeceğiz yine inşallah. Hepinize selamlar, saygılar...

yenişehir hafta sonu tur yapalım ne dersiniz.

@Charriere

Ne göz varmış bizde Ahmet :)
dinlene dinlene açılmadı:):)

Ertan abi dün için planladığımız turumuz sağanak yağmur yüzünden yalan oldu. bu hafta sonu uzun tur yapalım acısını çıkaralım. hava da güzel olur inşallah bi 90- 100 km yapalım.
selamlar..

valla iyi olur turgay epeydir bisiklete binemiyorum bu tur da iyi gelir hatta cumartesi sabah çıkalım istersen ben arkadaşlarla konuşayım....

turgay ani bir bayii toplantısı çıktı bu gün.hafta sonu istanbul dışına çıkıyorum inşallah önümüzdeki hafta çıkarız. tolgayla konuştum dün akşam ahmetle görüşüp foruma yazarım dedi...size iyi eğlenceler...

@ERTAN ÖZ

tamamdır abi sana kolay gelsin..
arkadaşlar hava çok kötü olmazsa h.sonu ben çıkmayı düşünüyorum. en azından ovacık yaparım heralde. hava iyi olursa daha uzun. çıkmak isteyen olursa haberleşelim.
selamlar..

Yenişehir.........cumartesi Veya Pazar Sabahı Ovacık Köyüne Tur Yapmayı Düşünüyorum.. Gelmek Isteyenler....

Sabah Erken Gidip Erken Döneceğim.

merhabalar 16 yaşındayım yarın yani cumartesi günü saat 10 gibi çıkıcam kartaldan acaba caddebostan civarına kaç saatte varırım yarın benimle aynı programı yapıcak olan kişiler varmı

Varmı aydos pendık kaynarca kartal sultanbeyli sülüntepe velibaba 4 yol taşlıbayır kurtköy ? Benden iyi olan yada çalışmak isteyen yarış düzeyinde Pedal çevirecek partner arıyorum Numaram 0535 408 16 19 Ö.m de atabilirsiniz Kendim Pendik-Aydosta Oturuyorum Aydos Ormanına yakınım Arazi antremanlarını orda yapabiliriz :in:

• Beğen
Tepkiler: Ümit BAKAY
Selam mehmet:) Ben yayalarda oturuyorum.Bi arkadaşımda kaynarcada oturuyor.Bi pazar beraber haberleşip tur düzenleriz.Tel. numaranı kaydettim.Telefonlaşırız :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@nihat sarıkaya

Bu pazar belgradda bi mangal olayı olcak gidelim derseniz oraya tur yaparız ? Başka pazarlarda daha iyi yerlere gidebiliriz ?

Galiba partner bulundu :) Fakat bisiklete binen arkadaşlar varsa kaynarca kartal kurtköy sultanbeyli çevresinde gruplaşarak haftanın 1 günü tur yapabiliriz. bisiklet turunun yazıda başka kışıda başka olduğu için ben 4 mevsim tur yaparım Bekleriz :)

Geri