Ben seni kurtköy türk telekomun ordan alırım kurtkööy ticaret meslek lisesi yada bildiğin neresi varsa ordan alabilirim. Dönüşüde geç olmazsa basarız. Geç olursada trenle pendıge gıderız ordan Aydosa tırmanıs
engin bu akşam için arkadaşları ara çıkalım.. ümit kardeşim sen de ne zaman istersen katılabilirsin.salih pazar günü müsait olursak gelmeye çalışırız inlşallah..saygılar
Sanırım grubumuz Ramazan nedeniyle biraz sessiz ve kimsesiz kaldı... Bayramdan sonra 1 hafta sıkı bir idman ile ardından uzun yola çıkıyoruz... Duymayan bilmeyenlere duyurulur
Kurtköy görünce hemen atlıyorum ama oraları çok sevdim bea. Özellikle Via/Port gibi bir mekanı. Çocukluğumuzdaki lunaparktan tutun da F1 pistine yakınlığa kadar her türlü duyguyu bastırabileceğimiz bir mekan. Üstelik lunaparka yakın bir yerde AVM yönetimi bir düzinelik bisiklet park yeri koymuş ya ne kadar iltifat etsem az kalır herhalde...
Açıkçası trafikten uzak olması ve köylerindeki nadide insanları ile on numara yer olarak gördüm ki bunu başlık atarken dile getirdim. Siz oradaki kardeşlerim mutlaka buralara bir gezi düzenleyin. Ben uzak olsam da müsaitsem katılmaya çalışacağım.