Scudo Sports

Pendik

Scudo
@Erol GÜLERErol fiyatlara baktım 1300 TL ye geliyo maliyet bisikletin :D ocağıma incir ağacı dikeceğe benziyo.Bazen diyorum gideyim 2.el Astro 270SRD alayım üstünü çıkartıp bende ki kadroya giydireyim :D

@Ümit BAKAY

Ben seni kurtköy türk telekomun ordan alırım kurtkööy ticaret meslek lisesi yada bildiğin neresi varsa ordan alabilirim. Dönüşüde geç olmazsa basarız. Geç olursada trenle pendıge gıderız ordan Aydosa tırmanıs :)

@engin ekizkuyu

Pedalın varmı onu söle önce ? :) Şuan ö.m atabilirsin.

engin bu akşam için arkadaşları ara çıkalım.. ümit kardeşim sen de ne zaman istersen katılabilirsin.salih pazar günü müsait olursak gelmeye çalışırız inlşallah..saygılar

Bu Akşam Ayvacı Parktan çıkış 20:45 F1 E Gidiş Dönüş..

@Mehmet Ser

üstat az önce bisikleti aldım yarın kaçta buluşacağız ve 16k ların geçtiği bi yol söylersen bulmam daha kolay olur :)

Sanırım grubumuz Ramazan nedeniyle biraz sessiz ve kimsesiz kaldı... Bayramdan sonra 1 hafta sıkı bir idman ile ardından uzun yola çıkıyoruz... Duymayan bilmeyenlere duyurulur ;)

bu hafta sonu yoktur inşallah iftar yemekleri..erol

Amin,ecmain kardeşim.Cümlemizin :)Az kaldı bitiyor yakında piskelet :) Beni de bitirdi ama :)

erol gönedeyim bayramdan sonra turlara başlıyoruz. şimdiden ramazan bayramımız mübarek olsun....

• Beğen
Tepkiler: Erol GÜLER
iyi bayramlar,
bayramın 3. günü ovacık-göçbeyli ya da kurtdoğmuş tarafına tur düşünüyorum arkadaşlar. katılabilecek olan varsa beklerim.
selamlar..

dün altuğ ile turlara başladık bugünde tura çıkacağız bilginize...

Selam Ertan ve arkadaşlar...

Kurtköy görünce hemen atlıyorum ama oraları çok sevdim bea. Özellikle Via/Port gibi bir mekanı. Çocukluğumuzdaki lunaparktan tutun da F1 pistine yakınlığa kadar her türlü duyguyu bastırabileceğimiz bir mekan. Üstelik lunaparka yakın bir yerde AVM yönetimi bir düzinelik bisiklet park yeri koymuş ya ne kadar iltifat etsem az kalır herhalde...:)

Peki siz hiç şurada bahsettiğim yerleri gezdiniz mi?
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90302

Açıkçası trafikten uzak olması ve köylerindeki nadide insanları ile on numara yer olarak gördüm ki bunu başlık atarken dile getirdim. Siz oradaki kardeşlerim mutlaka buralara bir gezi düzenleyin. Ben uzak olsam da müsaitsem katılmaya çalışacağım.

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Süleyman KARAKAYA
Geri