Scudo Sports

Pendik

allah razı olsun arkadaşlar turlara hep beraber devam....

Scudo
Abi pazar Şile için bir sıkıntı yok değilmi ? Gidiyoruz değilmi.

Bisikletinin ağırlığı 10,48 kg. Süleymaninki gibi hafif görünüyor. Sizlere yetişmek zor olacak :)

sanki süleymanın ki daha hafif geldi bana...

engin sen de çıkabilirsen sen de gel akşam f1 turuna kabaık olacağa benziyor...

abi akşam 10 gibi evde oluyorum.22.30 gibi evden çıkıp S.gökçen yolundan biraz süreceğim.pazar gününe antreman olsun.Eksik gedik bir şey varmı abi alacak.Birde yemek ne yiyeceğiz :) abi.Sucuk ekmek yapamadık bi.

yaparız pazar günü sen her şeyi almışın önemli olanlar yama pompa onlarda var problem yok yola devam....

@Engin EŞ

Fotoğrafları eklemeye çalıştı herhalde ama olmadı. Ertan Abi bi ekle fotoları yeni bisikletinin de bi bakalım. :Gerçi ben zaten gördüm ama sen belki daha güzel kareler eklersin :cool:

Bu arada akşamki F1 'e kimler katılıyor şimdi? Kaç kişiyiz? Süleyman nerelerde? Sesi soluğu çıkmıyor yada bilgisayardan uzak bir yerlerde...

Artık nerde çokluk orda b...luk değil abiler. Nerde çokluk orda bisiklet :) Bu akşam kalabalıktık biraz ve güzel oldu. Lastik patladı yolda sağolun abiler iyiki varsınız :)

sende saol süeyman. ama birde lastiği yamarken karışmasaydın 2 dk değiştirecektik olsun oda güzeldi akşam 19:00 da buluşmak üzere bu arada bayağı kalabalık olduk . 1 kaç kişi daha var bakalım onlarda katılsın çok güzel olacak...

Akşam güzeldi de sabahı pek güzel olmadı :)

Neyse normal tabi yıllar sonra tekrar bisiklete binince bu şekilde haşat olacağımı tahmin etmiştim. Ama yılmak yok akşam 7 de tekrar yollara.... Bu arada dünkü yaptığımız tur gidiş-geliş 30,76 km.

bu akşam uzatacağız turu erol çivi çiviyi söker...

@Erol GÜLER

Cümleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,abiler.

Geri