Scudo Sports

Pendik

Hayirli kandiller arkadaslar engin pazar sabahi 6:00 da benim sitenin onunden cikiyoruz haberin olsun

Scudo
Turgay sagol kardesim. Hadi bir an once bekliyoruz. Ne zaman katiliyorsun guruba.

Merhaba Şile Fatihleri

Şile yolculuğunuz nasıl geçti bakalım? Yolculuğunuzdan hiç paylaşımda bulunmamışsınız... Fotoğraflar, anılar vs. bekliyoruz

adamlar bir kendilerine gelsinlerde resimleri koyarlar erol

ovacıkta kahvaltı yapana kadar herşey iyiydi sonra sıcak bastırıp rampa lar karşımıza çıkınca biraz zorlanan arkadaşlar oldu ama hepsinin maşşalahı vardı...hepsine hafta sonu turu için teşekkürler mükemmel bir tur oldu.. ben rsim çekmediğim için atamıyorum ama tolga ile engin bayağı çekti onlar atarlar sanırım bir kendilerine gelsinler.. heheheheh

• Beğen
Tepkiler: Erol GÜLER
Bravo tebrikler... Bende adada bir KRON XC500 kiraladım onunla turladım arkadaşlarla. Bu pazar da müthiş bir sıcaklık vardı. Sizi arayacaktım ama yolda falan olduğunuz bir arada arayıp temponuzu düşürmek istemedim. Bu akşam F1 varmı? Yoksa erteleniyor mu?

bu akşam dinlenelim dedi çocuklar yarın akşam başlarız dediler ama birlikte binelim dersen benim için farketmez ...

bu akşam hareket saati 19:00 bizim sitenin önü

@ERTAN ÖZ

Bence güzel geçti, bir de güneş kremi sürseydik daha güzel olacaktı :)

Bu akşam bendeki fotoğrafları eklerim.

tolga geliyormusun bu akşam...istersen ahmetlede haberleş...

Ertan Abi kesin çıkar. Diğer arkadaşlardan haberim yok. Sanırım Şile sonrası kendilerine gelmeye çalışıyorlar haklı olarak. Ben olsam herhalde hastanedeydim :)

Benim bisikletimde aynakol göbeği ile ilgili bir sorun çıktı. Parçayı değiştirmem gerekecek. Bisikletime hala kavuşamadım :(
Haftaya kaldı....

Arkadaslar biz aksamlari 19:15 te sabit ayvaci parktan her aksam cikiyoruz altugla birlikte birde yeni genc universiteli bir arkadasla tanistik yusuf aramiza hos geldin erol aksamlari gel benim bisikletle senin ki gelene kadar yarin aksam 19:15 gorusmek uzere

Bu arada yarin gunduz sirkete gitmiyorum gunduz kadikoye gidip gelecegim gelmek isteyen buyursun

Geri