Scudo Sports

Pendik

Scudo
Turgay Engin Nerdesiniz Arkadaşlar Hani Biniyorduk Akşamları...aloooo

Ertan abi selamlar.Ben 20:30 gibi işten çıkıyorum.Ancak 21:00 den sonra çıkıyorum bisikletin üstüne.Bu akşam 21:15 gibi Pendikte olurum.Bu arada ben Salı,Perşembe ve C.tesi akşamları yine 21:00 den sonra çıkıyorum abi.Biraz geç oluyor ama ancak zaman buna müsaade ediyor.Aslında bir F1 merakım var ama bana ancak pazar günü uyar.Uygun olursa bir kahvaltı proğramı yapalım.Köyler var demiştiniz.Denizli köyü var ve biraz ilerisinde göl var.Balıkda tutuluyor.Sizin süratınıza yetişemem belki ama beni idare edersiniz değilmi? :)

selam bizden engin akşamları at bisikleti gel bizim oraya çekeriz arabanı garaja f"e gider geliriz. yakarız farlarımızı sen yeter ki binmek iste ...

Bu haftayı geçeyim abi önümüzdeki hafta müsait olduğunuz bir akşam geleyim abi.Selamlar.

uyuyan pendiği uyandırma vakti hala gelmemiş :D uyanın pendik ahmet abi özcan abi akşam turlarımıza ne oldu bizim yaf ben her akşam çıkıyorum tek başıma bostancı falan yapıp geri dönüyorum haydi havalarda ısındı artık biras antrenman yapalım sadece haftasonuyla olmuyor bu işler :) ben sabah akşam çıkıyorum biras daha antrenmanla kendimi epey toparlarım çok şükür düzeldim baya :)

tamam engin sen ne zaman müsait olursan ara 0532 468 04 05 istediğin zaman çıkarız....

Işyerine Bisikletle Gitmişindir Inşallah Saat Kaçta Orda Olayım.....

samet abi 1 haftadır bısıklete elımı surmuyorum ruzgar yuzunden bı ara iznige gıdelım ya toplanıp valla ıcımde kaldı su ıznık kac kere cıktım yola ıznıge gıtcem dıye bı kere orhangazıden dondum bı kere kayboldum tuzlada tek basıma olmuyo valla bi ara toplanıp gıtmelıyız uygun bı zamanda oncekı senekı esenkoy turu gıbı bostancı grubuyla falanda konusmak lazım kalabalık daha zevklı oluyo cunku.

umutcan rüzgarlı havada binme yağmurda binme akşam çıkma biras soğuk olunca çıkma böyle giderse siz paslancaksınız :) bence rüzgara aldırış etme at kendini dışarı bizim gibi değilsin sen vaktin bol istediğin zaman çıkabilirsin çıkıp antrenman yap rüzgardada antrenman yapılır sırf zevk olsun die biniyorsan oda ayrı bi konu iznik'e gidicez ama kalabalık gitmeyiz biz 3 5 kişi falan artık uzun kalabalık tur düzenlemiyorum gitmiyorumda öyle turlara 25 kişininde performansı aynı olsa gidilir ama iznik küçümsencek bir yol değil 160 170 km yi bulur o yüzden kalabalık gidilmez gecenin bi yarısına kalır dönüşümüz sonra eğer tek gideceksen çok güzel yol tarfileri var forumda iznik için onlara bi bak derim ;)

Turgay aradim telefona bakmadin mesguldun sanirim yarin guzel bir tur yapacam gelmek istersen goruselim

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
Selamlar
Bu hafta giremedim foruma yeni gördüm mesajlarınızı.. Ertan abi başka gelen yok mu yarın sabah. Doğan, Engin siz de gelin göçbeyli, kurtdoğmuş.. köyleri bi gezelim.. görüşmek üzere..

29.05 pazar f1 gocbeyli ovacik uzeri sile yoluna tur yapacagiz. Bugun gittik cok guzeldi gelmek isteyen arkadaslar olursa yazabilir bu arada turgay engini cikmadan ariyacagim belki oda gelebilir. Yagmurda olsa yola devam bugunku gibi

geç bile kaldın bugün çıksaydın antrenman yapsaydın biras biz dün yani cumartesi iznik yaptık ama dönüşünü fena bi şekilde uzattık eve yeni girdim toplamda 143 km ama 30 km den fazla rampa %15 den fazla eğimli rampa %10 un altındakileri saymıyorum bile 30 km kum taş ve çamur 1 karış çamurun suyun içinden geçtik üstüne birde sabahın köründe yağmurda ıslandık. kumlu çakıllı taşlı off road yollarında %10 %15 eğimli rampa çıktık yani bu illete hava muhalefeti nedeniyle binmemek olmaz bin binebildiğin kadar ıslanınca hiç birşey olmuyor insana ;)

Kanka 2gundur turgayla birlikte seninle gittigimiz yolun 10 km ilersine gidiyoruz ovacik koyun var orda koy kahvesinde cay icip geri geliyoruz. Koyun 30 35 km ilerside sileymis oyle soyledi koyluler onumuzdeki hafta sonu sile yapmayi dusunuyoruz musait olursan birde bir gurupla tanistik dudulludan cikiyolarmis onlarda gelebiliriz dediler. İnsallah onumuzdeki hafta bir organizasyon yapip sabahtan sileye gidip gelelim diyoruz. Unutmadan yol mukemmel araba yok asfalttan gidip geliyoruz turgay belki resimleri bu aksam atar gorursun.

Geri