Scudo Sports

Pembe Panter...

sizce yeni hali nasıl???

• iyi

• kötü

• Toplam katılım
    205
@deli kadir

Geçmiş olsun Kadir, nasıl becerdin ya. Seleden tutup kaldırmadın herhalde bisikletini :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Scudo
@H.Okyay

annem temizlik yaparken bisikleti devirmiş.. sele kalorifere çarpmış... baya bi üzüldüm

@deli kadir

Yapma ya, bizim yeğenlerde ön rotoru eğmişler :D Nasıl yaptılarsa :rolleyes:

Kafes yaptıracağım, onun içine koyacağım bisikletimi ben evde yokken kurcalamasınlar diye :D

Aslında en güzeli duvara asmak olacak ama, korkuyorum bu sefer de kafalarına felan düşürecekler :D Zaten anne izin vermiyor duvarı matkapla delmeme :).

• Beğen
@H.Okyay

:D:D:D geçmiş olsun... valla bizim evede misafir gelince çocukları direk odaya dalıyor ama artık alıştılar uzaktan seviyorlar... bu arada kafes fikri hoşuma gitti :D:D:D

bence bu haliyle zaten mükemmel eline sağlık bol kilometre ve bol pedallar.

• Beğen
O pembe yerler bant galiba yine güzel olmuşta şöyle mat yeşil kullansaydınız tama benlik olurdu ,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz güle güle canavarlık yap trafikte:)

• Beğen
@murty

sırada yeşil var zaten:D bugüne kadar sarı-kırmızı-beyaz yaptım bundan sonra sırada yeşil var:D

turkuaz, mor ve mavi de bekleriz :) ayrıca altın, gümüş, bakır... sonra titanyum sarısı... sonra da birden fazla rengi olan tasarımlar bekleriz... çok şey bekleriz biz çooook... saydıklarımın hepsini görmek isterim cidden. :)

• Beğen
@deli kadir

İhtiyacın nedir? Belki olurum :) Benim bisikletteki yazılara 1 kuruş ödemedim mesela... Evlere, işyerlerine graffiti ya da başka tasarımlar yaparken de benden 1 kuruş bile çıkmıyor... Renklendirme konusunda pek şanslıyım...

Deli Kadir banlanmışmı ???

Geri