Scudo Sports

Pembe Panter...

sizce yeni hali nasıl???

• iyi

• kötü

• Toplam katılım
    205
Scudo
Çok sempatik bir hale gelmiş bence. Lakabı da tam oturmuş. Kazasız ve keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
@Ug90

yorumun için teşekkür ederim ama kadro maşayı sattım... alan arkadaş da pembe rengi sökmüş... şu anda orjinal halinde :(

@deli kadir

yha niye oyle dhiyosun yha =)

güzel olmuş diyenler kalbini kırmamak için böyle söylüyorlar inanma onlara

ABD de rugby maçlarında bir takım rakip takımın soyunma odasını pempeye boyatarak rakip takımda belirgin performans düşmesi sağlamış ve bunun üzerine rugby federasyonu renk standartı getirmiştir.

@neuro

onların canı sağolsun ;) tamam güzel olmuş diyenler beni üzmemek için söylüyor olabilir fakat oylama gizli yani kimin iyi kimin kötü dediğini ne ben ne de bir başkası göremiyor orda neden iyi oy daha fazla bi de onun açıklamasını yaparsan sevinirim

kardeş sahip olduğun hiçbirşey kötü değildir çünki o senindir.Bulamayanları düşün..ve önemli olan senin beğenmen tabi fikrimizide aldığın için tşk ler :)))

• Beğen
bence bu hali iyi benim ilk göz ağrım bir bianchi bisikletim vardı onun ilk rengi pembe siyah idi bir an onu ilk gördüğüm ana gittim ilk haline bakınca gerçekten çoook güzel olmuş iyi pedallamalar

• Beğen
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler en kısa zamanda size yeni makinamı da takdim edeceğim... ufak bi ip ucu spe........+ full dura...+ mav.. :D

Ben tahminde bulunmak istiyorum;
Tarmac,Dura Ace , Mavic Kysirium
:D
Umarım en kısa sürede bizle paylaşırsınız...

• Beğen
Geri