Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Global deejay-One night bangkok,American pie ve What a feeling

Kopartır bunlar!

Scudo
ne calarsa onu dinlerim genelde fakat sehir trafiginde olmasa olmaz sarkım ''Pentagram Olumlu ''

çayırda çimende klasik ve blues dinlemek icap eder, gece elektronik ve ya rock, gündüz ise istediğini dinle karışan yok :) benim tavsiyelerim bunlar

Stratovarius - Against The Wind

Stratovarius - Speed Of Light

Stratovarius - Destiny

valla ben paso hareketli dinliyorum özellikle denedim slow müzükte ortalama düşük çıkıyor kütahya-afyon arası 110km 34.5 ortalama ile yolbisikleti ile bitirdim süperdi tek başıma ben bisiklet yol ve hareketli müzik ;)

linkin park,good charlotte,pennywise iş görür
rock dinlemek oldukça etkili oluyor...
born the rock
drink and bike

bu sana bağlı ne tür müzikler seni gaza getirir mesela ben slov dinlerim ki gaza gelip süraat yapmiim

@DragF5.user

Olay budur :)
Ben hakimiyeti biraz daha arttırim ozaman başlıycam :D

kesinlikle Rammstein diyorum
piyasada bulabileceğin güncel en gaz endüstriyel metal grubu :)

Links 2, 3, 4!

psychedelich dinle :) yoruyor biras ama olsun :) sahil şeritlerinde blonde redhead - missery is butterfly albümü iyi gider.) :D

pink floyd ,rammstein,eylem:Im gonna get,kenan dogulu shake it up,
duran duran :what heppen tomorrow Barışmanço :Yolla Sertap Erener : Here Im Göksel Yarabbi Şukur bu sarkılar beni acaip gaza getirio yorgunluk nedir bilmiorm

ben bisiklete walkmen bağladım nasıl fikir ama ? :D radyo ve kasetten istediğini sinleyebiliyorsun öyle birşey olursa :D

Annihilator ı da unutmayalım, never neverland ve alice in hell önerilir. Ayrıca Antrax indians ı da güzel oluyor ;)

ben en cok muslum gurses ve ferdi tayfuru dınlıyorum
acayip iyi gelıyor...:D:D:D:D:D:D:D

saka bi yana benım en cok dınledıklerım bisiklet kullanırken

Will Smith - Party Starter
R.Kely feat The Game - Players Only
Patiko - Blue Moon City (Ariel luz Power Remix) cok muhtesem bi sarkı
DJay - Hustle & Flow (It Ain't Over)

@Because

:D:D:D Ahahaaha sakaldan anlamıştım zaten :D...

@tırt kaptan

dostum muzikten anliyorsun valla :D cranberries ve phil collins'i bu konuda gormek sevindirdi beni ;) ayni zevkteniz bu konuda :)
gorusmek uzere

oo biri phill collins mı dedi :) gecen seneki abdi ipekçi konserine giden var mı :) ???

@Hakan Yazman

çok severim Annihilator'ı..şarkılar çok süper, tavsiye ederim. bu arada farkettim ki sert takılan ne gençlik varmış burda :cool:

Geri