Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
Rock filminin müzikleri benim favorim. Matrix seriside çok iyi gidiyor. Sana da tavsiye ederim.

@ataruh

evet haklısın
özellikle rage against the machine
bi de wake up ;)

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
Görüldügü gibi kişinin zevkine göre müzik çeşidide değişiyor bana sorarsan Punk,rock,numetal kısaca sert ve hareketli şeyler.Özellikle Offspring i tavsiye ederim.Ancak şarkı bittikten sonra soluk soluga bir sürüş sergiledigini anlayabiliyosun :D

Arkadaşlar Ajdar'ı bir deneyin derim.......... adam müthiş müzik yapıyor:eek: böyle bir starsız yola kesinlikle çıkmamak lazım:p

Gladiator 'ün müziğide çok güzel ben genel buna yakın müzikler dinlerim.

zaten metal rock dınlıyorum cunku tarzım bu:D

Yokuş çıkarken Mehter - Hücum Marşı'nı öneririm. İyi gaz veriyor. Düz yolda basarken Mehter - Sivastopol... Şahsen Mehter'in bütün parçaları gaz veriyor bisiklet üzerinde.

Tempolu şekilde pedallarken de Deep Purple, Rammstein, Pink Floyd, Dire Straits, The Doors (When the music is over özellikle) benim favorilerim.

• Beğen
Tepkiler: eniskaratut
valla o günki ruh halime bağlı birazda neşeli isem hiphop rap tarzı( ama yabancı olur ) eğer çok sinirli isem hard metal vsvs

ben bike kullanırken genelde rap dinlerim...

aslıda ben zaten normalde de hep rap dinlerimve söylemeyi severim....

Ozzy Osbourne - linkin park - Cranberries - the offspring - şebnem ferah

bunları shuffle ile oynattığın zaman genelde hoş bişi çıkıo ortaya...
tavsiye ederim

Bisikletin üzerinde kesinlikle rock dinlenmeli... Tabi trafik güvenliğini ihmal etmeden.
Dream Theater, Joe Satriani, Megadeth, Pentagram, In Flames, Metallica, Dark Tranquillity, Audioslave harika gidiyor...
Muse, Zardanadam, Vega, Duman, Demir Demirkan da iyi olur.
Huzurlu bir sürüş içinse Yansımalar ve Coldplay'i tavsiye ediyorum...

Bir ben yazmamışım.
Ben de Ankaralı Turgut ve Cimilli İbo dinliyorum :)

akon-ghetto
the grits-ooh aah(bunu kesinlikle dinleyin,tokyo drift sountrack,zencinin küçük yeşil araba garajdan çıkarken çalıyo filmde)
P.Diddy
S.dogg-R.kells-that's that
The Game-lets ride
yani RAP kaliteli rap,hareket yaparken beni gaza getiren bu.

valla beni hep gothic metal dinlemek gaza getirir nedense.. ha bir de trash veya death metal de olabilir.. mesela gothic metalde brutal vokallerin olduğu yerlerde tam gaza geliyosun.. bir de sözleri anlıyorsan daha da etkili oluyor:D Epica-Nightwish veya Slayer önerebilirim.. ha Bir de Steve Vai ve Joe satriani veya Jimi Hendrix te önerilebilir:)

Fuat Saka-Göç Yokuşa başlarken dinlenmesi o yokuşu kendinizi aşarak bitirmenize yardımcı olur.Ayrıca Rap...

Amanın amanın, iyiki bizim forumdakiler bisiklet kullanıyo, allah göstermesin motor falan kullansalar yaya-araba demeden sapır sapır dökecekler milleti, civciv ezen ozzy osbourne misali; speed trash - gothic metal üstüne bir de mehter takımı of ki ne off...
Yanlış anlamayın kesinlikle dinlediğiniz müzikleri eleştirmek gibi bir niyetim yok ( zaten hakkımda yok ), sadece şaşırdım biraz, ben bisiklet kullanırken genellikle Pink Martini, Cranberries, Phil Collins, Moğollar gibi daha yumuşak müzikler dinlerim. Belkide sizin seçimleriniz doğrudur, biraz eskilerden olacak ama Alice Cooper'ın Poison'ını bir deneyeyim bakalım yokuş çıkarken faydası olacak mı?

Geri